Grand Theft Auto V

Ne samo da skoro nećemo, nego ni blizu. :weary:

Ja se uvek skenjam kada se setim da prave verziju GTAV za next-gen… Plus su izgleda baš puno uložili u next gen verziju jer postoje glasine da prebacuju gta možda na RDR2 engine.

4 Likes

4 Likes

Cyberjunk na kraju

Igra je dosta drzala cijenu, pa je polako padala i tako su je kopovali ljudi. Kad sa 60, padne na 50, a 40 itd. A i ako cemo pravo, optimizovana je super, prica top, grafika top,…

Po meni jedina zamjerka jeste sto nema singleplayer dlc, da se dopuni prica ili ili da dodaju jos neko ostrvo na mapi, e to bi bilo super.
A i siguran sam da sada izbace nesto slicno da bi opet skocila prodaja.

Sjecam se kao mladji kolko sam drao GTA SA, i nijedna igra nije mogla to da nadmasi pa sifre pa prelazi po x puta igru itd. GTA V je pravi naslednik SA u svakom smislu.

Kada bi napravili GTA SA remasterer da je full ono bas grafika sa unapredjenom mapom i dodatnom pricom, moglo bi da buhe hit!

Prešao sam gta5 na xbox360,prešao sam sad na ps4 i imam cd od gta5 koji sam već stavio na oglase za prodaju. Treba li mi neki dodatak koji se plaća da bi igrao online gta5,i ukratko šta se radi online,mislim gledao sam par klipova ono nisam skapirao o čemu se radi :slight_smile: vrijedi li to igrati online uopšte?

Online ima mnogo sadržaja, možda čak i podjednako kao kampanja i može da se kaže da je kao druga kampanja maltene. Možeš da imaš svoj noćni klub, svoj moto klub, gomila novih automobila itd. i kad igraš sa društvom u privatnoj sesiji je ludnica i pišanje od smeha. :slight_smile: A ako upadneš sam sa drugim igračima, presešće ti život jer svi oni imaju sve što ti nemaš, od helikoptera, tenkova, snajpera, letećih motora, lasera itd, itd i konstantno se samo ganjaju i ubijaju do te mere da čim se stvoriš - lik kruži helikopterom i reže sve ispred sebe i tako te ubije 10x za jedan minut. A da ne pričam što isto tako mogu da te ubiju u toku misije, u toku biranja garderobe (isprobavam duks u radnji i lik me prospe sa snajperom preko brda :joy:), tj mogu da te ubiju u svakom trenu. :grinning_face_with_smiling_eyes: Ali eto, sve zavisi kako igraš i da li imaš nekog sa kime možeš da igraš. A za online na Ps4 ti samo treba PS Plus pretplata i to je to.

5 Likes

Ja bas zbog toga nisam nesto posebno igrao online jer su jos 2015. likovi imali sve sto ja nemam. Kapirao sam da se ubijamo u misijama i to, kad ono sto kazes cim se negde sponujem ja bezim da me neko me rokne. :man_facepalming:t2:

1 Like

Zato su najbolje privatne sesije bez drugih likova i rešavate misije na miru :smiley:

5 Likes

Uff ovo sam video odmah kada su objvili. Voleo bih jos ovakvih RL scena iz GTA V :grinning:

5 Likes

Udjem prije neki dan na twitch i vidim da imaju preko 160k gledalaca, svaka cast, i dalje je igra nenormalno popularna!

Da, ali zahvaljujući moderima. Malte ne druga igra, svi igraju GTA RP noPixel. Taj RP dolazi uvek nekako u talasima na Twitch.

Prvi put cujem, mozes li da pojasnis?

GTA RP, tj. Roll Playing. Jako popularan mod na Twitch-u još iz perioda DayZ, tj, DayZ RP i Arma RP dana… Uglavnom, svako se uživi u ulogu nekog lika, neko je Pandur, neko je kriminalac, neko Street Racer, neko je advokat, sudija, diler, taksi vozač itd, itd. Ko se seća one igre Second Life, nešto malo u tom pravcu… teško je objasniti. :joy: Uglavnom, glumataš, i tu se stvaraju neke zanimljive situacije…

2 Likes

Ulazim na Twitch da vidim sta se vrti i vidim da GTA V ima 273k gledalaca, svaka im cast vala nevjerovatno. Evo popelo se na 278.
Dok trenutno LOL ima 209, CS GO 110, Valorant 140, Fortnite 109, Warzone 244k.
Trenutno najgledanija igra, i dalje deru.

1 Like

Ne sumnjam ja da su oni krenuli da rade na GTA VI onog trenutka kada su izbacili GTA V. Medjutim, sama prodaja i enormni prihodi koji ostvaraju, govori i to da će ovaj GTA biti dostupan na konzole iz 3 različite generacije.

Siguran sam da ćemo za 2-3 godine dobiti još bolji GTA VI, taman dok Rockstar ne inkasira još milijardu dolara ! :joy:

Klinac me smara da mu uzmem GTA i to go…o jos kosta 30$ :exploding_head:
Odlepio sam.

Rekli su pre neki dan da je GTA VI tek 2024-25.