Jdownloader mi se nikako ne sviđa! Jest da skida k’o podmazan, ali ako iz nekog razloga nestane struje ili ti žena bez tvog znanja ugasi komp, Jd nema mogućnost resuma, ili bar ja nisam video! utorrent meni radi posao!
e moram da vam se pohvalim savladao sam tehniku skidanja i rezanja igara.
Nasao sam na Xbox360iso.com ddosta igara preko megaupload-a koje su po 6,7 delova (nema zajebancije i skidanja po 35 il 70 delova) , onda propustim igru kroz abgx, narezem je na 2x brzini i to je to.
Nego jedino me buni to kad mi se nareze igra on mi izbaci disk iz rezaca ali ne potvrdi jos da ju je narezao, i ja je vratim u rezac i on mi je nareze jos jednom i tek onda potvrdi da je rezanje bilo uspesno i da je gotovo.|
Jel to svima tako ili… ?
Inace bilo je zajebancije jel imam FAT32 sistem a on ne podrzava vece fajlove od 4GB, pa nikako nisam znao sta mu je i zasto nece da raspakuje ISO fajl, pa mi je tek kasnije jedan lik objasnio kako da konvertujem drive da bude u NTFS formatu …stvarno alal mu vera na tome.
Inace dosad sam skinuo i narezao :
Forza Motorsport 2
FIFA 09
NBA 2K9
i evo sad skidam da vidim one nove Transformerse valjaju li sta, bice do sutra nadam se, ako mi opet ne iskljuce net ;D
inace rezem preko IMG Burn-a, a sad gde to da vidim dal je podesena simulacija rezanja ?
E da samo se jos buni ovo sto vidim da neki otvaraju iso fajl preko notepad-a, i kopiraju one brojeve u write na img burnu.
Mislim cemu to ?
Mislim ja i bez toga kad sam ISO fajl proturio kroz ABGX program sve je bilo zeleno, a i uostalom ni ne mogu da otvorim dvd fajl preko notepad-a, nista mi nije jasno tu.
Nemoguce. Niko ne otvara iso preko nore pada. Jedino .dvd. Jedisno sto mogu da kopiraju iz .dvd je layerbreake ali to je bespotrebno jer je layerbreake vec napisan u .dvd i cim se on izabere za rezanje program ce ga prepoznati.
To je nebitno. Pre je moralo upisati layerbreake u program kako bi se rezalo a sad ne treba.
.dvd se otvara (jedan od načina), desni klik na file .dvd i izabereš “**open **with”, tada ti izađe lista programa i izabereš notepad i otvoriš!
Inače ja sam danas narezivao igru u kojoj .dvd i .iso nisu imali isto ime, te je zbog toga bitna upotreba notepada kako bi eventualno ispravio naziv file-a .dvd da se podudara sa imenom file-a .iso!
A opcija simulacije rezanja postoji u Nero aplikacijama, ali pošto ih, koliko vidim ne koristiš, onda ne bi’ znao reći kako da rešiš problem!
Jao kako me iznervirao ovaj Virtua Tennis.Ja skinem one .rar fajlove sve lepo extractujem, imam neke .069, .071, itd., onda otvorim total commander i vidim nema u tim fajlovima .rar fajla.
I da koju igru da skinem: Assassin’s Creed, Fallout 3, Wolfenstein, Batman: Arkham Asylum,CoD 4, CoD 5, Ghostbusters, ili Fable 2?
au mrtva trka, ja igram fable II i igra je odlicna, AC mi je VRH igra, ali nekako bih ti najvise predlozio CoD4 em zbog dobre kampanje, em zbog odlicnog multiplayer-a… Batman-a nisam probao mada mnogi kazu da je igra jako dobra… Na tebi je odluka pogledaj gameplay malo na youtubu od ovih igara i sam odluci… Pozz
Total Commander koristiš odma’ na početku! Iz njega otvori “skinuti” folder, a ne prvo da extraktuješ pa potom TC. Kada uradiš tako kako si napisao TC ne može “videti” .rar jer si ga pre toga extraktovao!!! Ako si proverio PM, juče sam ti poslao neke detalje oko Total Commandera!