Grand Theft Auto 5

E, super, korisni saveti. Cudi me, ako vec postoji opcija da se promeni, zasto su stavili nevidljivi nisan kao default. Zar neko od tih 500 ljudi koji su radili na igri nije to primetio.

Pogledajte koliko je para igra zaradila samo prvog dana, neverovatno!!!
Link - Blic Online | GTA V u prvom danu zaradila vi?e od 800 miliona dolara

I ljudi posle kazu da ilegala donosi vise para… samo se zaposlite u Rockstaru, radite na sledecem GTA, i vasa plata posle launcha je dovoljna za ceo zivot :smiley:

Ljudi koja je fora sa paukom, kako da pokupim auto koji je parkiran na mesto za invalide? U pitanju je drugi put. Dodje mi da zadavim onu kravu :frowning:

O tome i govorim, pazi ovo, zaletim se pun gas, izletim iz auta, a auto samo ogreban… Msm, mogu mu se svakakvi djelovi razbit, ali udubit nece nikako, i to mi se jedino ne svidja, i za to ide veliki minus, jer mi se stvarno ne svidja to, ko da igram neku igru na netu… :confused:

Nadam se da ce rijesiti to, da bude slicno ko GTA IV al jos bolje od toga… :slight_smile:

I JAKO razočaravajuće je što auto eksplodira kad padne sa velike visine! Jedan od najjačih freeroam stvari u GTA IV mi je bilo poput se na neku ogromnu zgradu,i tu respawnat neki auto i samo skočit da vidim šta je ostalo od auta…

Sad od toga nema ništa ako želim istu stvar samo sa Mt.Chilliada :doh::doh::doh::doh:

Pa to se recimo meni cak i svidja, jer ako hoces da ti ne ode, onda stavi neki mod, cheat, bilo sta… :slight_smile:

Šta ti je problem?

Priđeš kamionom autu u rikverc, spustiš kuku i auto se samo zakači. Posle ga odvučeš nazad na parking i spustiš kuku ponovo, auto se otkači i kraj misije.

Pridjes autu sa prednje ili zadnje strane i dole levi analog.

ajde da vas ovdje pitam,dakle imaju 3 opcije igranja gta5 -1)instalacija oba 2 dvd-a na hard-nije dobro jer su teksture loše…2)Instalacija 1. dvd-a na hard a s 2. igram i 3)Instalacija 1. dvd-a na hard a 2. na USB-da li se može upotebit od 8GB USB?..Nemam od 16 :stuck_out_tongue:

mislim da nece moci da je knap ako ne i manji od potrebne velicine za instalaciju, bar sad fleske nisu skupe a uvek treba velika

Strah me Boga kupovati novi USB kad doma imam 5 novih,neotvorenih od 4 i 8gb i svaki dan ih mogu besplatno dobiti rofl…a cekaj,je li tocno da ako instaliram oba 2 dvd-a da igra ima problema?

da da juce sam testirao i na RGH i na obicnim konzolama najbolje je prvi disk na HDD instalirati ili na 1 usb, a resto pokretati sa diska ili drugog USB-a

Al cekaj,ako instaliram 1. dvd na hard a 2. zelim pokrenut sa USB-a,kak to funkcionira? Noob sam u tome,znaci stavim usb i da li se na njemu instalira igra il on samo sluzi za save,nista ne kuzim lol

gledaj opcija 1

Disk 1 instaliras na HDD
Disk 2 instaliras na USB

igras normalno, save gde god

Opcija 2

Disk 1 instaliras na USB
Disk 2 na HDD

igras normalno, save gde god hoces

Opcija 3

Disk 1 na HDD ili na USB
Disk 2 igras direkt sa diska bez instalacije

sve radi :), save gde god

samo nemoj da stavljas oba na hdd ili oba na 1 isti usb, jer onda ce sporije da ucitava objekte u igri, tipa vozis a zgrada odjednom iskoci nije ucitana, ili kontejner se samo stvori nije tu, suncobrani i slicno, kasni ucitavanje ako je sve na jednom storage medijumu

GTA V - XboxRepublika Forum - GTA V Grupa! :slight_smile:

Evo nesto i za mene :slight_smile:

[video]www.youtube.com/watch?v=hMciN2o-NDk[/video]

Master Chief headbang :smiley:

Jel koristi neko citeve ? Nasao sam ih negde ali da ga ukucam treba neka kombinacija stickova dugmica itd, jel tako ide ili kao u cetvorci sto sam kucao brojeve po telefonu

nema vise brojeva (za sad) vec moras uz koristenje brzine unijeti kombinaciju tipaka imas na ign sve citeve koji su trenutno otkriveni,a siguran sam da ce ih biti jos.Inace ja nisam koristio citeve jer jos igram kampanju i trebao bi znati da koristenjem citsa zakljucavas ach do ponovnog load game

Ako koristiš cheatove onemogućićeš sticanje achievement-a i ukinuti mogućnost autosave-a. Ja to ne bih radio.

Mada, ako game developeri ne žele da koristimo cheatove, ne znam zašto ih stavljaju u igru.