Grand Theft Auto V

Lagacu te, vise se ni ne secam haha.

Onda je svaki put kao prvi put :wink:

1 Like

Ja sam je prešao 2x i iskreno oba puta sam birao kraj u kojem sva trojica ostaju živi. Nekako mi je glupo da neko rikne :smiley:

Kakav si save scum-er. I Bloodborne si tako zavrsio ako se ne varam. :rofl:

3 Likes

Ali u pravu je profa. Evo i Cyberpunk ima 2-3 trofeja/ačivmenta koji se dobijaju u zavisnosti od poslednje misije. Pa neću sigurno da igram sve od početka zbog jednog ačivmenta. Save, Load i ćao :smiley:

Hoces ti to, hoćeš :thinking::grin:

2 Likes
1 Like

Jedva čekam da izbace next-gen verziju za PS6 i Xbox Series XX :joy:

3 Likes

7 Likes

Isto ce biti i za sony ps6 :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

but is it free? :joy:

1 Like

Za 40 ili 50 “besplatnih” dolara :wink:

1 Like

Ovakve vesti me opet mame da igri dam još jednu šansu.

Al majku mu, napraviše onakav svet i onda te misije drže za ruku svaki korak i maltene diriguju gde da stojiš. O desetominutnim vožnjama do početka misije da ne pričamo. A da samo pravim haos po gradu me ne zanima uopšte.

Više puta sam o ovome kukao, gta5 i ja se negde mašimo ma koliko se trudio. Ne znam, možda ako svaka bara vode na asfaltu precizno reflektuje nebo bude dovoljno da me ubedi da ne poludim od preterane koreografije.

5 Likes

Ja isto imam problem kao noodle. Meni je cetvorka bila remek delo, najbolja prica u GTA serijalu. Petica mi je nekako bila previse new age shit. Pogotovo Michael-ov deo sa retardiranom porodicom i ceo taj brainles american live mi je totalno antipatican i bilo mi je mucenje da igram tu sekciju igre. I onaj crnja mi je totalno bzvz lik, mlak, mlohav, heroin los nikakav. Jedina svetla tacka igre je Trevor. :rofl:

Najjaca igra ikad :laughing:

2 Likes

Kako rekose, za ps2 su izasle tri GTA igre. Za GTA V su izasle tri Playstation konzole.

10 Likes

Obrnuta psihologija :wink:

1 Like
1 Like