Probaj da zakocis po kisnim uslovima, ne koci bas u mestu
To da.U petici na motoru svi likovi izgledaju mnogo ukipljeno ali sta da se radi
Znate sto mi je sinulo,jel moguce da se Gta Online uopce nece moc igrat sa kopijom?
Jer,ako postoje oni klanovi i sve,pretpostavljam da ce trebat bit spojen na social club a svi koji su uzeli igru su valjda dobili kod
Ako postoji kod uz igru, sigurno Äe moÄi da se kupi na live-u.
Ako je ovo tacno, a nadam se da jeste, bice savrseno
GTA Online does not require an online pass, code, or separate purchase | Attack of the Fanboy
Jel zna neko dal moze i teretana da se koristi?
Ne moze. Moras statove da dizes trcanjem, pucanjem, plivanjem, i naravno, najzabavnije, nakautiranjem slucajnih prolaznika. Ima jos statova koji mogu da se dizu, npr. driving dizes voznjom, flying letenjem, itd.
Kolko su je obogatili, tolko su je i osiromasili naspram SAā¦
EDIT: I sta je sa Social Clubom ? Neradi kako treba ? Kad god slikam nesto izbaci mi error kako social club nije dostupan. Sad udjen na sajt i dobijem:
Sorry!
An error occurred while processing your request.
E bre ljudi, nije vam dosta sto imate igru i online komponentu besplatno, jos sad mora i social club!
Sala na stranu, desava se nekad i u rdr-u, i slicne stvari u forzi horizon
EDIT : Evo zasto http://socialclub.rockstargames.com/games/unavailable
Igram veÄ 34h,26 misija preÄenoā¦sad Äu tek na 2.pljaÄku(onu sa podmornicom)!
Eto to je moj dojam o IGRETINI.
Najbolja koju san igra na ovoj generaciji konzola.
Nisi bas trebao :)reci onu sa podmornicom jer ja nisam dosao do tamo i eto sad znam.Nije mi bed nikakav,ali probaj da ne spoilujes
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Ako je neko presao vise od 30tak misija nek mi pomogne Ta misija sa podmornicom kada je zavrsimo da li mi dobijemo neki veci novac od toga ili ne. Kada sam zavrsio tu misiju pisalo mi je u onom rezimeu da smo zardili 26miliona ali para na racunu nije bilo
Jer su vratil to sto su ukrali da se ne bi uvukli u prevelike probleme tako da nista ne dobijasā¦
Jesi odgledao cinematic posle misije?
Lester je naterao Trevora da vrati tu nuklearku sto ste ukrali da ne bi bili u go*nima do guse. Lepo ti pisalo kad si zavrsio misiju āMission Passedā a ispod toga $20 mil i ispod -$20mil.
InaÄe, desio mi se prvi veÄi bug u misiji [SPOILER]kada Trevor vozi bicikl trkajuÄi se protiv Mary-Ann kada doÄem do cilja igra jednostavno zakuca i ne daje nikakvo obavjeÅ”tenje o statusu misije, ni passed ni failed. Äekao sam malo, vrtio se okolo i niÅ”ta. Onda zapucam iz piÅ”tolja pored Mary-Ann i pojavi se instant mission failed zato Å”to sam je kao uplaÅ”io.
Ali fora je u tome Å”to viÅ”e nema njenog POI na mjestu gdje trka poÄinje pa kontam da je box to ipak zaraÄunao kao passed. Ko Äe ga znati.[/SPOILER]
Ma zbrzao sam kraj te misije i nisam odgledao tu scenu pa zato nisam znao sta bi. Hvala na odgovorima
GTA online podrzava do 32 igraca, vracaju se stari modovi:
Grand Theft Auto Onlineās player count has reportedly been bumped up from 16 to 32 players. Reports also suggest hat a slew of returning game modes a will also feature alongside some 500 missions.
Reporting on data leaks, Cinemablend suggests that the gameās files point to a 32-player online cap, as opposed to the initial announcement of 16 players. It is the same data leak that supposedly outed PC and PS4 editions of GTA 5.
Elsewhere, the report suggests that 32 players can engage in free roam mode, and take in free-for-all deathmatch, team-based deathmatch, races and Cops n Crooks mode.
There are other features mentioned int he report, but Iām wary of stepping on Rockstarās toes with this one. If you want to read on, hit the link above but do be aware of spoilers and rumours.
GTA Online activates October 1.
Hteo sam da pitam za savet,nemogu nikako da predjem onaj deo kad trevor upravlja velikim avion kada ga gadjaju iz mlaznjaka i onda kao treba da naglo sleti u zutu tacku,ali uvek mi eksplodira avion i pre nego sto dodjem do tacke.Hvala unapred
Spusti toÄkove. L3
Sent From: āNeitherworld, Peaceful Pinesā
Narode jel se spremate da igramo na Live-u u kada krene u oktobru? red bi bio da igramo nesto nismo skoro nista