GTA VI

Bas zato ide PRO na oglas , svrha konzole je bila da pojede base model , no medjutim :smiley:

1 Like

Pa će opet u novembru da se kupi PRO :grin:

2 Likes

Koliko vidim dole tabelu

Japan 60$ US 80$

Pa ne bih se mlatio za 20$ :joy:

Cekaju svi 20god ovu igricu i onda 20$ problem…

5 Likes

Pa kontam da će da bude malo bolja verzija naspram ovih, bilo bi glupo da nema poboljšanja. Može samo bolje da izgleda na Pro, ali sad su imali priliku da izreklamiraju najjaču konzolu na tržištu, prodavala bi se kao blesava kad bi se znalo da će Pro to da tera u 60 uz bolji fidelity, raytracing i sl. :face_holding_back_tears:

Izvini e :joy: Nama umetnicima Đomla internešnal rešava finansije. :joy: Zato i nemamo za leba, al imamo za gta :joy:

2 Likes

Pazi cenim ja sve zaradjeno ali brate.. Cekajusvi ovo raduju se sto nisu rodjenju deteta.. Platis i uzivas.

Kontam da će skočiti cene goriva u novembru kada izađe GeTeA Six :sweat_smile:

2 Likes

Iskreno, ja da sam gta, ja bi vam digo cene na max :joy: S pjubalvlju. A i popio sam jedno pola litrebrakije minimum. Gtaaa :sign_of_the_horns:

Ljubi braaat :heart:

Edit: jbt umačes.m neke kiflice u sok od paradajza, onako iz salate kao… ona vodica… Auuu… progledao sam. Al da sam ja gta… jaooo

4 Likes

1 Like

Gde je mučeni series S? I to je bila nekst đen konzola. :sweat_smile:

1 Like

Gde izvlacite ove informacije? Nista nije potvrdjeno i ovo je bukvalno vec postalo ozbiljno smaranje, 30 fps ce biti i treba ljudi da se pomire sa tim.

3 Likes

Ladno najjeftiniji GTA.

1 Like

Ma to ovi sa sonija samo analiziraju, placu, kmece, porede nesto ceo zivot. Na kraju ce poceti izmedju sebe da se raspravljaju.

1 Like

Performance mod 60 quality je 30

Daj mi pravi source da je rockstar potvrdio tako nesto. Jedan sekund gameplaya nisu izbacili, puste zelje. U oktobru ce biti prvi gameplay trailer kako su poceli.

1 Like

Klasičan klikbejt lik TCMF.

oni ga vec dva puta isplatili za 2 dana…

3 Likes

Najveća igra ikad na platformi

Kanda Xbox korisnici nisu navikli da kupuju igre, s obzirom da odnos prodatih konzola definitivno nije 8:1 :slight_smile:

1 Like

Pa najbolje radi na pleyci 5 pro tako kažu