GTA VI

Solidna igra. Nadam se da sex posle svake misije nije mandatory.

1 Like

Bukvalno sam hteo reci, svaka scena pa trpanje.

3 Likes

На брзину сам погледао скриншотове, и више говоре него сам трејлер, јујују каква игрица ће ово да буде, ја сам у неверици

Neces ti to moci brt da igras na Series S. Tebi ce biti kao GTA V na Xbox 360 :joy:

Хахаха имам у плану да купим Х свакако, нисам луд на S да играм ово :joy:

1 Like

Ова игрица ако не буде била 300гб, ја не знам мајке ми. Толико велика мапа, толико детаља, ТОЛИКО СВЕГА. После свега виђеног, чак их и разумем зашто су одложили

Baš deluje dosta foto realistično. Mozda malo previše? Sa obzirom da se radi o igri sa ekstremnim nasiljem… :grin: Ali dobro, GTA je uvek bio kontraverzan… :grin: Dobro izgleda.

5 Likes

Odigraću igru nekad ali apsolutno nemam nikakav hajp na ovo niti sam ikad kontao loženje na GTA. Vrlo vjerovatno ću čekati još dodatne 2 godine i neku akciju. :person_shrugging::slightly_smiling_face:

2 Likes

Bilo je teorija da ce igra zauzimati cak 750gb. Kontam da nece biti bas toliko ali ovo moze da bude jedno 300-400gb. Srecno serverima dan dva pre i uoci izlaska i svima nama koji ovo cudo uzmemo digitalno

3 Likes

Ma naravnoo, ipak ti igras samo premium kvalitet poput Avowed i South of Midnight.

1 Like

Dacho Dacho :joy:

1 Like

pa isto ce biti i ovima sa diskom. Patch day 1 lagani :rofl:

Иначе, знам да Сони и Рокстар имају маркетиншки договор, али нисам очекивао да ћу видети сони петицу и, додуше од четворке, сони џојстик хаха, занимљив детаљ

Pa kad nisam filthy casual. :slight_smile:
Jedino sam GTA 5 završio a igrao sam ih sve, eto koliko su mi zanimljive.
Vidjeću možda četvorku da odigram do kraja.

1 Like

Stock holderi su morali dobrano da naguze rockstar i T2 posle delay-a. I eto nama trailer 2 :grin:

1 Like

Ajde ponudite mi XSX braco. Ovaj S ce da eksplodira.

4 Likes

Poslali su mislim svaki screenshot iz trailera u press releaseu…

3 Likes

E ovo nema svuda:

3 Likes

s ovima se ne bih kacio

5 Likes