Uzecu original kad-tad, samo se nadam da ce da se odrzi broj online igraca.
Kineski krec, nema sta. Rollbackujem na v3 pa javljam sutra, danas vise nemam strpljenja. Sat vremena sam prelazio misiju od 15 minuta.
Uzecu original kad-tad, samo se nadam da ce da se odrzi broj online igraca.
Kineski krec, nema sta. Rollbackujem na v3 pa javljam sutra, danas vise nemam strpljenja. Sat vremena sam prelazio misiju od 15 minuta.
Ne trebas se bojat toga, da sad upalis San Andreas nasao bi hiljadu ljudi kako igraju A imaj na umu da SA ni nema MP nego mod za MP! hahahah
IgraÄa ima, to nije nikakav problem, a biÄe ih joÅ” viÅ”e. Kako Rockstar kaže dnevno ima 300 hiljada igraÄa.
Tek sad videh ovo bas su kraljevi ovi likovi
Radi mi igrica sasvim normalno ,pokrecem je preko nekog 3dm launchera posto ne moze preko obicnog gtaV.exe fajlaā¦Takodje zna li neko kako da promenim jezik na engleski ? Posto mi kineski ne ide od ruke bas
Pa da tako jedino i može da se pokrene sa ovim kineskim krekom.
Za jezik otvori 3dmgame.ini u notepadu i dodaj
[Language]
Language=en
i to je to
Ko moze da priusti, sigurno uziva:
Dali je tacno da se novac moze slati drugim igracima i neki ljudi tako zaradjuuju sto im posalju i ovi im plate taj novac?
Aj napisi malo jasnije, ja te nista ne razumem.
Ali ako mislis na online, novac ne moze da se salje izmedju igraca, moze jedino kada se igra heists da se raspodeli dobit, pa ako igras sa 3 drugara mozete staviti 10-20-30-40% procenat ko ce koliko dobiti od heist-a.
Može da se nabudži novac za online jedino ako imaŔ konzolu stare generacije, ima alata mali milion. A poŔto se pare prenose sa generacije na generaciju tj. vezuju se na nalog jedino tako, ili da kupujeŔ od rockstara Ŕto je mnogo nepovoljnije.
Primera radi napraviÅ” novi psn, logujeÅ” se na ps3, nabudžiÅ” pare i onda se logujeÅ” na ps4 i pare, kola, apartmani, odeÄa i oružja su tamo.
Imas i likova kojima platis, pa ti oni prebace neki svoj karakter koji ima masu para i rank preko 100ā¦
Seljacka posla.
Vala bas, ja sam za 50-ak sati doÅ”ao do lvl 30 Å”to je smeÅ”no, priliÄno se brzo leveluje, ali vidjao sam i ljude sa levelima preko 200. I novac nije uopÅ”te teÅ”ko zaraditi, ako imaÅ” dobru ekipu za Heist, možeÅ” po Heistu da uzmeÅ” i do pola miliona.
I naravno, oÄekivano
Grand Theft Auto V PC - Rockstar Games has recently announced that they wonāt ban players for using single-player mods in GTA V.
Thereās no better way to celebrate this announcement than with a dancing Lester. Let the creepy dancing mods begin!
ako bude ko na ps3 neÄe ni za multiplayer modovanje banovati. Jedino ispade da je na ps4 i xbone cheat-proof
Video editor stize na XO i PS4 u obliku apdejta. Nije receno kada tacno, ali se ocekuje uskoro. X360 i PS3, ocekivano, ne mogu da ga podrze. Takodje, ona dodatna radio stanica sto je stigla samo za PC ce da stigne i na nove i na stare konzole. Na kraju PC nema nista novo u odnosu na PS4/XO u smislu sadrzaja.
U prevodu se*e Rockstar, a sad kad su prodali gomilu PC verzija, mogu sve to da ubace i na current gen. A u odgovorima od pre nekoliko dana rekli da nemaju resurse xbox one i PS4 na primer za tu radio stanicu. Sve se moze kad se oce.
Ma kakve resurse, daj bre da prodamo sto vise svega na tu i tu pricu. i to je poenta svega.
Za****te me bre da je PC verzija sveti gral, sve je to isto ****** a drugo pakovanje, sem modova⦠Ako i to na kraju ne dodje do konzola
****** je Å”to od jedne odliÄne GTA V igre prave Saints Row 5⦠Kada veÄ ima takva debilna igra ne mora GTA 5 da se pretvara u tako neÅ”to
Razlike su u sustini male. GTA je uvek bio retardiran serijal, a Saints Row je bio mnogo retardiran serijal. GTA je uvek imao ekstremne fore, kao south park fazon(generalno i u igri i na radiju na primer) a Saints Row je naprosto bio blesav.
Nisu ārealisticniā ni jedni ni drugi, samo sto se Saints Row trudi iz petnih zila da bude retardiraniji od GTA.
Oh well, ovde barem nema onih gluposti kao u Saints Row koji nikako nisam mogao da svarim, ma koliko želeo da uÄem u igruā¦
Ne znam da li si igrao GTA V ali meni je npr priÄa, deÅ”avanja, odnosi karaktera mnogo viÅ”e mature nego u dosadaÅ”njim GTA naslovima.