Lagacu te, vise se ni ne secam haha.
Onda je svaki put kao prvi put
Ja sam je prešao 2x i iskreno oba puta sam birao kraj u kojem sva trojica ostaju živi. Nekako mi je glupo da neko rikne
Kakav si save scum-er. I Bloodborne si tako zavrsio ako se ne varam.
Ali u pravu je profa. Evo i Cyberpunk ima 2-3 trofeja/ačivmenta koji se dobijaju u zavisnosti od poslednje misije. Pa neću sigurno da igram sve od početka zbog jednog ačivmenta. Save, Load i ćao
Hoces ti to, hoćeš
Jedva čekam da izbace next-gen verziju za PS6 i Xbox Series XX
Isto ce biti i za sony ps6
but is it free?
Za 40 ili 50 “besplatnih” dolara
Ovakve vesti me opet mame da igri dam još jednu šansu.
Al majku mu, napraviše onakav svet i onda te misije drže za ruku svaki korak i maltene diriguju gde da stojiš. O desetominutnim vožnjama do početka misije da ne pričamo. A da samo pravim haos po gradu me ne zanima uopšte.
Više puta sam o ovome kukao, gta5 i ja se negde mašimo ma koliko se trudio. Ne znam, možda ako svaka bara vode na asfaltu precizno reflektuje nebo bude dovoljno da me ubedi da ne poludim od preterane koreografije.
Ja isto imam problem kao noodle. Meni je cetvorka bila remek delo, najbolja prica u GTA serijalu. Petica mi je nekako bila previse new age shit. Pogotovo Michael-ov deo sa retardiranom porodicom i ceo taj brainles american live mi je totalno antipatican i bilo mi je mucenje da igram tu sekciju igre. I onaj crnja mi je totalno bzvz lik, mlak, mlohav, heroin los nikakav. Jedina svetla tacka igre je Trevor.
Kako rekose, za ps2 su izasle tri GTA igre. Za GTA V su izasle tri Playstation konzole.
Obrnuta psihologija