Grand Theft Auto V

I onda će da ga odlože za next gen :grin:

Ah ne pa upravo je u tome fora. Izbacicr pred kraj ove generacije i onda ce nam prodati remaster naredne 2 generacije kao sa V. :wink:

4 Likes

Igra i ovaj moj fortnite ali jos ne zna nista pa ne trazi nista. Ali zato trazi GTA.
Imam na kompu ali… moram da mu uzmem za PS :grin: bude na popustu ovde u Computerlandu svako malo. Cu to da sacekam.

Tata se pravi da spava i ne čuje :smiley:

2 Likes

Kupi djetetu da se igra!

Ma vidi nije ni to greda nego ne smem da preterujem. Mali je on. Ne smem da ga zasipam igricama. Gube osecaj i radost u tome.
Uzecu mu sigurno. Ali necu odmah.

3 Likes

J…o ih ja, juce sam i ja kupio :grimacing:

1 Like

Najavili su novi online za nove konzole tako da trajaće ovo još dugo.Mislim da ukidaju podršku za 360 i PS3 što se tiče online segmenta.Baš me zanima hoće li biti 70$ nextgen verzija

Vala tacno cu da je skinem, da je predjem opet i da igram online, nisam jos igrao online aktivno.
Jeli kasno da se udje u stos?

Kupio sam dva puta,treći put ne :wink: Na izlasku x360 verziju za 50e,na akciji mislim da je bio decembar 2018 za Xbox one za 15e dosta sam im dao do sad a i smorila me više

1 Like

Zato je za komp dele dzabe… :joy:

1 Like

Ja nešto sumnjam da će da bude neki poseban update. Možda malo doteraju osvetljenje, gurnu 4k i 60fps i to je to. U svakom slučaju 70e ne dam za to. Naučio sam je napamet više, i online nije uopšte tolika ludnica. Igrali smo jedno vreme aktivno i bilo je odlično zezanje dok nismo ukapirali da se misije bukvalno ponavljaju, lokacije iste, nekih 6 misija se vrte u krug za jedan segment (moto klub, noćni klub itd) plus neke misije nismo mogli svi zajedno (drugar kupio neki klub da bi dobili nove misije, i nikako nije mogao da nas ubaci sa njim). Videćemo ali ne očekujem mnogo.

2 Likes

Imam i na epic tu free verziju :wink:

1 Like

Znam, imaju svi, a ko nema tu sa epica ima onu sa torenta :joy:
Zato i jesu dali tu za dz. Ko bi na PC posle toliko godina dao 5e za igricu.

1 Like

Zar nije bilo reči da će next-gen verzija koristiti RDR2 engine?

2 Likes

Tako je.

1 Like

Ne znam za to. Super ako stvarno bude nekog poboljšanja ali skeptičan sam jer nije mali posao prebaciti celu igru u novi engine. Ako je tako, onda gta 6 definitivno neće ni za 5 godina. Baš me zanima koliko će vizuelno da izgleda bolje naspram sadašnje verzije.