GTA VI

Igrao sam ga ponovo tamo negdje 2021. i vidio sve mane, kako su krindž dijalozi i sve ostalo što prije nisam ni obraćao pažnju ali i dalje je bila tu nostalgija i uživao sam. Poslije toga odigram Shenmue 2 koji nikad nisam igrao i nemam nostalgiju prema njemu i baš sam se patio da je završim. Dosadna do bola, i priča i gameplay. Imao sam plan i trojku da odogram ali odustao. Još kad sam čuo da je sve isto i opet na nekim cliffhangeriđćma sve završava, batalio.

1 Like

Bravo

5 Likes

Ili uzmes ko covek promenis store i ustedis 20e.

Za dva klika cimanja nije mala razlika.

Vecita prica o gpu i cenama igara kao da treba vozom da idu do Argentine, Turske ili Japana i da kupe licno. Sve im tesko.

1 Like
1 Like

Ali Netflix :rofl:

3 Likes

Jel ti nema smisla? Zasto ne, toliko novih pretplata ce biti sto dalje znaci >$$$

Na svaki nacin ce probati da unovce ovu igru, tako sad rade i za boks, free on netflix sto mu dodje kao PPV pretplata , mislim za nove korisnike koji planiraju da gledaju event

1 Like

Sta mu sad dodje ‘extended look’, ko neki placeni preview? Ili viddoc, tipa dokumentarac ko bungie sto je nekad radio?

Ali na netflixu je stvarno novitet, ovo su neka nova vremena.

1 Like

Pa došlo vreme da moraš da platiš da pogledaš promotivni materijal.

1 Like

Biće na Stremio-u 15min posle objavljivanja na Netflix-u :smiling_face_with_tear:

5 Likes

Netflix jedino još i držim od pretplata… Ali žešće čudno da gledam gta 6 trailer tamo. :joy:

Rockstar pomera granice, a nisu se ni zaleteli

Ja sa nigerijskim premijum Netflixom… :grin:

9 Likes

Da mi je videti spisak filmova domace produkcije :rofl:

Nisam ni na jedan naletio. :man_shrugging: Ne kažem da ih nema nego nisam ni tražio…

1 Like

Jebem ti sudija majku, produzeni trailer/reklama izlazi na Netflixu.

1 Like

Ne bih se čudio da su se odličili za Netflix jer je neko sa Youtube-a (zaposleni) leakovao prvi trailer dan ranije, ako se sećate.

Objavili su da na YT dolazi 6 sati posle Netflix premijere, tako da mislim da nije to slucaj jer nece sigurno u tih 6 sati da im posalju snimak da ga okace.

A zašto ne? Prošli put je leakovalo od youtube-a, bili bi idioti da naprave ovamo premijeru na Netflixu i svejedno opet pre-uploadaju na youtube gdje opet može iscuriti ranije. Vrlo vjerovatno će na youtube preload napraviti tek kad prođe premijera na Netflixu.

6 sati je besmisleno mala razlika. Ako uplatis netflix samo da bi 6 sati ranije odgledao ‘produzeni trejler’, stvarno si budala.

5 Likes