Grand Theft Auto V

Goddamnit! Lomim se vec 2 dana da li da kupim *****u igru ili ne :smiley: Kakav je online? Koliko se zabave moze izvuci iz onlinea ? :smiley:

Samo se cekalo kada ce neko da napravi neki insane video sa ovim editorom, i evo jedan kratak xD Dugo se nisam ovako ismijao, a pogresno je smijati se na ovo :smiley:

Prvi review i cista petica :slight_smile:

Moze se izvuci mnogo zabave ako imas ekipu, nisam juce puno igrao, ali ima dosta misija gde mozes da se zabavis :slight_smile:

Nisam jos ni skontao kako sve radi itd.

Igram Heist sa 4 lika, misije su ekstra.

Koga briga sa kime igraÅ”, daj bre neke detalje tipa kako ti radi igra, koliki ti je fps na kojoj visini detalja?!? :smiley:

Sent from my D6603

Ma ja sam stavio na Optimize u GFE i radi u 60fps.

15 strana koliki je fps. O igri ni jedna informacija. PC gaming… :slight_smile:

Ljudi su dalebu, Ŕta me se tice FPS, bitno je da ja uživam u igri i misijama pri lepoj grafici. JoŔ ko ima recimo GTX 970, bog da ga vidi :slight_smile:

Mene nervira sto AMD kombinacija ispada zestoki fail - opet…

Uvek se rado setim one price da ce fx oziveti kad krene next gen :emoticon-0111-blush i da ce tada poceti okta kor dominacija :eek: :smiley:

Isto i ja kada se uvatim za dzep, setim se da sam ustedeo oko 300 evra :stuck_out_tongue:

Pretera ga sad i ti da rece 50e pa ajde al nije ni toliko :stuck_out_tongue:

Pa racunaj, morao bih da doplatim min 30 evra za plocu, min 100 evra za graficku i za cpu najmanje 100 evra :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

fx 6300, 280x

Zar ti nemas 8350 ? Nesto sam pomesao verovatno. A pricamo samo o cpu-u nemoj mi sad tu grafiku mesati :stuck_out_tongue:

Ovako. Igra ti odmah kaze koliko imas GPU memorije, i imas brdo slajdera da popunis tu tvoju memoriju. sve preko ti igra nece dozvoliti. A sve do tvoje gigabajtaze na kartici ce ti raditi blizu 60 fps. Pametno ali i ograniceno. pa ti biraj, dal ces very high teksture a malo populacije ili obrnuto ali do npr 2gb memorije tvoje kartice moras da se uklopis.

Stavio sam sve na max, cisto da vidim do koliko ide brojka posto je moja kartica samo 2gb, i vidim da je max nesto manje od 3600 mb. Tako da, ko ima 4gb GPU bog da ga vidi :slight_smile:

I sad dosta o settingsu, ajmo malo o igri.

I sta reci o igri, GTA 5 ko GTA 5. :smiley:

Watch Dogs izgleda bolje na PC-ju nego GTA. There. I’ve said it

i vidim da je max nesto manje od 3600 mb. Tako da, ko ima 4gb GPU bog da ga vidi

Znači GTX970 će da radi posao samo tako, oh wait… :smiley: :stuck_out_tongue:

Watch Dogs izgleda bolje na PC-ju nego GTA. There. I’ve said it

WD s’ worse mod-om izgleda bolesno dobro, tako da me ne bih previÅ”e čudilo.

Jel me neko ovde za****va, ili ? Ozb pitam, ne mogu da verujem jer sam na konzoli WD ugasio posle 5 min…

Ako su u pitanju X360 ili PS3, onda je potpuno razumljivo. Na PS4 i XO je jos i licilo na nesto. PC mozda jedini ā€œvaljaā€. Stavljam pod navodnike jer je i to daleko od one grafike sa gejmplej trejlera.

Stavljam pod navodnike jer je i to daleko od one grafike sa gejmplej trejlera.

Vidi se da neko nije igrao (ni video) igru na PC-u, al’ zato da baci komentar tu je uvek, kao zaprÅ”ka! :stuck_out_tongue: