Jebeš mi sve da nije bilo thumbnaila, naslova i da sam pustio mutiran klip nikad ne bi pogodio da je gow. I ragnarok je bio na ivici da smori (jedini iz serijala da nisam prešao do kraja), ovo sad koji k war, ne znam, vrišti mi na pesmu sunshine of your love, woodstock, ceo hippie vajb
Engine isti, animacije, dal išta rade ti ljudi mi je misterija, ili ko i svaka zapadna firma sastanče po zoomu 90% vremena i circle jerkuju kako su najbolji.
Samo nek nastave ovim smerom enšitifikacije, misleći da će da se fiskalno vade tim što svaki naslov podaju više puta sa pcjem, jedva čekam da čujem šta će da im bude opravdanje za pad prodaje kad izađe sledeći izveštaj.
Šalu na stranu, ja se nadam nikada!
Evo dobili ste Saros (čak dugi naziv igra ima), koji je different-enough ali sa Playstation sosom i opet niste hteli da ga kupujete jer “oh ne, Returnal 2, preteškoo”.
Objektivno su sve to vrlo visoko klasirane igre.
A ovo za naziv jeste čist brending i okej sam sa tim. Kapiram da žele polako da naviknu publiku da sledeći GoW zapravo neće biti uopšte “God of War”, već uvode malo više diverziteta.
Iskreno, meni ne smeta. Bukvalno sam u fazonu, dajte mi šta god iz tog univerzuma. Da su opet izbacili nastavak sa Kratosom sada u ovom momentu nakon Ragnarok-a, koliko god da je on badass i epic lik, ne bi se proslavili sada. Jer to su već tri igre zaredom sa “more of the same” i koliko god da je dobra, ljudi bi kenjali da je ista kao prethodne dve. Mogu da ga smeste i u Egipat, i na mesec, ljudi bi kenjali da je reskin sa drugom lokacijom.
Tako da verujem da su opcije bile ili da je Atreus dobio svoju igru (što sam najviše i očekivao iskreno s obzirom kako se Ragnarok završio) ili ovo (ovo mi ni na pamet nije palo da budem iskren ali kul svakako). Tako da mi ne smeta uopšte, animacije su nove i to se vidi, prvi njen napad kad je zamenila mač iz jedne u drugu ruku tako što ga samo ispustila, odmah sam skontao da nije isto. I to kažem jer sam doktorirao oba GoW-a pre nekih godinu dana na najvećim težinama i nagledao sam animacija u pm, znam ih napamet. Sanjao sam ih…
Uostalom ona jeste boginja i džin, sekira koju Kratos nosi je pravljena za nju, svi su dobro znali ko je ona i ona je bukvalno prva izašla sa Thorom na megdan još davno pre Kratosa. Tako da nije sad kao da su isprdeli neku random likušu i nalepili GoW logo nego svako ko je iole igrao i obratio pažnju na priču, jasno mu je ko je ona.
A radnja se odvija paralelno sa igrom iz 2018. i kontam da će Kratos da se pojavljije u nekom obliku, da li u snovima, vizijama ili šta god. Kako god, za mene day one. Nije kao da nikad više neće da se vrate Kratosu, ali dobar je potez da ga preskoče sada da se ljudi užele jer trebaju dooooooooobro da razmisle kuda će dalje sa njim i kako da povežu sve jer ni on više nije God of War nego God of Hope.
Ma ja nemam problem što je žena i što je igra kakva je, smetaju mi dve stvari, trebali su da nazove Laufey God of War Saga sitno negde da piše, ili God of War Story ili šta god. i drugo što previše baljezganja.
Prejebaće Kojimu po količini dijaloga u igri i cinematika.
I onda meni sve smeta, ovo je presmesno. Najbolje da se zove Wahad: Wahad’s Journey jer kako zaboga nesto sme da se zove drugacije od Wahad-centricnog pogleda na svet.
Da.. Zato pogledaj kako je izgledao pre.. Kao momcina.. A gledaj ga od kada se sa njom skrasio.. Propao.. vuce se ko slina po terenu, ne moze da poskoci, vidi se taj umor. Cccc unisti ga ta zena