Nema diska, nema ispalo iz kamiona, ukrali, pustili ranije, leakovi, spoileri. Verovatno ce izbaciti fizicku kopiju tamo pocetkom 2027 kad prodje ludilo.
Biće fizička kopija u Collectors izdanju. Cenim da bi to uskoro mogao da postane standard. Ko hoće disk, evo izvolite si uzeti Collectors Edition.
Moguce, ali sam 100% ubedjen da se disk nece pojaviti nigde pre izlaska, a ni par meseci posle. Prevelik je ulog da neko spoiluje citavu stvar. Evo ja prvi ne bi voleo da izbegavam net dve nedelje pre nego igra izadje.
Sigurno su spoileri jedna strana zašto ovo rade, ali sa druge strane nema više polovnih diskova da uzmeš za ebay-a ili gde god. Time eliminišu komplet celo tržište preprodaje diskova, i svaka kupovina igre im ubacuje pare u džep.
Videćemo da li je ovo strategija samo za izlazak igre, ili za ceo njen vek.
GTA 5 je leakovan pre izlaska. Tada na X360 smo mi pirati igrali pre release date-a.
Jel može ovo da se preorderuje preko xbox sajta ili mora preko konzole, na sajtu mi izbacuje change region i sa USA VPNom?
Da li neko kupuje preko Koreje, posto je tamo dosta jeftinije? 65e za Ultimate verziju…
Javio se na Redditu neki naš momak, kaže da je bio beta tester, PS5 28-30fps, kad je igra bila na nekih 90%. PS5 Pro kaže laganih 50-60 fps.
Па купио сам већ преко конзоле, ово је апропо сс-а горе. Дал урадио сад пре ордер или пар дана пре исти ђаво, овако ми је само ето занимљивије јер сам напокон дочекао да могу да га купим, иако што неће бити још доступан за играње
Ja sam razmatrao tu opciju ali ako je sudeći po gta 5, dosta cenzure se očekuje naspram US verzije. I to ne mislim na cenzuru golotinja i sl, (i to se očekuje naravno) nego su eliminisani celi delovi misija ako je nešto previše “brutalno” za njihov ukus, ili previše nasilja u nekom momentu, ili lik kao Trevor gde su ga dosta filtrirali i sl. Skipovali su cele cut scene isto u tim verzijama.
Inače leakovalo je da će GTA VI ipak imati fizičku verziju sa diskom, ali u decembru. Ovo garant rade zbog leakova.
Ali zar ne mogu oni najlaganije da blokiraju pokretanje igre pre release-a, čak i sa diskom?
Ono ubaciš disk, svakako konzola proverava licencu, može valjda da se ubaci i provera da li je igra released?
Street date bi bio razbijen vec pocetkom novembra 110%.
Mogu ali samo ako ce da zakljucaju pokretanje igre nekim patch-em koji ce se otkljucati 19og. ali disk sadrzi 99% stvari opet ce biti leakova data mining-om. To je bolja opcija nego da neko igra igru dve nedelje ranije ali ako vec mogu da svedu sve na nulu bolje i ovo ovako.
Najidealnija opcija bi bila da odes uradis pre order fizicke dobijes kod, a po disk dodjes u decembru u radnju i pokupis, ali na ovaj nacin fakticki imas dve kopije po ceni jedne.
Ahahaha dobra fora ![]()
Zar na Xbox-u ne ide ona fora da skidaš igru sa store-a na kom je podešena konzola? ![]()
Svakako će nam javiti @Uros2909 dal ima cenzure na JK
Kupio najnormalnije, tj odradio preorder, naravno ako bude cenzure promenicu na US i onda ide sve kao da sam tamo kupio, kao sto i neke igre su vidljive na drugim store-ovima, a nisu vidljive kod Korejanaca..
Nemam pojma
Skoro sam skinuo Cod neki stariji i skinuo mi japansku verziju, ceo main menu na japanskom. ![]()
RDR 2 im je tako leakovao ranije, zbog fizičkih kopija.
Sa kog store-a si skidao?