skinuo sam ponovo neku drugu verziju sad radi sve jako lepo,ali hvala za info
Ja i dalje ne znam šta da stavim kod podešavanja u Advanced Graphics, pa sam stavio sve do kraja?!
Sve udri do kraja osim podesavanje za text na ekranu jer neces moci tada da citas titlove ako ih uopste i citas.
Prva tri aktiviras i cetvrti slajder namestis dok god imas VRAM slobodno. Nego, da pitam, sta radi Population diversity? To sto mu ime govori, ili i to utice na populaciju? Nesto su prazne ulice, Density je na max i ulice su nesto praznije nego sto trebaju da budu. Puste nisu, ali imam osecaj da treba mnogo vise vozila i pesaka da ima.
Ok, a generalno u podešavanjima šta ste vi stavili? Ja odšrafio sve do kraja, isključio FXAA i uključio 4x MSAA, fps mi varira (na benchmarku) od 35-55, otprilike…
Sent from my D6603
Zacudjujuce, FXAA mi uopste ne utice na performanse, dok MSAA dropuje do ~15 na x8. Podesavanja su mi kao sto je Akiris postavio, sve na max sem Grass i Post FX, to je na Very High. Takodje, Shadows na High, nisam video vecu razliku od 2-3 fps izmedju normal i high. Dok na Very High igra prelepo izgleda, nije uopste igriva. I Population Variety na minimumu. Ako je to ono sto mislim da jeste, ne treba mi 40 razlicitih ljudi i kola u jednoj ulici
Mislim da baš na taj Population Variety utiče više CPU nego GPU, tako da ako imaš solidan CPU možeš povećati to…
Ubacio sam sada Grand Theft Auto V ReShade SweetFX - KPutt’s Preset Mod i moram reći da sada igra izgleda mnogo bolje. Nekako je do sada izgleda bledo i isprano, sada su dosta bolje boje, ubacite obavezno ovaj fajl, mnogo bolje izgleda igra.
ja tek sinoc uzeo da probam, i sta reci FLYYYYYIIIINNGGGG hehehehe
AMD 8350 oc na 4.6 + Radeon 280x (klokovi su joj 1050/1550), nabio sam sve na max koliko dozvoljava kolicina GPU memorije, 60fps konstantno, padne u toku voznje na 52 fps, negde i na 48fps, ali ispod toga nikad, ti padovi se naravno uopste ne primecuju, nema seckanja stucanja i slicno. Toliko sam se zaneo da sam sinoc od 21h igrao do 2h nocu… 15.4 Driveri btw i Win 8.1 x64
Da li se samo meni cini ili ima noviteta u vidu novih pesama na radio stanicama? Posto sam 100% siguran da neke nisu bile tu na 360/PS3 verziji, jer sam tu prvo igrao…
Sto se tice onog SweetFX moda, sta radi konkretno? Sta ulepsava/kvari? Posto npr Watch Dogs sa Worse modom mi izgleda losije nego bez njega tj stock varijanta, barem meni…
nevermind, nasao, video, stavicu ga veceras heheheh, cisto malo “upicani” sliku heheheh
Koliko znam, ima 150 novih pesama za PC verziju.
pa cujem i ja da ima, zato i kazem, rekoh gle bre ovo nije bilo pre, i to ima dobrih pesama + extra mixeva nekih starih
Od PS3/X360 verzije ima i duplo vise pesama, sto na PS4/X1, sto sada jos vise na PC.
Kroz redovne update-ove ce ubacivati jos (makar na konzolama)…
Imam Win 8.1 (64bit) i do juče mi je normalno radila igra (stavljen 3DMGAME-Grand.Theft.Auto.V.Update.2.and.Crack-3DM update), a od večeras počela pri ulaženju da mi izbacuje ovu poruku!
Šta sad i kako to odjednom, a normalno je sve šljakalo, ništa nisam čačkao?
Vrati vreme na win za 8 sati ;), ako nece vrati za vise, kao da je jutro. Isto mi se desilo.
Šta, svaki put kada hoću da igram GTAV moram da pomerim vreme na kompu? E svašta…
Ne verujem, posto je 3dm iz Kine pretpostavljam da ima veze sa njihovom vremenskom zonom? Moja neka logika
Desilo mi se oko 19h danas, do 18h sam igrao.
Jel ima neko ovgaj problem, drug mi sada javio da ga stalno izbacuje?
Kod misije neke blitz and break valjda, izbacuje iz igre stalno…