Bice ih ![]()
Neko glavno mudo zabiravih dal je director ili ko vec je izjavio da ce taj extended look povecati interesovanje za igru. Ne znam sta mu to znaci. Jedino da ljudi padaju u nesvest i cupaju kosu ko nekad devojke na bitlse.
Uglavnom jer ljudi žele da izbegnu leakove, kao kad ti daju early access za single player igru jer si uzeo deluxe verziju i onda po netu krenu leakovi na sve strane. Mogu da zamislim šta će ovde da bude kad fomo krene da radi.
Inače, nešto mi je u glavi da će trailer biti nešto nalik ovom za gta 5. ![]()
Edit: jbt sad da krenem da šerujem Netflix po nekoj ludoj ceni, da se obogatim i kupim garsonjeru ![]()
![]()
Sad kad Extended look bude dev diary uz neizbežne “multicultural team” I “lgbt friendly” priče.
Imam Netflix jbt osecam se kao drug lord.
Hahahha pa naravno kad je u onoj od 80$ svaka druga radnja samo za ukras. Kakav genije
.
Pisao već, ali ova je praktično 100$ igra.
Znali su šta rade.
Svi smo toga svesni i aj manje vise su svi popili to, nastavili dalje kupili igru ili ce je kupiti. Ja sam jedan od njih, realno sam Pro uzeo primarno u planu za GTA. Ali ovde je vise to sto oni konstatno izjavljuju ove gluposti, bukvalno guraju prste u oci kupcima, prave nas majmunima.
Jepte se, uzeo sam i ja Ultimate upgrade iako ne znam koji će mi. ![]()
Ja cekam novembar, pre toga imam da uzmem Wolverine-a i Control Resonant
i od juce i DLC za Yotei ![]()
Gameplay basket dok ne obrisu. Deluje real mada…
Evo jos jedan
Izgleda 60fps ez ![]()
Nesto mi maleno mapa deluje, nadam se da je samo scale u pitanju
Scale-ing je upitanju jer evo pogledaj ova dve slike gde na velikoj mapi igledaju kao da nema nicega osim auto puta.
Hmm ![]()

Ovaj je fejk, vec je duze vreme na netu