Pokusao sam al pazi ide prvo preko neke reke i taman da stigne do tacke eksplodira a jos ne nestignem da se spustim
Spustis tockove, smanjis brzinu i pritisnes B (X360) ili O (PS3) da dobijes nesta kao slow motion pa ga onda fino spustis i utjeras u garazu
E evo probao sam inece jer kad ga pogode skoro i nemogodu da upravljam sa njim a na dnu ekrana pise kao da spusitim avion na sigurnu visinu i iskocim,izvinjavam se sto smaram ali stvarno mi nije jasno kako da predjem nivo.
Pa onda nemas sto druze ISKACIII:D Vjerojatno imas padobran jer msm da bez obzira avion biva unisten nisam disao di tamo pa nezz i cemu se radi
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Pritisni levi analog ili tako nesto, pise ti na ekranu, procitaj, ili jednostavno pritiskaj sve sem Y
Kopiran moj post s drugog foruma:
ZASTO NEMA KRVI ,mislim mozete se smijat al poznajem ljude (za koje bi rekao da nisu bolesni) koji su volili jos od SA nakon sto žrtva premine udarat je po glavi/bubrezima samo da vide krv koja se širi,to je neka “igrivost” koja ovdje iteako fali a i ono,očekujem kad lupim pješaka s autom da vidim da krvari,pa nije meduza da je sav od vode,ne?
ili zaletiš se na pješaka,bez udaranja šakom i on padne na pod i ne diže se,jel moguče da od toga umre looool
Nakon dužeg igranja mogu samo rec da sam i dalje bjesan na fiziku vozila…ajde,privikavam se,napokon sam poceo uzivat u igri i priči koja napokon ima nekog smisla sa glavom i repom,ali motocikle i četverocikle ne mogu smislit;to skreće ljevo desno kao arkada na nekom aparatu u igraonici,pre pre pre glupo mi je to
Sada sam poceo igrat sa Trevolom,uvjerljivo najzanimljiviji lik u igri i najdraze mi je s njim igrat jer su misije i krajolik zanimljiviji od grada
Upravljanje avionom mi je odlično,baš zato što je teško,pretpostavljam da oni koji vole vožnju mrze upravljati avionom hh,5 puta sam ponavljao 1. misiju sa avionom(necu spoilat al znate na koju mislim) i nije mi bio bed,jedino ne kužim zašto avion ne stane kad ne držim R2 lol…
I jedno pitanje-Zasto neke misije sa upitnikom koje su na mapi ne mogu izvršit? Bez obzira s kim dođem na njih nema nikoga
Ovo 100% nije tačno, neki bug je u pitanju kod tebe.
Ja sam za :hi
Jok, nego vidi da nisi normalan pa te ignroise.
Jer treba vreme da prestane da se vrti, a brze ce da stane ako drzis l2.
Il’ ne dolazis gde treba, il’ je u pitanju neki bug. Ja do sad svaku stranger & freak misiju uradio bez ikakvih bugova.
A u k. i šta sad,iskreno bojao sam se toga jer znam da su slicni problemi bili za gta4 na PC-u sa kopijom…aaaaa,jel ima netko slični problem?
Ne znam, ja sam imao problem sa jednom misijom, nisam mogao da zavrsim jer igra zakuca na kraju, ne daje ništa ni passed ni failed, sačuvao sam poziciju i izašao iz igre, kad sam je ponovo pokrenuo završilo je iz prve. Inače, boja ikona ti pokazuje s kojim likom možeš da započneš misiju, neke misije možeš samo sa određenim likom a druge opet možeš sa dvojicom ili bilo kojim od njih tri.
Cool mislim da te nemam na live-u ?
Dodaj Stefyyy92
Ta “upitnik” misija se nalazi nedaleko od stana Michaela,mozda sad znate na koju mislim…svaki put kad pokrenem igru odem do tog upitnika vidjet jel ima nešto novo ali bezuspješno
Pokušaj u različito doba dana ili noći… Možda je to u pitanju.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Budem probao
E evo presao sam nivo popeo sam se na veliku visinu sa avionom i onda iskocio,inace sam pretpostavio da treba da se iskoci samo to nisam mogao da uradim na maloj visini,hvala ljudi u svakom slucaju.
Sam rekao samo ti iskoci:):thumbup:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Wow, Trevor je… ozbiljno poremecena individua.
Na stranu to, poginuo sam 27 puta u onoj prvoj misiji obracunavanja sa bajkerima, i odustao. Neshvatljivo tesko, a trudim se da koristim njegovu specijalnu moc, zaklone…
Ako sam dobro razumio, njegova moć omogućava bržu regeneraciju života i surovu snagu. Moja ti je preporuka, moć koristi pri kraju života, i to je to… Ja sam prešao tu misiju iz drugog puta.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ja iz prvog. Ne moras izviriti iz zaklona da bi pucao. Samo stisnes RT, on progurne samo pusku iz zaklona i pucas. Tako je najbolje raditi kada se boris protiv mase. Ne mogu da te pogode a ti njih mozes.