Ako je fake (velike sanse postoje logicno) svaka cast onome ko je napravio. Do 27og nista zvanicno necemo videti pa da uporedimo da li je ili nije.
Ovi se nisu zajebavali kad su rekli da ce pustati jos klipova
Meni ovako in motion deluje zere bolje od petice bes mi sve. Nadam se da je neki 2023 video u pitanju
Ljudi jel ja gubim vid ili na ovim leakovima deluje loše osvetljenje? Prvi klip sa loptom, svo vreme čekam da izađe iz senke ali prc. Tešim se što valjda piše da je leakovan build iz 23.
Nema šanse da je iz 2023. Pesma od Tate McRae koja se čuje u pozadini na jednom od klipova je iz 2025.
Klip je snimljen u HDR, zato i boje deluju malo isprano, kad se pusti u BT2020 kolor profilu, izgleda brutalno. Evo pustio je neko u tom profilu na Benchmark forumu:
Ovo vec druga priča potpuno, hvala. Nisam ispratio ovaj klip, a ni na kraj pameti da upalim hdr ![]()
Ma kako ne izgleda bolje. Plus par detalja- lik ima stamina bar. Ne nosi stotinu oruzja kada stisnes LB na weapon weels vec kaporam nosis 2 oruzja, a ostalo skladistis u trunk. Vidim da imas indikator protivnickog vizira u vidu strelica bele zute i crvene…
https://www.reddit.com/r/GTA6unmoderated/s/sEDQmZMjou
Изашао и пети клип, лик очигледно има неку верзију игрице чим је на крају клипа написао пушком ЛЕЕК
Neverovatno da neko nekako očigledno ima celu jebenu igru, ili bar njenu raniju iteraciju. I to posle onog fijaska 2022 kada je curelo isto. Tada je lik iz Slack chat-a krao stvari (mislim), ali da neko ima full igru (lik je pisao da će postaviti kraj igre), je zaista nerazumljivo. WTF.
Očekujem dokumentarac na temu jedan dan.
edit: e da, ako neko i posle ovog poslednjeg snimka tvrdi da je kao V, mnogo je blesav. ![]()
Daj sad kad je procurelo sve ovo, očekujem na kraju Netflix showa da vidim poruku: “Available to play - now”
Da da, interesovao sam se baš za priču, dosta toga sam i zaboravio, ali bilo detalja ko iz filma. Nešto tipa sa hotelskog tva & wifia kačio neko svoje mudovište od uređaja, eksfiltrirao i build igre i tonu informacija. Tražio im mislim 10tak miliona da ne leakuje info o zaposlenima, uhvatili ga ali na suđenju kao težak slučaj autizma i nije dobio zatvor.
Meni iskreno hype za igru nula, čim izađe prodajem kolegi konzolu a kad god da bude na pc nek bude.
A drago mi je da je procurelo, kad hoće da guraju priču digitalnog rentiranja i sve ostale marketing pizdarije, navijam da i sama igra leakuje pa na kojoj god platformi
Iz nekog čudnog razloga mi ih je malo i žao.
Bigger than life igra/mapa koja je procurela u celosti (nekog build-a). Ne postoji ništa što mogu da urade.
btw stvarno deluje kao mešavina RDR2 i GTAV… prirodna progresija u neku ruku.
edit: Neće nikako ovako izgledati final build. Dosta reditora je primetilo collision odstupanja.
Meni igra odlicno izgleda. Nije cudo nevidjeno, al napredak u odnosu na peticu ko nebo i zemlja.
Zanimljivo da je rockstar i dalje prakticno jedini koji koristi blendovane normal mape za prirodne nabore na odeci.
Kad neko napise lici na peticu, ja upalim peticu ili pogledam klip i shvatim da u poredjenju sa ovim izgleda kao PS2 igra.
Izgleda da je sve ovo PC verzija igre:
The footage we’ve been receiving is recorded all on a PC build of the game using a controller
This can also explain why on all of the buttons seem to be empty until the button input has been pressed with a controller, since they’re supposed to be keyboard symbols, and given a console build would require a dev kit of the time at this stage of development
This also does confirm that the leaker has a working build of the game but we’re not sure how old this build is outside of being as early as 2025.
Pa razmak u vremenu je slican..
Stvarno bi bilo glupo da ne izgleda “bolje” Razmak je 10+ god.
Sve se igre prave na PC-u pa se kasnije testiraju i optimiziju za konzole. Npr. prije koju godinu je u onom veliko Insomniac leaku je iscurio cijeli PC build tadašnji, nezavešeni Wolverine-a.
I ljudi po netu kukaju kazu mala mapa ![]()