GTA VI

7 Likes

A koja je razlika u ceni US -JP cerzija?

Pa japanskog :face_holding_back_tears:

Pa skini sa US :exploding_head:
Ako pričamo o X-u

Ne brt, nisu :slight_smile:
Obe zvanične objave su drugacije od tih koje si postavio. :slight_smile:
Za xbox je definitivno fan made slika.

8 Likes

Vidim ovu igricu kao “cip za pregovore”

Npr. ako dobro prodjes u skoli na polugodistu dobices GTA 6 :grin:

2 Likes

Pa gde sad da šaltam regiju pa da vraćam, pa opet da unosim podatke za karticu, a kakve sam sreće ima da mi zabode kartica posle i ne da prolazi više ikad :face_holding_back_tears::joy:

Ako ta fora radi za gta onda top :thinking:

Edit: evo Gemini kaže da može :face_holding_back_tears:

Ko da ga je Đomla internešnal programirao. :face_holding_back_tears::joy:

2 Likes

Malo kasnije:

“Izvini, potpuno si u pravu – ne moze da se menja regija. U ovom trenutku nemam nikakve druge opcije da ti ponudim, sem iskrenog izvinjenja sto su ti kartice i nalog blokirani.”

8 Likes

Ma koja je razlika u ceni US i JP ili tako nesto? Vidim svi pominju ali ne kapiram koliko?

Pa u Japan ti deluxe verzija igre oko 7200 ako se dobro sećam. A ovako je 100 dolara/evra. Nije baš ni mala razlika

Ladno jeftiniji preorder na Playstation-u (US) nego na Xbox-u (Chile)

Ma kakav Čile, Japanski store ~60$, Indijski store ~63$

Edit: Korea ~58$

Cek… Za japanski i korejanski store, rade nase kartice? Klasika kao za sve? A kontam da za Indiju moraju dopune…?

Pričam za PSN, ali da, prolaze naše kartice kod Japanaca i Koreanaca na Xbox-u. Za Indiju ne znam, mislim da ne. Na PSN-u uzimamo kodove za Indiju preko njihovog Amazona i cene kodova su 1/1

2 Likes

Aaa OK. Hvala. Pregledacemo sve varijante :smiley:

Kakav je ovo deal bio

Kolko god da je ova Super Slim konzola bila hejtovana bila je tako mala i praktična, a PS3 install za first-party igre minimalan i sve se očitavalo/keširalo sa diska :grinning_face:

3 Likes

2 Likes

Ima li negdje podatak koliko je već ljudi kupilo igru