To sa krečom se i meni desilo juče. Nije “potpun” kreč jer onaj social club segment je nedirnut. Meni dojadilo više da se peglam svako dan dva sa ovim non-scene ****om i čekam ljudski scene release. Ali da pohvalim optimizovanost igre, kad kod mene na ovoj 7 godina staroj kršini radi ok šta dalje da pričamo. @danijel82
Jel znaš koji je release drug skidao? Ima ih nekoliko a iz nekih su izbacivali fajlove za multiplejer dlc ne znajući da su oni bitni ako se igra samo sp.
Imaš na iptorrents
Grand Theft Auto V [FIX for Missions & Crashes] and Saves File
I mene izbacuje iz igre, ali samo tokom heist misija kad sam u kolima pa pritisnem desni klik. I imam sve fajlove. Vidim dosta ljudi se zali na ovo, i kazu da imaju igru na Steamu. Da li lazu ili ne, ne znam ,ali iritira kada me vrati unazad 20 minuta. Sve mi se nesto cini da necemo da vidimo scene release lek, kao sto je bio slucaj sa Inquisitionom.
Sinoc stavio onaj SweetFX mod, lepo krk F12, a ono milina za oci :), stvarno kao da se neka magla skine sa ociju kad se ukljuci SweetFX, mnogo je prirodnije sve
Stavio sam novi lek Grand.Theft.Auto.V.Update.3(v1.0.335.2).and.Crack.v4-3DM ali kineski titl, podesim u reged32 na en ali badava Grand.Theft.Auto.V.Update.3(v1.0.335.2).and.Crack.v4-3DM
Igra crashuje pri kraju Blitz Play misije, kada unistim kamion i igra automatski prebaci sa Franklina na Michaela samo prikaze jedan lep BEX64 error. Da li je jos neko stigao do ove misije, da znam da li se samo meni desava ili ne?
Stojim ispred Trevorove kuce u pustinji i poce pljusak, seva, puca ja se odusevio. Ukljucim FPS i buljim u one bare kad ono puce grom blizu mene i odlete 2 metra u vazduh, sav se odusevio “U ebo te vidi ovo, udari me grom”, kad ono prc, spici me neka lujka autom.
Workaround za to koji je meni uspeo je: Na pocetku misije kad treba da razvalis vrata na oklopnom kamionu raznesi tako sto ces da bacis sticky bomb iz kamiona u kome frenklin sedi, ne sa zemlje.
Kad treba na kraju da unistis djubretarski kamion nemoj da ga unistis sticky bombom sa zemlje, vec pucaj u njega dok ne eksplodira. Sednes u kola i to je to.
Te 2 stvari odradis i trebalo bi da se normalno prebaci na Majkla.
Ok ja ne znam vise sta da radim. Skinem update 3 i v4 crack i nece da pokrene igru u opste. Kaze start game using PlayGTAV.exe i tako kad probam krene da apdejtuje social club, znaci to nije. Nijedan exe file i launcher ne radi. Kada vratim stare exe filove iz update 2(ne i sam update) onda pokrene igru ali imam isti bag kao u blitz play al u big score misiji. Znaci dokle bre vise. Ili Rockstar zava nesto ili jeeni kinez nesto za*va. Ne mogu ko posten pirat da igram, mislim stvarno.
Edit: Sve sam probao, sve moguce varijente apdejta i krekova i onaj bag u big score heistu se stalno desava. SPOJLER kad helikopteri krene da odnose zlato i kad treba da se switchuje na Majkla, kresuje u toku switchovanja. Isto ko u Blitz Play.
Sinoc sam se bas zabavio na Heistu, bilo je kidanje od smeha, vozili smo neke kamione u nekoj misiji, pa smo lupali svasta po gradu. Jednu misiju sam igrao, i taman je zavrsili posle pola sata i ja lose skocim sa padobranom i ubijem se, haha, bas je Heist postavo zabavan kad se ima ekipa.
Super, radi Ne mora da se ide na drugi kraj mape, to je olaksanje. Jos samo da Reloaded/Skidrow nisu sklopili dogovor sa izdavacima ili sa kim vec, do sad bi imali proper lek, igra ne bi pucala tokom svakog heista.
Ista stvar mi se desila u zadnjem heistu treba da razneses neka vrata, nikako sa stiki bombama, morao sam da kupim RPG da bih razneo vrata(i to od resetaka) cista glupost. A onda lik koji treba da prodje kroz ta vrata izgine od vatre(opet celicne resetke gore) i onda sam morao da kupim grenade launcher da bih razneo *****a vrata. Poludeo sam. Al predjoh igru na kraju fala peri dobrnjcu.
Hvala na upozorenju, naoruzacu se na vreme
EDIT: Tokom Eye in the Sky misije izadjem iz kola i pritisnem Q da se ustekam, kad ono puf, BEX64 error. Nece biti nista bez originala, vidim ja.
To sam procitao na kickass-u u komentarima da sa update 3 ljudima puca igra kad svaki put stanu u zaklon sa q. Kazu bolje da se vrati update 2, a instalira v3 crack i onda ce kao raditi ok.