GTA VI

Срећа у несрећи

3 Likes

Insajder i po

11 Likes

https://x.com/Septic_Sauce/status/1918272858477809990?s=19

4 Likes

Realno cekaju novi Xbox na jesen i to je to , next gen :smiley:

1 Like

Ovaj poalednji pasus mi je sasvim dovoljan da imam potpuno poverenje i da cemo dobiti igru decenije.:smiling_face_with_three_hearts: moja podrska svakako.

With every game we have released, the goal has always been
to try and exceed your expectations, and Grand Theft Auto VI
is no exception. We hope you understand that we need this
extra time to deliver at the level of quality you expect and
deserve.

1 Like

Odlicno, BF6 ove godine :heart_eyes:

Koji pasus brt? pa to je prica kao radimo na igri, a fazono boli nas penis, i dalje nam sipate lovu na GTA V. Ti mislis da GTA VI nije gotov? :laughing:

4 Likes

Dobro je, malo sam se brinuo kako ću da stignem uporedo ovo i Borderlands 4. :roll_eyes:

Mislim da je 90% igre gotovo. Obzirom.da oni streme najvecem kvalitetu, ja to pozdravljam. Uopste se nisam razocarao jer ova godina obecava.

15.maj DOOM THE DARK AGES
05.jun Mario Cart World
10.jun MindsEye
26.jun Death Strending 2
13.jul Donkey Kong Bananza
26.jula Wuchang (???)
10. Avgust Metal Gear Solid 3 Snake Eater
02. Oktobar Ghost of Yotei

Tu je i Ninja Gaiden 4 i Where Wind Meet, ako ne odloze. I vrv nova Mafia

2 Likes

Боље би им било да је оптимизују толико добро да је тера комп из 2010. у супротном је ово чисто завлачење фанова. Значи Х и Сони петица би морали да ово терају у 60фпс, имају све време овог света да оптимизују максимално.

Кад је лето мање гејминга, а више провођења времена напољу Дачо.

1 Like

Samo sam čekao kad će da najave da odlažu igru za sledeću godinu, nije bilo sile da će da izađe ove godine :joy: Isto kao što neće biti sile da igra ide u 60 fps-a na sadašnjim konzolama :joy: Iskreno, ja bih odradio da ovo bude launch naslov za next gen. Polomili bi se ljudi za konzole day one. Em bolja grafika, em bolje sve radi… Ovo je greh igrati na sadašnje konzole.

Или направиш нову верзију (заправо пц верзију која је у пуном сјају) за нове конзоле и наплатиш опет

Da kao sto to ne rade od PS3 ere sa GTA V. Toliko verzija ima ta igra da ce jos jednu do GTA VI da izbace, a onda za 3 godine jos jednu za iOS i Android. Izmuzli su tu jadnu igru da nema dalje.

8 Likes

Brat ne zna sta je leto. Ima podocnjake kao vampir :joy: samo kuca i igrice :joy:

1 Like

2 Likes

Idemooo

4 Likes

Први скриншотови су ту (уз трејлер 2) али и мало приче о карактерима.

1 Like

Za 2 koplja vise od svega sto industrija moze da ponudi. Apsolutni cinema! Nisam sumnjao da nas ceka igretina o kojoj ce se tek pricati!