God of War Laufey - Official Gameplay Reveal | PS5 Games

Ako mislis da je lako biti normalna zena i domacica pored Kratosa grdno se varas.

Laufey znaci “gospa od lisca” pa ce pre biti neka Marihuana ili neka druga biljka :joy:

Uzgred je giantess (Jotun) i potpuno druga vrsta od Bogova. Iako je prema poetskim edama rodjena “slaba i krhka” ne radi se o ljudskim bicima i njihova snaga i brzina ne mogu da se porede. Za razliku od “civilizovanih” bogova ovo su starije, antropomorfne sile cistog haosa i destrukcije :smile:

Znači… ovo ti je okej, i ovo ti je u redu da se zove God of War, a po sve ostalo pljuješ na forumu i prozivaš i pričaš kako je sranje :smiley:

Okej :smiley:

Ovo nema veze sa God of War imenom u sebi, i od 20min “gameplaya” bilo je actually 5min stvarnog gameplaya, ostalih 15min je bilo kenjanje koje je žešće i gore nego u God of War 1.

5 Likes

Kakva je ovo bullshit generalizacija da “po svemu pljujem” hahah

Neko je ustao na levu nogu danas :joy:

Sto si toliko opterecen nazivom? Ovo je spinof serijal, sve je cool. Vidis da je GoW malim slovima.

Pljujes svaku Capcom igru koje su impresivne i strucna javnost je to potvrdila.

2 Likes

Svaku novu igru koju svi hvale i svi pričaju da je odlično ti kažeš kako te je smorila i kako je užasna. Evo poslednje 007. Ne moram ni da ulazim da vidim tvoj reply, uvek znam šta ćeš napisati pre nego što napišeš :smiley:

ALI ovo je igra koja je proizišla iz kompanije koja je napravila savršen handheld PS Portal. Naravno da je odlično.

Ne vide se mane, zaslepilo je prolazak iz jedne dimenzije u drugoj preko portala :smiley:

Kako spin-off kada si gore rekao da je mainline :stuck_out_tongue:

I jeste mainline, kao što je Cory Balrog rekao, time i gore sve, bukvalno pljuju po GoW franšizi ovim time što su zvanično potvrdili da je mainline.

2 Likes

Kao i svaki spinof ovo je sranje.

Aj smirela obojica da ne padne brisanje :slight_smile:

Pisite o igri, ne o portalu i ne konstruisite i ne izmisljajte neke blesave ad hominem argumente.

Za te Capcom igre mora da se jede previse pirinca da bi se volele :grin:

2 Likes

Stvarno krenuo da brise ahahhahahhah

Kakva smirela, pa komentarišem o igri.

Cory Balrog je sinoć rekao da je ovo mainline, nije prequel niti spin-off, i zove se God of War. U šest (OSAM) igara, “God” u God of War je bio Kratos jelte, i on je bukvalno temelj svake priče i svega šta se dešava u igri.

Sada se “God of War” u ovoj igri samo odnosi na to što se Kratos pojavi u par navrata i što je trailer počeo tome.

Sve bi bilo okej da je ovo actually spin-off i da nosi drugo ime. Ime, brending, mnogo toga doprinose prodaji i hajpu i PlayStation je verovatno svesno nazvao ovu igru “God of War” igrom.

Da ovo nema u sebi God of War ime i da se ne pojavljuje Kratos za bait & switch momenat starih fanova, ovo niko ne bi pogodio da je God of War igra, jer nije u osnovi, ne radi se o Bogu Rata nego o njegovoj mrtvoj ženi.

Ali brending je sve i mora da se proda što više kopija, ali nadam se da će sve smoriti ovo “third person cinematic experience” sve PlayStation igre koje su najavljene imaju isto izvođenje samo kao da si skin promenio. Da neko napravi mod da kontrolišeš Wolverinea u Gof of War 2018, bila bi Wolverine of War.

Otkrili over the shoulder third person kameru i sada guraju sve dok se prodaje. Hvala bogu pa im pada prodaja ekskluziva za po par miliona po polsednjem izveštaju jer su već smorili sa istim fazonom over and over again.

THAT SAID! priča u igri me zanima jer izgleda da će se riba iz Daredevila boriti sa svim palim bogovima koji su u ovom realmu, ali preterali su sa šarenilom i baljezganjem. Cory je bio director prve igre, glavna mana je bila što mali kenja toliko, kao i u drugom delu, gde ti priča šta da radiš Svi, pa čak i najveći fanovi God of Wara su pljuvali po tome, i kao da ništa insu naučili. Sada ubacili i branka kockicu koji nonstop kenja i mač koji ti priča da se fokusiraš kada te mlate.

Fun.

Kao kada bi napravili James Bond igru a i zove se 007: James Bond a vodiš neku Bond girl.

7 Likes

Kakav meltdown oko igrice :joy: komedija

3 Likes

Pa u ovom novom 007 i nije daleko od toga :grinning_face:

2 Likes

Ako misliš na to što mu žene pričaju u uvo, uvek je bilo tako, u svakoj igri, svakom filmu su M i Moneypenny bili deo svake misije.

Šta fali ako promjene malo? Ne sjećam se ko je rekao, možda Schreier ili NatetheHate, da to rade da vide može li franšiza preživjeti bez Kratosa. Jer ako sve zavisi samo do njega, pa ti i onda nemaš jaku franšizu, imaš tog jednog lika.

Nije to ništa novo, Halo Reach i ODST su bili bez Master Chiefa, Gears je nastavio bez Marcusa, Witcher nastavlja bez Geralta itd.
Nije da se neće sad vratiti Kratosu nikad.

2 Likes

Ma jok, mislio sam na mlađanog bonda koji je kao devojčica, bolji bi bio za nekog novog spajdija :grinning_face:

1 Like

Ubili su i Joel-a u Tlou2, kad sam to preživeo sve mogu :grinning_face:

Da.. Svi znamo kako se to zavrsilo..

:joy::joy: eno svake godine izlazi novi HALO i super se prodaje.. Ahhh da . Nema vise HALO umro je.. Zadnji igrac koji ga se seca ima sada 45god :rofl:

GOW = Kratos

Downfall Halo-a je počeo sa četvorkom i peticom, ne tim igrama, one su dobro primljenje i ajd da ne zanemarimo cijelo preuzimanje franšize 343 od Bungie.

Ma izgleda do jaja nema šta , sad samo pitanje je koliko je ovo još uvek GoW a koliko zapravo nešto drugo, ovako gledajući ovo teško da baš mogu da steknem utisak da se radi o punokrvnoj GoW igri, ovo mi deluje kao da je komotno moglo da bude i deo neke druge franšize ili nekog novog serijala, ali da izgleda dobro izgleda.

Ono što mi se sviđa je to što je Frej agilnija od Kratosa u prethodnoj igri, što se bori i u vazduhu pa stoga mehanika borbe više podseća na one stare GoW igre i originalnu trilogiju što je za pohvalu, a ono što mi se baš i ne sviđa je recimo što pri hodanju ili na momente kamera je opet možda malo previše blizu liku ali ok.

Sve u svemu mislim da je i dalje originalna trilogija nešto najbolje što GoW ima da ponudi i da će tako ostati još dugo dugo vremena.

3 Likes

Mom of War :joy:

4 Likes