Grand Theft Auto V

Ahahahaha, a jel nisam realno rekao sve kako je? :smiley: Pricam o originalnoj igri, bez modova. Secam se da je par dana nakon izlaska igre provaljeno da moze se “ukljuci” ona ista grafika kao sa trejlera na koje smo svi balavili. A sklonili su to iz finalne verzije jer navodno igra nije bila stabilna.

Ne moze da se “ukljuci” vec se skine 2012 mod i voila, grafika kao sa E3.
Ontopic, isprobao sam GTA V, radi stabilno. Sto se gameplaya tice, svoju kratku recenziju sam napisao jos pre godinu i po dana, da se ne ponavljam :smiley: Igrao sam se sa podesavanjima, i za divno cudo, igra je mnogo vise optimizovana nego sto sam ocekivao. Plus, FXAA mi ne oduzima niti jedan jedini fps. MSAA sa druge strane… Jedina zamerka jeste, sto posle svakog izlaska iz igre, igra startuje ponovo u windowed modu. Izacice ce uskoro proper lek nadam se, da ispravi i ovo i stock market.

meni nenormalno lose radi :smiley: kad vozim igra radi u 10fps i manje nekad a imam vise nego jaku konfiguraciju

koji ti je config?

probaj ovo ako ti ne ide da se snadjes sam

https://youtu.be/eEsUdOS9lpM

60fps gameplay test by me. Igra radi smooth 55-60fps kada ima manje likova (u sporednim ulicama itd.), a kada vozim padne do 40, ali skoro se ne primeti. U introu je bilo skoro konstanto 60fps, svaki pad je zbog Frapsa (igrao sam posle, no framedrops). Zasto Fraps? 370Mbps bitrate + 12Mbps posle kompresije i na kraju YT kompresija posle uploada. Zacudjujuce, bolji je kvalitet sa 12Mbps @ 60fps nego da sam stavio 30fps.

EDIT: Isprobao malopre sa iskljucenim VSyncom, gde je pre bilo 55-60 ide od 60-90, ali uglavnom se zadrzava oko 70. Definitivno gasim VSync (stara navika).

FX 6300,8GB RAM.R9 290 TRI-X

Dobro je igra optimizovana. Moguće da je i do kreka, ljudi takođe kažu da igra mnogo bolje radi na Windows 8.1 nego na Windows 7. Neki su prvog dana instalirali W7 da bi je igrali, pa su sutra dan vratili na Win 8.1 jer su imali loše performanse, padao im je fps ispod 35fps, sada kažu da dobijaju kao minimum preko 60fps, tako da je igra odlično optimizovana.

Moj FRAPS log nakon ubačenog cracka v2 - Avg: 67.888 - Min: 44 - Max: 101
Inače najviše opadne fps u toku vožnje, a u ovom igranju sam najviše vremena proveo u vožnji, nekih 80% i nekih 20% on foot iz prvog lica :smiley:

Meni se svidja sto se gamepad i tastatura menjaju on the fly. Dakle igras na joypadu i cim se latis tastature nastavljas. Pa je dobar kombo ako nisi vichan shooter na padu ili drajver na tastaturi a sedis za stolom ispred monitora, kao ja [emoji4]

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Iz zezanja sam stavio sve na Normal, pa podesio kao ti - nema razlike u fps-u, cak i ovo na Very High/Ultra radi bolje nego Normal. What the ****. Ne zalim se, ali what the **** :smiley:

Isto sam i ja primetio.

inace ja sam tek kasnije skontao onu opciju ignore suggested limits. onda nema ogranicenja i mozes da panjis koliko hoces.

Elem ako ukljucim MSAA imam artifakte po ekranu a ni novi drajveri ne pomazu. uglavnom ako stavim MSAA x8 sto je max i sve ostalo na max imam 13 fps. Ako MSAA iskljucim skroz da ne bi imao zvrlje imam steady 30 fps tako da, igra je i vise nego odlicno optimizovana. Naravno ovaj fps vam pricam u high speed voznji, naravno da necu da merim fps u prvoj misiji u banci u Yanktonu :smiley:

Meni u prologu je bio fps preko 100, ja se iznenadio. Posle u vožnji opada do 44 po poslednjim merenjima. :slight_smile:
Akirise predlažem ti da isključiš VSync, da može fps da ide i preko 60, takođe ako čitaš subtitlove, bolje podesi da su malo više pozicionirani, ja sam isto tako stavio na početku, teo doćoravim :smiley:

Imam ja save nakon prologa, to jest uvodne misije i one prve misije sa Frenklinom, ako hoćeš uploadovaću ti, pa ubaci i probaj tada da li radi.

pa kako oces izbrisao sam igru pa skidam sad neku drugu verziju da probam pa cu videti

Taj cpu ti je bottleneck za tu kartu.Valjalo bi malo da ga OC-ujes.Nekih 4.2 - 4.5 ghz i bottleneck bi bio minimalan doduse ni ovako ti ne pravi veliki problem :slight_smile:

ma ne volim da se bahcem sa overclockom previse sve mi radi lepo i zadovoljan sam za sad,ako budem hteo nesto da unapredjujem uzecu fx 8350

Auuuuu, Kladim se daovo neki likovi burzuji imaju kuci :smiley:

Pa u odnosu na neke prave simulatore, nije ovo ni “previse” skupo. http://www.virtuix.com/products/

Ako ti i dalje ostane ovaj problem, vidim da ima fix od 3.3 gb, pojavio se malopre na ipt

Grand Theft Auto V [FIX for Missions & Crashes] and Saves File
This torrent contain Multiplayer files, removed from most repacks of GTA 5.

“update\x64\dlcpacks\mpchristmas2\dlc.rpf”
“update\x64\dlcpacks\mpheist\dlc.rpf”
“update\x64\dlcpacks\mppatchesng\dlc.rpf”

Studies show, that these files are actually needed by the game, but it shows only a few missions inside, especially in mission “Fame or Shame”.

Without these files the game will crash & will not proceed futher.

Mosr repackers just couldn’t know it for obvious reasons.

So, instructions:

• Download torrent
  • Copy the whole “update” folder to your installed game folder
  • Run the game

These mission bugs should fade away. But not all, like the first & most notorius in “No Cops” mission.

It’s not file-related, but crack-related, just wait for Crack V3 or use the saves file included in the game

And place them in C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles\DFE3B7FD