@umnjak ovo ćemo morati da preorderujemo, nema review ključeva
Top dolazi fidelity mod 4k 40fps ![]()
Ne znam brate, nisam baba vanga…
Ti kada saznaš javi ![]()
Хот тејк: Када буде фср 4.1 стигао на RDNA 2 графичке, значи и на конзоле, верујем да ће тад бити 60 фпс мод, а до тад ееевентуално 40фпс за 120hz мониторе.
Okej, ovo nisam očekivao.
Oni ovo do sad nisu radili ni za svoje igre ![]()
Sony je Rockstaru sigurno pomogao minulih decenija kroz marketing i partnerstvo. Rockstar nije gigant zato što mu je Sony to omogucio, već Sony želi partnerstvo sa Rockstarom zato što je Rockstar gigant. GTA V je prodao preko 200 miliona primeraka na svim platformama, a GTA 6 je verovatno jedina igra zbog koje ljudi kupuju celu konzolu. Nije Rockstar u poziciji da zavisi od Sonyja, nego su i Sony i Microsoft u poziciji da žele Rockstar na svojoj strani.
Htedoh da okinem i ja preorder za deluxe ediciju na japanskom nalogu ali se setih cenzure i sl. ![]()
![]()
Šta je ovo, niko na PS5 Pro da uzme preorder, zar ja moram da probijam led ![]()
Evo za @Dacha
Sony udario marketing žestoko izgleda:
Ко год да узме обичну верзију за 11к дин, тај није добар у глави мајке ми
Gde pise da je obicna 11k?
Pa jedino ako si lud tu da uzmes preorder, ja ne znam ljudi sta je sa vama, dal ovi sto vole da plate vise nego sto kosta ili neko ko sad da taj iznos da se kaze “ja sam preorder GTA VI” nigde veze.
Обзиром да се не добија диск, мислим да генерално нема смисла куповати у радњи.
Pa o tome ti i pricam ,koja je poenta uopste da navodis neku od prodavnica kad mozes sam da je kupis jeftinije?
A druga stvar zasto bi sad uopste radio preorder i davao taj novac kad mozes par dana pre izlaska? Nikakav benefit nemas, osim da se vrti prica ko je uzeo.
Pa kako će nemarni, tehnološki nepismeni, roditelji deci kupovati nego ovako? ![]()
Obzirom da nema diska apsurdno je kupovati u Games-u. Na moju veliku zalost moracu digitalnu. E sad, PS5 ili SeriesX- biće zime zame zum, ili mozda bolje sacekati DF review dan pre izlaska i onda se opredeliti.