Najlakse je sada pisati sta bi bilo bolje, a da je bilo tako rekli bi ste pa bolje ovako…
Pa da, kontam da su rekli pomeramo za septembar da bi bilo još gore.
Videli smo kako su Ubi igre slično prošle sa nedavnim prikazivanjem. Ne možeš ni da ih ne prikažeš a imaš ogromne probleme da ih uopšte pošteno prikažeš.
Sa xboxone bolje preći na ps4, a ovo ostaviti tamo za kasnije 
A nije bas imam i ps4, i opet vise volim da koristim xbox, ali treba imati oba definitivno. Zajedno opet ne kostaju ni kao krsten pc tako da samo nek se takmice i spustaju cene.
Nije sve ni u izgledu, meni Uncharted 4 ima zesci krs gameplay, moze da izgleda i kao sa ps6 mene ono smara.
Oglasio se i Microsoft (343) u svezi kritika na Halo. Rekli su da je pandemija dosta usporila razvoj igre ali da ce sve zavrsiti i dovrsiti do finalnog proizvoda, te da je ovo samo demo. Dakle, Halo ce definitivno graficki dosta napredovati. Imate vise na youtube kanalu IGN.
Skolski primer damage control izjave. Sigurno nece izgledati drasticno bolje, toliko daleko u developmentu, iako vec 4K strim izgleda bolje od verzije prikazane na eventu.
Pa logican potez bez obzira da li je tako ili ne. Mogla je biti situacija u kojoj bi nas uvjeravali da je grafika odlicna.
Ne bi me iznenadilo i da se izlazak malo odgodi, pandemija je stvorila probleme u svim segmentima.
Halo 5 u beti je izgledao bledo i u finalnom izdanju posle par meseci je sve došlo na svoje mesto. Gears 5 slična stvar, u public beti su falile teksture i osvetljenje je bilo flat. Kada je The Last of Us II leakovao, tadašnji build je grafički bio iza onoga što su isporučili posle tri meseca.
Ima i drugih pirmera. Naravno, ne branim ih, samo me zanima kolika će biti razlika na launchu u odnosu na ovo sada. Čak i ray-tracing dolazi nakon izlaska igre.
Pa mnogi će implementirati ray tracing kasnije. Čak i Cyberpunk 2077.
Ne racunas pandemiju, a koja je dosta toga poremetila u cijelom svijetu.
Sve sto su do sada radili (tj nisu radili) je dovelo do ovoga + haos zbog korone, verovatno su i planirali da dodaju rtx u post-produkciji. Gaming im nije bas na prvom mestu.
Ne sumnjam da ce biti dodatnog polish-a, ali da ce drasticno bolje izgledati, naravno da nece. Takodje nisam siguran koliko ce raytracing da pomogne, kompleksnost modela, asseta, tekstura i geometrija celog sveta je prosto takva kakva je. RTX guraju na silu, jer je to reklamirani feature nove konzole, i bice cisto da se zadovolje menadzeri. LoU 2 je 10x bolje izgledao cak i u svom najgorem izdanju. Cak i Last of Us 1 na PS3 ima mnogo bolje modele, pogledaj slike Joela i uporedi sa ovim bradonjom iz Infinite-a, nego i zemlja. Ocigledno nedostatak truda ili talenta, ne znam. Neki interni su im radili modele?
Cyberpunk to može jer izlazi prvo za one i 4 a posle tek dolazi update za next gen. A halo izlazi day one i treba da bude system seller 
Pa Halo se poceo razvijati na Xbox One i nije ekskluziva za Xbox Series X (kao vecina drugih igara), tako da ne vidim cemu tolika nerealna ocekivanja i zelje. Osim toga, nece mi jedna igra presuditi o kupovini konzole, ne gledam tako povrsno.
Sony ne pokaze ni trunku gameplaya od Spidermana, a vecina odusevljena tom igrom a koja nije ni prikazana… Nisam od onih koji idu iz jedne krajnosti u drugu, nijedan tabor nije savrsen, a isto tako ni toliko los.
Spiderman je standalone DLC za PS4 naslov, znamo da dobijamo isti engine u 60fps, dok ljudi nemaju ni najblazu predstavu kako ce da izgledaju Entwined, Fable, Awoved i State of Decay 3.
od MSa očekujem da kida na polju igara posle ove generacije gde su usrali motku, važno da je slogan najjači smo ikada, a posle ćorak…
Spider-Man: Miles Morales je samo za PS5.
Meni nije samo jasno kako netko moze biti odusevljen Sony-evim eventom, a razocaran Microsoft-ovim i obrnuto.
Kada se gleda objektivno i bez neke strasti prema brendu, srednja je ocjena, znaci niti wow, niti uzas.
Znaci vec je corak a konzole jos nisu ni izasle… Najbolje neka odmah sve zatvore i svi kupimo PS5 i placamo sve skuplje uz losiju uslugu jer nema konkurencije.
Nije DLC, izlazi samo za PS5. Takodjer nije 4K/60fps ako se igra na max, tada pada na 30fps.