Solidna igra. Nadam se da sex posle svake misije nije mandatory.
Bukvalno sam hteo reci, svaka scena pa trpanje.
На брзину сам погледао скриншотове, и више говоре него сам трејлер, јујују каква игрица ће ово да буде, ја сам у неверици
Neces ti to moci brt da igras na Series S. Tebi ce biti kao GTA V na Xbox 360
Хахаха имам у плану да купим Х свакако, нисам луд на S да играм ово
Ова игрица ако не буде била 300гб, ја не знам мајке ми. Толико велика мапа, толико детаља, ТОЛИКО СВЕГА. После свега виђеног, чак их и разумем зашто су одложили
Baš deluje dosta foto realistično. Mozda malo previše? Sa obzirom da se radi o igri sa ekstremnim nasiljem… Ali dobro, GTA je uvek bio kontraverzan…
Dobro izgleda.
Odigraću igru nekad ali apsolutno nemam nikakav hajp na ovo niti sam ikad kontao loženje na GTA. Vrlo vjerovatno ću čekati još dodatne 2 godine i neku akciju.
Bilo je teorija da ce igra zauzimati cak 750gb. Kontam da nece biti bas toliko ali ovo moze da bude jedno 300-400gb. Srecno serverima dan dva pre i uoci izlaska i svima nama koji ovo cudo uzmemo digitalno
Ma naravnoo, ipak ti igras samo premium kvalitet poput Avowed i South of Midnight.
Dacho Dacho
pa isto ce biti i ovima sa diskom. Patch day 1 lagani
Иначе, знам да Сони и Рокстар имају маркетиншки договор, али нисам очекивао да ћу видети сони петицу и, додуше од четворке, сони џојстик хаха, занимљив детаљ
Pa kad nisam filthy casual.
Jedino sam GTA 5 završio a igrao sam ih sve, eto koliko su mi zanimljive.
Vidjeću možda četvorku da odigram do kraja.
Stock holderi su morali dobrano da naguze rockstar i T2 posle delay-a. I eto nama trailer 2
Ajde ponudite mi XSX braco. Ovaj S ce da eksplodira.
Poslali su mislim svaki screenshot iz trailera u press releaseu…
E ovo nema svuda: