Grand Theft Auto 5

Zasto ukinuti tradiciju? :slight_smile: Ima dece koja zele da se izivljavaju i seju nezaustavljivu smrt ulicama Los Santosa. Ako BAS BAS zelite sa cheatovima i hocete achievemente, a pritom imate RGH, skinite trainer. A vi ostali, bez cheatova ili bez achievementa :slight_smile:

Ma OK, i ja sam ne jednom koristio cheatove, ali ako ih staviÅ” zaÅ”to onda blokiraÅ” određene segmente igre zbog njihovog koriÅ”tenja? Onaj ko neće da koristi cheatove, neće ih koristiti i bez tih ograničenja. S druge strane, onaj ko to želi sigurno mu nisu primarni tamo neki achievementi, već istraživanje Å”ta sve može i dokle može da se gura u igri. Ili jednostavno rečeno - iživljavanje.

So what’s the point?

Ja sam citove u svakoj GTA igri koristio samo kad predjem lepo celu igru i kad mi je dosadno onda se zezam po gradu i koristim citove :slight_smile:

Neko se zalio da nije fer sto cheateri imaju isti progress i achievemente kao fer igraci pa ukinuli. Npr. zasto bih se ja mucio dan i noc za zadnji/najtezi achievement da imam 1000/1000G kad neko moze da upali cheat i za 5 minuta zavrsi?

doobro u jednu ruku i alx je upravu,a udrugu je i son u pravu jer cemu metnuti cheateve i objaviti ih javnu i onda nam prosto sve zakljucati.Mislim da samo pojedine chetove treba metnuti da zaklj ach ako oni tako hoce npr sto ce stetiti ako ja ukucam sifru za neki auto ili motor prosto da se zahebavam po gradu nezz meni iskreno je to bezveze,a istu stvar ima i SR4 koji cak u meni-u ima cheat selekciju i nakon sto nesto ukljucite odma stigne ā€œlijepaā€ porukica

Ma **** citeve nije zanimljivo -.-"
Nez sta je znaimljivo sa citovima …Meni zna biti al ne u toku misije itd …

Kad smo vec kod citova evo nekih ako treba nekom :slight_smile:
Effect Code
Raise Wanted Level RB, RB, B, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
Lower Wanted Level RB, RB, B, RT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LEFT
Fast Run Y, LEFT, RIGHT, RIGHT, LT, LB, X
Fast Swim LEFT LEFT LB RIGHT RIGHT RT LEFT LT RIGHT
Recharge Ability A, A, X, RB, LB, A, RIGHT, LEFT, A
Give Parachute LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, RT, LEFT, LEFT, RIGHT, LB
Skyfall (Spawn in the sky) LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
Explosive Melee Attacks RIGHT, LEFT, A, Y, RB, B, B, B, LT
Bang Bang (Explosive Bullets) RIGHT, X, A, LEFT, RB, RT, LEFT, RIGHT, RIGHT, LB, LB, LB
Flaming Bullets LB, RB, X, RB, LEFT, RT, RB, LEFT, X, RIGHT, LB, LB
Slow Motion Aim X, L2, RB, Y, LEFT, X, L2, RIGHT, A
Drunk Mode Y, RIGHT, RIGHT, LEFT, RIGHT, X, B, LEFT
Change Weather RT, A, LB, LB, LT, LT, LT, X
Slidey Cars Y, RB, RB, LEFT, RB, LB, RT, LB
Slow Motion Y, LEFT, RIGHT, RIGHT, X, RT, RB
Spawn Buzzard Attack Helicopter B, B, LB, B, B, B, LB, LT, RB, Y, B, Y
Spawn Comet RB, B, RT, RIGHT, LB, LT, A, A, X, RB
Spawn Sanchez B, A, LB, B, B, LB, B, RB, RT, LT, LB, LB
Spawn Trashmaster B, RB, B, RB, LEFT, LEFT, RB, LB, B, RIGHT
Spawn Limo RT, RIGHT, LT, LEFT, LEFT, RB, LB, B, RIGHT
Spawn Stunt Plane B, RIGHT, LB, LT, LEFT, RB, LB, LB, LEFT, LEFT, A, Y
Spawn Caddy B, LB, LEFT, RB, LT, A, RB, LB, B, A
Spawn Rapid GT RT, LB, B, RIGHT, LB, RB, RIGHT, LEFT, B, RT
Spawn Duster RIGHT, LEFT, RB, RB, RB, LEFT, Y, Y, A, B, LB, LB
Spawn PCJ-600 Motorcycle RB, RIGHT, LEFT, RIGHT, RT, LEFT, RIGHT, X, RIGHT, LT, LB, LB

Koji majstori.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Hebote, ima li kraja? Sedam dana po 3-4 sata igranja, na 60% sam a nisam ni načeo trke, properties, parachuting, razne druŔtvene igre i imam joŔ nekih 15 misija do kraja. Igra je O-G-R-O-M-N-A!

Odlicno! U utorak najverovatnije je pocinjem, ima li u igri nekih izbora, motivacije neke osim novca i eksplozija, interesantnih likova osim trevora i majkla?

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Evo,kopirat cu ono sto sam napisao na drugom forumu,to je moje misljenje o igri,jbg ukusi su razliciti…Jucer napokon zaigrao igru,napisat cu svoje viđenje

Jasno i glasno bez okoliÅ”anja-fizika vozila upropastila mi je igru.Jeste primjetili da auto uopce nema masu,nema osjecaja težine,pa di je nestao onaj osjecaj kočenja di se vide tragovi guma i di auto ā€œÅ”kripiā€ dok neuspjeÅ”no pokuÅ”ava zastat???Ovdje auto stane u roku odmah,uopce nema zvuka kočenja…cista smijurija,katastrofa,ljudska tragedija. Ja sam se bojao ovog skretanja auta,to je donekle zadovoljavajuce,ali

Kap koja je prelila čaŔu bilo je uzimanje motora,Sveta Majko Božja ono je takva sramota da sam jucer ugasio igru i iŔao zavrŔit misiju u gta4 koju sam prije 3 godine preŔao.
Jeste skuzili da s motorom ne možete skretati uopce dok ste ā€œna zadnjemā€ :facepalm"-znaci spustite gljivu dole i motor dok je na zadnjem kotacu moze ici samo ravno,ako pomaknete gljivu na stranu nema pomicanja motora u igri
A titulu najvece grozote opet pripada kategoriji motora-jeste probali s motorom se zabit u neki auto?E,kad probate vidjet cete da lik nemre past s njega(u 90% slucajeva) i sto je jos vise bolno,nema ā€œinterakcijeā€ motor-lik,znaci nema odbijanja motora u stranu,nema da auto se pomakne-desilo mi se da sam se zabio u auto i motor se odbio od auta i otiÅ”ao unazad :isusovfacepalm"-K_A_T_A_S_T_R_O_F_A i jos uz to nekak ā€œskriptiranoā€ sve ide,osjecaj kao da je svaki sudar isti…a tek voznja s motorom,ja i danas znam bacit online gta4 s frendom i ugl se utrkujemo,uzmemo motore…al u 5-ici kad skreces s motorom,ja ne znam,da ne pise gta5 mislio bi da je Å”ala,časna riječ,zavrti mi se u glavi kolko brzo motor skrece a lik na njemu…ne,necu dalje

A najvise boli sto su u R* namjerno to napravili,za one jeb.ene debele americke tinejđere kojima je i gta4 bio tezak-igram igru na konzoli,zelim da bude realna,zelim da fizika vozila,grafika SVE bude realno,pogotovo jer sam to dobio sa 4-kom,ako nekom ne pase nek uzme mobitel i vozi ā€œsimulacijuā€ Asphalt-a

Grafika u igri,pucanje,priča;sve može proc, i zasluzuje pohvalu,ali sram me ic hvalit jedan segment dok sam sa drugim toliko razocaran da je upitno ocu li prelazit igru

Bas zato sto je ogromna ja cu morati da odustanem od nje. 24/69 misija nakon vise od 10 sati igranja, za nedelju dana se selim u NS, pocinje mi semestar, zelim da odigram jos neku Sony ekskluzivu dok neodem. Igra jeste dobra, ali je previse velika za moj ukus. :slight_smile:

Razumem to da ne moze svakom igra da bude dobro.Uvek ce se neko na nesto zaliti ali u GTA 4 svima je smetalo upravo to upravljanje vozilima jer je bilo suvise mekano, auto je leteo i slicno.Ovde to malo pojacaju odmah svima to smeta.

Takodje samo ponasanje automobila je moralo da se promeni zbog velicine mape.U GTA 4 si imao malu sabijenu mapu grada sa mnogo ulica pa brzina automobila je morala da bude mala, a ponasanje automobila meko.

Ovde je potpuna suprotnost.Imas ogromnu mapu se dugackim ulicama.

Sto se tice savijanja auta prilikom sudaranja mozda je trebalo da ga bude malo vise pri vecim brzinama ali mislim da je i ovako podnosljivo i sasvim dovoljno.Takodje i ono silno izletanje iz auta je mi je stalno islo na BIIIP i dobro je sto ga nema ovde.

Sto se tice motora koliko se meni cini za skretanje motora je zaduzen prednji tocak tako da ako ti dignes motor na zadnji nzm kako ocekujes da skreces!?

Ukratno voznja iz GTA 4 u GTA 5 bi bio totalni promasaj i mislim da je ovo sasvim odgovarajuce.

EDIT:

Evo vam mod za Real Damage.

http://www.xbox360iso.com/gta-v-realistic-t713179.html

@mitraljezac-pa nisam ciljao na to da bi motor morao skretat sa stražnjim kotacem,nego sam mislio na reakciju lika na motoru,znaci kao u gta4 kada stisneÅ” ljevi analog dolje-desno lik na motoru, dok je ā€œna zadnjemā€, ce se nagnut u npr desnu stranu i moci ces malo skrenut udesno(ako znas na sto mislim)

Brate dragi. @KočijaÅ”u, govoriÅ” da GTA IV ima bolje upravljanje vozila od V-ice?! W.T.F. Ni smislit’ ne mogu IV, samo radi toga. Za zadnju, V, neću ni komentarisati… Igra je perfekcija.

Sent From: ā€œNeitherworld, Peaceful Pinesā€

Kako si zakljucio da gta4 ima bolje upravljanje od 5ice? Niti sam to rekao niti to mislim,to sam rekao SAMO ZA VOZNJU NA ZADNJEM KOTACU(to ni nije tolko bitno,mozes zanemarit taj minus),upravljanje je lakse u gta5,al upravo to ne volim,volim kad trebas bit oprezan dok se vozis,di vidis auto ispred sebe i kreneÅ” kocit a znas da neceÅ” stic,dulji put kočenja,u 5ici ga prakticki nema,ubrzanje u 5ici je kao u SA,Å”to je meni neprihvatljivo itd,auto kad se prevrne držiÅ” skretanje i ispravi se-pa to je sada lakÅ”e izvedivo nego u SA,kolko je tu igrivost izgubila,ako ti se prevne auto traži drugi,izlazi kroz prozor puzeči,tko ti kriv Å”to si ga prevrnuo…meni takvi elementi podižu igrivost, kolko tebi ova arkadna vožnja jbgkad igram igre na konzolama/PC-u zelim maksimalnu dozu ozbiljnosti i realnosti,a ova arkada od voznje me odbija od igranja totalno

Sve to Å”to si naveo, bar meni, čini pravi ā€œSan Andreasā€ā€¦ NiÅ”ta sem misija, me u IV-ci nije impresioniralo. Bože moj, različiti smo :wink:

Sent From: ā€œNeitherworld, Peaceful Pinesā€

Meni se ponasanje vozila u cetvorci jako svidelo, pogotovo automobila

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Ne znam Ŕta vi igrate, ali ja redovno letim preko motora / kroz ŔoferŔajbnu. Čak sam par puta zaginuo prilikom izletanja. Fora je u tome da dodaŔ gas! :smiley:

Jedina razlika koja je baÅ” primjetna su oÅ”tećenja na vozilu, sad ti baÅ” treba dosta truda da uniÅ”tiÅ” vozilo, i prvrtanje na krov koje potom okrećeÅ” lijevim thumbstickom. Ovo zadnje im nije baÅ” trebalo, vozilo se sa krova samo okreće na točkove, wtf?

Inače, vožnja kao vožnja meni ne pravi problem, lakŔe se upravlja kad nabijete driving i flying statse. Ovo se najbolje vidi kad letite sa Frenklinom recimo, helikopter se trza, leluja s lijeva na desno, dok sa Trevorom leti ravno kao strijela.