Guide - Download i rezanje

Pioneer je klasika. Imam i ja “sto i nesto de”.

treba mi mala pomoc, zbunjen sam…:confused:
skinuo sam gow2 sa linkova prikazanih ovdje XBOX360 ISO
i tako ja krenuo prebacit kao sta pise u ovom threadu, ali kad ocu preprzit na disk pise mi nesto: eror, invalid adress for write ili tako nesto, evo slike sta bi to trebalo znacit??? dali mozda ima nesto veze s tim da mi je nakon extrakcije fileova ostao neki file sta se zove DVD1.part04.rar.part, to je neki PART file… jel samo u tome stvar? mogu li da skinem part 4 s nekog drugog linka? ili moram sve ponovo skidat? Mnogo hvala

Mislim da se ovako nesto slicno i meni desilo…Rewrite-ponovno rezanje je sredilo problem,sacekaj da vidis sta ce ostali da kazu,ali meni je tad samo puko disk i kad sam stavio novi,sve je islo kao podmazano…

ahmmm… kak da rewritam? :slight_smile: opet probao na isti nacin, sad doslo ovo http://i759.photobucket.com/albums/xx236/Huhnschinken/erro2.jpg =.= a da ja jednostavno skinem ponovo od nekog drugog? vidio sam da neki lik zarth ima velik broj linkova, jesu oni dobri ak neko zna?
Hvala

zarth ti je jedan od najboljih!

Najbolji. Plus sto preko njegovih 7 linkova skinem vrlo brzo igru.
Cak mu je Ninja Gaiden 2 cetiri linka.

ok, hvala, sad znam od koga da skidam
Znaci u mojem slucaju nema spasa, treba da ponovo skinem…?:frowning:

Ako ti je dva puta stao na istom mestu,onda mrka kapa.:smiley:
Moras ponovo da skidas…

#Huhnschinken

Ja sam pre neki dan skinuo gow 2 i bez problema narezao i igram se. Kad dodjem kuci poslacu ti linkove na private. 6 ili 7 komada od po giga. Ustvari zadnji je 700 i nesto mega.

Jel neko ovde igra Resident 5 preko LIVE-a u Co Op-u ? To mi je postao san da probam. Samo da ga pazarim posto necu nista da reskiram sa banovima.

Dobio sam tvoj private message, hvala:D

Ja sam jednu igru, ne secam se koju, narezao tek iz treceg puta, tako da lako moze biti i da ti je do rezaca problem.

Ma da… pioneer je najjaci… imao sam kilu stampaca, i od lg-a, samsunga, sony-a i nijedan nije ni priblizno izdrzao toliku kolicinu rezanja kao pioneer…

Pravim listu za download, malo me buni kad sto kod nekih linkova za igre pise PAL ili NTSC a kod nekih samo REGION FREE ili REGION FREE i NTSC na primer i pise jos English, German…! Da li to znaci kad je igra REGION FREE NTSC u opcijam mozes da je prebacis na PAL ili pri odabiru jezika da je sam podesi na PAL ?

NPR ovaj Batman XBOX360 ISO

To valjda znaci da je od NTSC-a napravljen RegionFree.

Poznat sam s tim problemom.
Izvinite za dabl post, ovako ce se lakse videti :wink:
Obrisi fajlove iz Windows/Prefetch i Temp fajlove, pa restartuj komp, a
za surfovanje netom i igranje igara, gledanje filmova itd. dok rezes zaboravi ako nemas barem Quad Core i 4GB rama da bi sve proslo bez greske (znam sta pricam, valjda :D) :smiley:

Ako sam te dobro razumeo, REGION FREE je onda i NTSC i PAL?

fskpzns jel ti igras neoriginale ovih dana preko live-a i nisi banovan?

Ne. RF ti je igra koja nije ogranicena na regiju…

Takodje postoji npr PAL RF sto znaci da je igra PAL ali da ce ipak raditi na svim konzolama. Isto tako i za NTSC…

Joooj…sad moram novu listu za download da pravim!!!

Zasto?