Dobro je, imas neke tuce osim SF? Bas mi se igra snekim a ovde svi navalili na FPS i gears
Imam VF,DOA,SC,SF,FNR…
Imam tuca skoro ko FPS…
Imam i ja sve te, Fight Night i Soul Calibur su odlicni
Soul calibur, savrsenstvo…
Uh da, ja sam napravio nekog sto izgleda kao ninja i ima Soul Edge. Super je. Dosta sam igrao sam sa njim da ga nabudzim. Valjda sam veci deo Soul Tower presao samo sa njim
Dobar je dusevni kalibar…
ja volim da biram ‘‘Nightmare-a’’ i ‘‘voldo-a’’…
Uj ja mrzim voldoa-a ima previse nepredvidljive pokrete a i uopsteno je jak :rolleyes:
Imam jedno pitanje! Dođem danas sa posla i vidim da je Jdownloader skinuo Dirt 2, ali i poruka extract error! Otvorim Total Commander, odem u download folder kad tamo svih 6 fragmenata igre! Dvoklik na rar1, otvori mi se i .dvd a i .iso fajlovi, mislim k’o da je sve u redu! E sad, čemu ona poruka
extract error, i dal’ vredi narezati!? E i da, jel sam usamljen slučaj ili je još neko imao sličan problem!
Meni se ovo desava kad je rar zapakovan s sifrom i onda mu ja ne ubacim sifru na vreme i onda on poludi!
ako ti extractujes manuelno i sve bude ok,ja ne vidim zasto ne bi rezao,to je komp,ima on s vremena na vreme neke psihicke probleme:D
Imam jedno pitanje! Dođem danas sa posla i vidim da je Jdownloader skinuo Dirt 2, ali i poruka extract error! Otvorim Total Commander, odem u download folder kad tamo svih 6 fragmenata igre! Dvoklik na rar1, otvori mi se i .dvd a i .iso fajlovi, mislim k’o da je sve u redu! E sad, čemu ona poruka
extract error, i dal’ vredi narezati!? E i da, jel sam usamljen slučaj ili je još neko imao sličan problem!
Pa, jel si otpakovao imidz ili nisi? To sto on vidi iso kad ti otvoris prvi deo arhive, ne znaci da ce ga i raspakovati. Desava se (pocesto) da jedna ili vise tih arhiva nije ispravna, pa onda svi na forumu kukaju uglas, pa se uploaduje ponovo problematicna arhiva… cirkus. Zato obavezno sacuvam temu odakle sam pokupio linkove za skidanje.
DA…Obavezno…
Meni se isto tako desavalo da deo,lupam 34, ne valja, i onda se digne jedno 687984 ljudi koji krenu da smaraju lika koji je postavio,da postavio ponovo jer ne valja:D
Pa kad otpakujem stoji .iso, probao da ga proturim kroz abgx i …prošao!
Jedino ona stavka posle stealth check je žuta, al’ kontam onda da je to to, a?
Slobodno rezi, igra je stealthovana
off:Jer ima neko da mi preporuci neki rezac koji reze DVD-DL
Ja bih svakako probao to da spalim…
ali ti vidi,da li oces da rizikujes:D
mislim da nece biti problema po tome sta kazes da ti se desava…
Da, i meni se desava da downloader nekad ne raspakuje nego izbaci error. Uglavnom samo ako nisam stavio password na pocetku ili je neki rar part corrupted pa ga samo skinem ponovo
Pioneer DVR-116D i noviji! Pouzdani, tihi i nisu skupi!
Da,i ja bih rekao isto…
Ja imam 215D=to je sata verzija ovog 115D modela…dobar je…
Jes, jes, moj je IDE! Ali ima 115, 116, 215, 216 i u jednoj i u drugoj varijanti (IDE, ATA/SATA)
Ne znam kakve su vam 115ke ali evo kako radi Pioneer pored original Plextora (716 nije re-brand). No svakako je pionir bio na snizenju 15 evra kada sam ga uzeo dok je plextor bio ~45.
Ja imam Pioneer 112D,dosta star model ali ima podrsku za dulalayer rezanje.
Narezao juce dva dvd-a i oba rade bez ikakvih problema.Ko ga ima nek reze slobodno sa njim.