GTA VI

1 Like

1 Like

Indiju i Indoneziju razumem ali da Japan, Juzna Korea i Hong Kong imaju najjeftinije cene to mi nije jasno. Pogotovo mi nije jasno za Japan, njihov standard ni blizu nije takav da se to opravda.

Fora je u konverziji jena.
Za njihove plate to mu dodje to.
Plus, ako uzmeš u obzir da istorijski namerno izbacuju engleski jezik iz igara, sve tu negde ima smisla… sad se stvar tu malo i popravlja.

Takodje, zemlja puna upitnih censorship-a.

Ja kupio na USA da me ne boli glava sa konverzijom valuta :joy:

1 Like

Jok bre, sta ti bi.. Trebalo je da uplatis hotel u bangladesu.. Onda uzmes njihovu licnu kartu, oda prebegnes u Indiju kao ilegalni imigran, onda izvadis laznu licnu kartu, onda kupis GTA 6 ustedis 15$

Onda da bi se vratio u Srbiju prijavis se za rad u kineskoj fabrici guma LingLong oni te dovedu da radis u Srbiju.. Radis tu nekih 2god za saku pirinca.. Kada naucis gde je sve onda pobegnes i vratis se kuci.

I najzad igras GTA 6 na kome si bas ustedeo :joy:

6 Likes

Ili jednostavno zaobidjes post jer tebe nikako ne dotice kako ce neko da kupi igru.

Pritom su to dva klika :smiley:

1 Like

Sto? Sta bih inace radio.. Mlatite praznu slamu za 5$ razlike ko da se kupuje kuca.

Nije da inace ima nesto pametno napisano u celoj temi.. Svi prosto cekaju da izadje igrica.. Ovako me barem zabavlja sve ovo.

Neizmerno mi je interesantno sve ovo :joy:

2 Likes

Moramo nekako da održimo temu do 19.11

1 Like

Ja moram da se zabavim do nove godine :grin: cekam da se zavrsi polugodiste..

1 Like

@SlobeX jedan dan javljas 30, drugi dan 60 fps, odluci se više :smiley::smiley:

Pa quality mod je uvjek 30 performance 60

Problem je r i njihove izjave, tipa plays better on playstation, i za pro “more stable framerates”.
To je dovelo i digital foundry do zaključka da neće biti 60.

Opet je glupo da tako nešto izjave za 30fpsa, šta to onda znači radiće u 20 frejmova na basic konzolama i sx?

Koji moj onda prave igru ako ne mogu da obezbede bar jebenih 40 na pro i stabilnih 30 na ostalim…

Pa upravo to, ništa konkretno, silni misticizam, a posle ovoga može da se protumači da je na non ps5 pro manje stable fps

Osim cene, to znaju koliko je fpsa :grinning_face:

2 Likes

A jbg, sudbina kao i mnogih, kad većina ljudi nije više tu, a imaš ovog zelnika kako serucka kako im je pc nebitan, a jedino na pcju imaš online role playing servere. Ne znam za ostale, ali ja bukvalno godinama samo klipove tog sadržaja vidim. Kontam da imaju neki masan ugovor sa playstationom

Meni je hajp za gta na nuli, voleo bih da sutra izađe igra samo da ne smaraju više sa kojekakvim nagađanjima… Bukvalno mi se smučilo sve, a ko će izdržati još 5 meseci.

3 Likes

Kao da će situacija biti bolja kada igra izađe :rofl: Tek će tada da je razlažu u sitna crevca, analize, kurci palci i to će bukvalno trajati godinama…

1 Like