IGN komjuniti ![]()
IGN je US based i nije platform specific kao npr Push Square, tako daa ![]()
Ogroman procenat ljudi se odlucilo da pljusne 100e i to je sledeci korak poskupljenja video igara. Svi ovi sto pricaju u fazonu pa to je Rockstar moze im se, vrlo brzo ce te uvideti kako se i svima ostalima moze zapravo. Konzole sve skuplje, igre sve skuplje, korisnici se naravno stalno žale i kukaju ali nastavljaju da se Å”iÅ”aju ko ovceā¦
Bolje da svi cute ubuduce i prihvataju sve nego sto se blamiraju javno na internetu. Sledeci ko zakuka za bilo kakvo poskupljenje nevezano dal je pretplata, igra, konzola ma sta god, pinujem ovaj video kao reper. Smejurija.
Gledam prepiru se 2 dana console warriors oko ovoga a toliki non story. Affiliate links na IGN-u, od tog prave Älanke ![]()
Razlog zaÅ”to se kupuje 100$ verzija je taj Å”to Äe samo na njoj biti dostupno 100% mape.
4 ili 5 lokacija su zakljuÄane na obiÄnoj verziji igre ![]()
Pa to znaci da igrica kosta 100
Za 80 dobijes ānestoā ![]()
![]()
O tome pricam, al opet ljudi nadju razlog da opravdaju cenu ![]()
Koliko vidim nedostajaÄe samo neke prodavnice, frizeraji i sliÄne trice. Za ovo malo dlaka na glavi ni svom frizeru ne dajem 20⬠na godiÅ”njem nivou.
Ako je to onda nema veze. Nego rece gore neko delovi mape.
Svakako cekam da izadje.. Odnosno decije polugodiste. Ako prodje odlican ide GTA 6
Malo se priÄa o tome.
Zavisi kako gledaÅ” na to.
UopÅ”te mi se ne svidja Äinjenica da free-roam neÄe biti toliko free ako ne uzmem verziju od 100$.
Za mene je, pored glavnih misija, najveÄa Äar Grand Theft Auto-a taj Å”to mogu da se izgubim u svetu i free roamujem gde hoÄu i radim Å”ta god hoÄu. Nije ovo klasiÄan ātranzakcionalan meniā veÄ fiziÄka lokacija koja Äe verovatno trigerovati prompt da mi nije dozvoljeno da udjem tu ![]()
Brate, puno dramiŔ oko kikica, tatavaže granje i skina za piŔtolj.
FiziÄke lokacije su fiziÄke lokacije.
Svakako, prikazaÄe blizu izlaska valjda kako Äe to funkcionisati.
Kao neko ko ne mari za ācostumesā u igrama, ako bar Arturu u RDR2 niste kupovali Äesto hair pomade, Å”ta ste radili?! ![]()
Niste ga valjda prljavog i aljkavog vodali kroz igru.
Imo sam bradetinu kāo KalabiÄ. ![]()
Ja to shvatam da ce biti deo grada ali ne mozes da udjes u tu neku radnju.. Moze da prezivi klinac bez toga.
Ja probao dal radi onaj free upgrade sa ps4 disk na ps5 i radi pa sam preŔao par misija za sad možda i nastavim
Äale kupi celu igru detetu, Å”ta si se stisāo sad ![]()
Ako je vrlo dobar obiÄna verzija, odliÄan premium edition ![]()