A svi znamo da ce biti najludji deo igre upravo sa njima
Ovo neki far cry fazon
Bas sam onako detaljno procitao vodece gejming sajtove koji su disektovali trejler frame by frame. Bice jako puno side aktivnosti. Sto je i logicno, i nadam se da ce prica biti isto interesantna i na nivou prethodnih, samim tim da je ovo prvi put da pricu nisu napisali Houser i Benzies. Jer, koliko god igra deluje svetlosnim godinama ispred svega sto smo do sada videli, bojim se da ce glavne misije opet biti, vozi nesto od tacke A do tacke B, slusaj dijalog tokom voznje, trci pucaj bezi.
Ne znam ko je lik ali koje fejk reakcije. Ja sam pogledao moram i vas da izložim krindžu. Najjače mi je ovo kad kaže potvrđeno da se zove Jason a ja koji nisam hajp sam znao to a on nije. I kad kaže da ovo nije 30fpsa da će ići ili 60 ili 120fps na PS5 Pro a nije vidio sekunde gameplaya, gleda cinematic.
Ne želim ni da kliknem.
Какви све морони имају велики број претплатника, просто невероватно. Изгледа што си већи дебил, већи број људи те прати.
Upravo je tako. Debilizam prolazi kod nas, a i preko, ali kod nas više. Tj kod nas je samo debilizam profitabilan.
Ma i stranci definitivno imaju ovakve fejk reakcije i yutubere sa retardiranim sadržajem. Mislim sa je glavna razlika između nas i njih što kod njih ima i normalnih koji imaju puno pregleda. Kod nas ima normalnih ali su marginalci i ne prati ih puno ljudi.
Od svih likova na yt, za reakcije onaj Magnus sto na sve reaguje i Maximilian Dood
Što su isto užasne reakcije.
Apslutno ništa ne prihvatam sem live reakcija na nekom streamu, gde se prikazuju stvari koje apsolutno niko ne zna da će se prikazati. Znači konferencije, TGA i tako to.
Max je legenda
Taj lik je ceo fejk
I ovi retardi sad nasli da krenu ratuju. Jebem ti vise i ratove i sranja. Pustite nas da zivimo vise na miru.
Da docekamo ovo cudo kako dolikuje.