Grand Theft Auto V

Nažalost, upravo u tome je fora. Po najnovojim informacijama GTA 6 neće izaći pre 2025/26…

Da li si video kako izgleda redux verzija igre na PC? Savrsenstvo od svetla, efekata na ulici kad pada kisa…toliko dobro izgleda da deluje fotorealisticno.

3 Likes

Ma ja sam izbrisao :grin:
Ne igram je ja, to sam kupio za klinca.
Ma znam kako dobro izgleda na PC nije realno.
Izgleda 5x bolje nego na konzoli. Ma da opet monitor je HD a tv i ps5 su mi na 4k.

Pazi i ja sam je sad kupio III.put. Prvo za xbox pa sam skoro poklonio nalog uz konzolu prilikom kupovine. Drugu imam za PS4 i sad uzeo za 700 kinti a pitanje da li ce da je igram…

Ma ja necu sigurno igrati. Nije to za mene. To je klinac imao zelju da igra pa sam mu uzeo.
Odnosno skupio je sam pare :grin:
Sada je na popustu 15$
A na PC sam obrisao da mi ne zauzima bezveze mesto.

Izgleda dobro ta redux verzija ali mnogo kiše i mnogo bara da bi imali refleksije. Kao da je konstantno sve mokro. Ali moderi su uvek obavljali bolji posao nego sami developeri kad su te stvari u pitanju, Skyrim je živ primer. Ali čak i da promene sve to, mislim da opet igra ne vredi 70 dolara ako ne ubace neki masivni content da opravda cenu. A s obzirom da je do pre godinu ipo dana gta 5 bio 60 dolara kad nije na popustu, ne bi me čudilo da stvarno bude ta cena.
Bar meni ne opravdava cenu jer ja sam je napamet naučio vala, kampanju sam 4x prešao još na xbox 360,plus na xbox one. No videćemo, ali bolje da ne očekujem mnogo.

Kada to dobijamo?

Uskoro cim su ga povukli iz game pass-a :grimacing::smiley:

2 Likes

Ma i da nije bio povučen iz Game Pass-a, sigurno ga ne bismo dobili free :smiley:

1 Like

11.11.2021 se očekuje ta nova verzija i novi online

1 Like

Ja verujem da bi, ali je preveliki zalogaj bio za Microsoft. Bolje im ovako , nema ga i to je to :slightly_smiling_face:

ma dobro, i onako se može ili se mogla igra uzeti za 700 dinara. Ne znam da li je prošla ona rasprodaja.

Nije prosla ali ne vidim gta na popustu. No nema veze, bice to opet na popustu. I ovako je nekih 1549, premium edicija.

Ladno cu ga preci i 4 put :rofl:

1 Like

A ja mislio da sam lud jer hocu da predjem drugi put :slight_smile: .

Ja krenuo iznova i ode GTA iz GP :face_with_raised_eyebrow: cekam povratak :joy:

1 Like

Jednom XBOX 360
Jednom XBOX One
Jednom XBOX One S

:rofl:

2 Likes

Predji na PC ka co’ek :slight_smile: .

Edit: Vala sad kad razmisljim nisam je ni presao. Zaglavio sam bio u nekoj misiji sa helihopterom i odlagao opet da pocnem i ladno izbrisao. Ihaa strasno, skidam opet nema sto.

1 Like

Jesi svaki put drugi završetak odabrao?