Grand Theft Auto V

Presao sam V, naravno ne moze da se poredi sa SR IV ili koji je vec ono kad je ceo grad “simulacija”, “matrix” sta je vec pa skaces kilometar u vis i trcis brze od kola. Fino je krenuo GTA V i ima fin kraj, al nisam preterano odusevljen sp delom.

Main story kako tako, vrlo je dobar, ali kada krenete na side story misije i razna druga cuda kao murder mistery i slicne sto misije, sto easter egg-ove, prica dobija neki jos kvalitetniji fil, i taman kada sve to objedinis + Online prica i Heist prica, onda se sve ukupno moze sumirati u **odlican **utisak… Sto se mene tice.

Jbg meni su neke Freaks and Strangers misije bile interesantnije od main story misija(ne racunajuci heistove). Perverzni bakuta i dekuta ftw.

Grand Theft Auto: Westeros

:smiley:

Brm brmmm :smiley:

https://www.gta5-mods.com/vehicles/aventador-lp700-4

Konacno :smiley: :slight_smile:

@Nemesis

To si napisao. E sad mozda smo svi mi pogresno protumacili, ali tako pise.

Tvoj slucaj nema veze sa tim, ni sa garrusovim gifom jer je covjek okacio snimak sa XO/PS4 a ne sa old-gen verzije.

E sad sto se tice X360, bilo je problema nebitno da li je MP ili SP u pitanju, jer jednostavno HDD nije mogao odjednom da streamuje ( ocitava ) teksture dovoljno brzo, pa su rijesenja bila dva - ili ostaviti disk 2 da se cita sa optike ( sto nije bilo optimalno jer optika zuji i laser se “trosi” ), ili kasnije otkriveno, instalirati sve na eksterni drive i ucitavati pola sadrzaja sa njega, jer sto bi ucitavao sve odjednom sa jednog diska, kad mozes istovremeno sa dva. Dakle kada se to uradilo X360 vise nije imao tih problema sa popIn-om ni na SP ni MP, a PS3 nije imao tih problema od samog starta. Sve je bilo dakle vezano za hardver.

I ovi na Steamu svi imaju problem zbog loseg ili starog diska, niko nema problema sa dobrim diskom, ili SSD-om. Dakle isto sto i muci konzole ( da se razumijemo, HDD-ovi u konzolama i nisu nekog kvaliteta, dosta ljudi, pogotovo na PS4 mjenja diskove u startu odma ).

Suma sumarum, i o cemu je pocetna diskusija bila, gif je bio sa XO a ne X360, a teksture se definitivno ne ucitavaju sa servera, ni dio tekstura se ne ucitava sa servera, ni djelic najmanji se ne ucitava sa servera, ma ni mrvica :smiley: Cak i modeli igraca se ne ucitavaju sa servera. Dakle na server idu pozicije igraca u svijetu, properties igraca, i akcije koje izvrsavaju ( kao i svaka druga online igra ikad ). Igra na server uploaduje sta ti radis, i downloaduje informacije o tome sta drugi rade. Klasicna klijent/server arhitektura, basics 101. Poprilicno jednostavno.

I da, Xbox360 ne podrzava USB3.0

Evo da prijavim ja i moj slucaj. Na XO mi desavalo da se sporo ucitavuju teksture ili da ih na par sekudni uopste nema kad igram MP, dok na SP nisam to ucio. Takodje da prijavim da je MP graficki daleko losiji nego SP, nekad kao da su razlicite igre izgleda, ne znam da li to ima nekakve veze.

Nisu nestali vec su pobrisani. Nepotrebna diskusija u pogresnoj temi. Sve bitno imamo ovdje

Sto ce biti veselo kad izadje ovaj mod :slight_smile:

Inace evo i masine s kojom ovaj lik gura mod :slight_smile:

i7 4790k (Oc’d to 4.8ghz)
Sli 980’s
16gb 2400mhz ram
4 SSD’s (raid 0)
Asus maximus vii formula mobo

4k resolution - max in game settings
(grass on high)

Sta sve nece izmisliti :smiley:

1 Like

Zato nećemo skoro videti GTA VI.

Ja ne znam kako oni postižu ove brojke, jedino ako verni fanovi, svakih godinu-dve kupuju nove diskove… :joy:

1 Like

Kontam da vecina njih imaju nekog u rodbini ko taman napuni doboljno godina da je igra

1 Like

Igra je vanvremenski klasik i nema ništa ni slično u sandbox žanru da mu parira.Možda dočekamo San Andreas remaster u narednom periodu

2 Likes