GTA VI

22 nova detalja o gejmpleju u GTA 6

IGN komjuniti :grin:

1 Like

IGN je US based i nije platform specific kao npr Push Square, tako daa :grin:

2 Likes
1 Like

Ogroman procenat ljudi se odlucilo da pljusne 100e i to je sledeci korak poskupljenja video igara. Svi ovi sto pricaju u fazonu pa to je Rockstar moze im se, vrlo brzo ce te uvideti kako se i svima ostalima moze zapravo. Konzole sve skuplje, igre sve skuplje, korisnici se naravno stalno žale i kukaju ali nastavljaju da se Å”iÅ”aju ko ovce…

Bolje da svi cute ubuduce i prihvataju sve nego sto se blamiraju javno na internetu. Sledeci ko zakuka za bilo kakvo poskupljenje nevezano dal je pretplata, igra, konzola ma sta god, pinujem ovaj video kao reper. Smejurija.

2 Likes

Gledam prepiru se 2 dana console warriors oko ovoga a toliki non story. Affiliate links na IGN-u, od tog prave članke :skull_and_crossbones:

1 Like

Razlog zaÅ”to se kupuje 100$ verzija je taj Å”to će samo na njoj biti dostupno 100% mape.

4 ili 5 lokacija su zaključane na običnoj verziji igre :slight_smile:

1 Like

Pa to znaci da igrica kosta 100

Za 80 dobijes ā€œnestoā€ :exploding_head::face_with_symbols_on_mouth:

1 Like

O tome pricam, al opet ljudi nadju razlog da opravdaju cenu :grin:

Koliko vidim nedostajaće samo neke prodavnice, frizeraji i slične trice. Za ovo malo dlaka na glavi ni svom frizeru ne dajem 20€ na godiÅ”njem nivou.

5 Likes

Ako je to onda nema veze. Nego rece gore neko delovi mape.

Svakako cekam da izadje.. Odnosno decije polugodiste. Ako prodje odlican ide GTA 6

Malo se priča o tome.

Zavisi kako gledaÅ” na to.
UopÅ”te mi se ne svidja činjenica da free-roam neće biti toliko free ako ne uzmem verziju od 100$.

Za mene je, pored glavnih misija, najveća čar Grand Theft Auto-a taj Å”to mogu da se izgubim u svetu i free roamujem gde hoću i radim Å”ta god hoću. Nije ovo klasičan ā€˜tranzakcionalan meni’ već fizička lokacija koja će verovatno trigerovati prompt da mi nije dozvoljeno da udjem tu :smirking_face:

Brate, puno dramiŔ oko kikica, tatavaže granje i skina za piŔtolj.

5 Likes

Sad dok se ceka da izadje GTA 6, mogao bi se GTA 5 jos jednom preci haha.

2 Likes

Fizičke lokacije su fizičke lokacije.
Svakako, prikazaće blizu izlaska valjda kako će to funkcionisati.

Kao neko ko ne mari za ā€˜costumes’ u igrama, ako bar Arturu u RDR2 niste kupovali često hair pomade, Å”ta ste radili?! :grinning_face:
Niste ga valjda prljavog i aljkavog vodali kroz igru.

Imo sam bradetinu k’o Kalabić. :grin:

3 Likes

Ja to shvatam da ce biti deo grada ali ne mozes da udjes u tu neku radnju.. Moze da prezivi klinac bez toga.

1 Like

Ja probao dal radi onaj free upgrade sa ps4 disk na ps5 i radi pa sam preŔao par misija za sad možda i nastavim

Ćale kupi celu igru detetu, Å”ta si se stis’o sad :grinning_face:

Ako je vrlo dobar obična verzija, odličan premium edition :sweat_smile:

3 Likes

3 Likes