GTA VI

Šta ti je GTA fenomen, življa tema o igri za koju je tek pušten pre-order, nego za sve ostale igre kad su bile release-ovane :grin: Fazon svaka skupi 50-ak poruka u prvih nedelju dana i nakon toga RIP.

4 Likes

Hajpuju do besmisla, a ima da bude 83 na metacriticu :joy:

2 Likes

Koliko je realno da promene tj koriguju cene za Japan ili Juznu Koreju do izlaska igre?

Pogotvo sto nije mala razlika a po celom netu se dele te informacije, svuda. Sigurno ce poceti masovno da kupuju tamo.

2 Likes

To je moć franšize,ostali neka se uče

1 Like

To su nagađanja. Jos nemamo potvrdu.

2 Likes

U septembru ce svi studiji da se bore za pažnju. Onda Rockstar samo izbaci Trailer 3 od dva minuta i bukvalno ugasi internet na 48 sati

1000045229

2 Likes

Ma par slika novih na stranici bi počistilo sve druge informacije,nego koji je store najpovoljniji za gta 6 za ps5 a fizičku ću uzeti za xbox

1 Like

Mislim da nije nijedan GTA bio ispod 94 na metacritic, neće ni ovaj. Novinari će da svršavaju na Rockstar kao uvijek.

1 Like

Ne potcenjuj moc generacije Z da usere sve sto moze sa radom od kuce, kukanjem da su potplaceni i burnoutovani i sa human slopom :laughing:

5 Likes

Mogu da probaju, ljudi ce ih sprdati kao i za sve, ocekujem IGN da tu bude vodeci jazavac :smiley:

2 Likes

Od IGN-a jaka 7-ica

4 Likes

Ma kakvi, sa ovom cancel kulturom danas, i ovolikim hajpom za jednu igru, prstace desetke cak i ako ne budu opravdane. Mozda neki IGN indijac ili filipinac da sedmicu, ali to je to otprilike. Meni recimo dan danas nije jasno kako je GTA 4 dobio desetku posle San Andreasa koji je imao 9.6 ako se ne varam pa eto tu smo.

Inace onaj teaser za cover art je videlo vise ljudi nego ceo 30 minutni video God Of War Laufey. Toliko je ludilo uzelo maha. Nadam se opravdano, videcemo u novembru.

4 Likes

Meni je potpuno neverovatno kako je God of War dobio Goty pored RDR2 koji je generacijska igra, benchmark i dan danas.

Opalio pre-order GTA VI Ultimate na NZ nalogu za ps,valjda nece biti neke cenzure za taj region.

1 Like

https://www.hcl.hr/vijest/amazonu-otkriveni-sitni-novi-detalji-gta-6-241136/?fbclid=IwdGRjcASrNA9jbGNrBKs0AmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHkk-wyDoIg7fQsBK0UImyx4eDoFpi0dBbe5iXyEZLwzlusdnaJDQBrXBZzrJ_aem_OB2jYrsu0dCBI5DfUysrqw

Možda je ono best on ps5 poguralo prodaju

Čitao sam na čemu su zapravo radili u saradnji sa playstation-om i smorio se. Zapravo sam mislio da će na Pro to da pogura malo jači fps ili sl, a oni radili na implementaciji 3d audio i na heptic feedback za dualsense. Bole me patka baš za te dve stvari, mogli su da zasuku rukave i iscede taj Pro na max.

Odo da udarim preorder na xbox samo zbog one fore sa regijom :face_holding_back_tears: A i da udarim preorder odma dok im ne dođe iz dupeta u glavu pa koriguju cene. Nije da se nije dešavalo za Arg i sl. :joy:

6 Likes