Evo neke stvarne najave i price oko nastavka.
Ma iskreno ja mislim da je igra gotova odavno samo se čeka jači hardver
Pa sada za nove konzole. To ce biti BOMBA.
Ja sam se vratio na V ovih dana. Brutalna igra.
Mnogo je dobra.
Zamisljam jos da je npr fizika voznje a la FH4 kako bi to tek bilo
E pa bio bi red, peticu sam igrao jos na Xboxu 360?!?
Wtf Rockstar!
Kakva je V u poredjenju sa Watch Dogs 2-om ? Iskreno poredim jer poslednji gta koji sam odigrao je bio San Andreas ,pa me zanima jer sam razmisljao da je pazarim zbog trenutnog stanja Hvala na odgovoru
Nije los WD2 ali Gta 5 je mnogo bolji. Kad se sjetim voznje u WD2 malo mi je muka.
Pa uradili su perverziju od karaktera. Trevor je najgotivniji lik ikada uradjen u igrama.
Ogromna mapa, pregrst do jaja misija, toliko toga za raditi da ima da te drzi dosta dugo.
Jbt sta su oni uradili od 360 igre to je nadrealno def slag na tortu te generacije.
Posle je uradjena za NG i sem grafickih unapredjenja i opcije da moze da se igra u first person ostalo je koliko se secam sve isto.
Ukoliko si na XO igra ti je dostupna u Game Passu pa probaj.
WD sam igrao jednom i to kratko pa ne mogu da uporedim.
Sve mi je jasno ,zato sam ja celu igru presao na motoru
PS 4 igrac sam ,ali uglavnom je na popustu ,pazario sam i Red Dead skorije ,ali nekako mi se ne pocinje jos igra ,jer sam student pa bi me skroz odvuklo jer ista situacija je bila i sa Witcherom 3 skorije Tip sam igraca da racunam predjenu igru kad sve uradim i probam
Prešao igru i na 360 i na one igra je genijalna pogotovo paralelna priča 3 aktera igre koja je isprepletana.Jednostavno narodski rečeno odigraj jer vrijedi.I danas dan je među 10najprodavanijih igra na listama a ukupnom rezultatu najuspješniji multimedijalni sadržaj tj ispred holivudskih filmova po zaradi
Ovde neces imati 100% sigurno…igra je vrh, graficki je OK jer posle RDR2 nista nece izgledati onako dobro, fizika automobila je nekako cudna ali navicices se. Topla preporuka. +60h sati zabava zagarantovana.
Ja ne znam i da li je moguce preci sve 100% sa freakovima i ostalim misijama i sranjima sto se dogadjaju tokom igre
Skupljanje 50 delova svemirskog broda, jel skupio uopste to neko a da nije trazio mapu na netu
Ja skupio neki dan sve, doduše koristio sam youtube obilato za repove koji su mi preostali nakon prelaženja igre, skupio sam 100%, ostalo mi je jos skupljanje dijelova podmornice i nuklearnog otpada koji ne ulaze u 100%, gledam da se nakanim da i to odradim.
Ja to uzeo jos kad kupio PS4 krajem 2014. Nista bez youtube-a realno. Kad ces na svoju ruku sam naci sve te gluposti na onolikoj mapi.
Ja sam to na svoju zalost odradio 3 puta. Jednom na X360, drugi put na PS4 i treci put na PC. Sve doduse uz pomoc jucuba…drugacije ne moze xD
Rockstar pre izlaska gta 5 - svake godine po jedna nova igra.
Rockstar posle izlaska gta 5 i online-a na kome zgrcu milijarde dolara - na svakih 5 godina po jedna nova igra, ako ne bude i redje… Dok ne iscede i poslednji dolar koji mogu neci izaci VI-ica a to ce biti ko zna kad.
Valja li online? Nikad nisam pikao na V.
GTA V je stvarno ludilo od igre, recimo one velike pljacke mi je nesto od najspektakularnijih stvari u video igrama ikad , sa GTA V definitivno nema greske, ja sam uzivao gotovo od pocetka pa do samog kraja igre.
Sto se tice Watch Dogs 2 , ono totalno suprotno, probao sam igru i iskreno nije mi se uopste svidela , gejmplej dosta konfuzan, monoton i zamoran (onako naizgled se cini da igra nudi neku raznovrsnost i razlicite pristupe misije ali sve je to samo privid i zapravo vrlo brzo u igri skapiras da manje-vise uvek radis jedno te isto) , kretanje lika i fizika igre su dosta cudni i neprirodni, voznja isto bzv odradjena i prearkadna, takodje i prica ono meeeh , ono ja skoro sve igre koje zapocne i zavrsim (ponekad malo i na silu) ali Wwatch Dogs 2 je bila jedna od bas bas retkih igara od kojih sam odustao i koje su me naterale da ih batalim.
Online je profi, ima stvarno dobrih misija i ludo je zezanje. Ali samo ako se ima ekipa, ako upadneš u seansu sa drugim šabanima sve što ćeš da vidiš je da te u sred misije neko pukne snajperom jer mu se može, a tebi bude mission failed. Svi puni para sa tenkovima i helikopterima koji iznova i iznova urnišu sve igrače oko sebe dok ti trčkaraš sam sa pištoljem i par metkova samo. Svi hoće da te ubiju, svi hoće sve da ubiju, svi bi nešto da zgaze i sve što ti padne na pamet da uradiš, svi će to da urade pre tebe. Tako da samo ekipa i invite only session.