God of War Laufey - Official Gameplay Reveal | PS5 Games

Da igru izdaje MS, prvi bi je napljuvao ovde :slight_smile:

A to Wahad-centric svetom i mišljenjem, više si me pomešao sa tobom. Postao si najveći hejter sa old-man stavom na forumu, na žalost :confused:

Osecam se ugrozeno :face_with_steam_from_nose:

2 Likes

Pa nije baš takva razlika kao između God of War i Laufey

Pored toga, ceo NG4 možeš da odigraš sa Ryuom sa istim movesetom kao u njegovim igrama, što sigurno znaš

Ok evo odgledah trejler na preskok. Glup komentar, zbunjuje me ime igre, Laufey mojim usima zvuci neozbiljno. Sta je to uopste, necije ime?

Izgleda prelepo, i ne bih se bunio da mi neko da igru na pokon. Ali majku mu (a znali ste da dolazi ali) ne zanima me uopste. Jedan te isti kalup. Iz istog razloga nisam odigrao ni Ragnarok, iako mi sedi instaliran na konzoli. Preskupa prelepa igretina, a gameplay sve isto.

Nadam se barem da su izbacili one beskorisne inkrementalne prednosti iz prvog novog gow-a, ono kad ti novi stit daje +3% armor ako koristis sekiru na poseban nacin. Totalni promasaj za hack’n’slash zanr kakav bi gow trebalo da bude.

Elem zelim im svu srecu, al se pribojavam da je zeitgeist za ovakve igre malo prosao. Dok oni zavrse ovakvu igretinu, klinci presli na potpuno druge stvari. Ili ako budu imali srece, taman kad igra izadje svi se zasite lajv shootera.

4 Likes

Sumnjam da će to izbaciti što si pomenuo za opremu.

Oprema ko oprema mi ne smeta kao koncept, al mora da ima direktnu, jasnu upotrebu u ovakvom tipu igara. Ono da osetis odmah tokom borbi da je sad bolje.

A te metiljave ‘3-6% kad je pun mesec i nosis crne pantalone’ nek ostave crpg igrama.

1 Like

E ovde čuči problem :joy: Pa Laufey je njeno ime grom te spržio :joy: Dobro je to za armor i stats, bilo u većini hack n slash igara kao Darksiders itd. Donosi raznolikost i možeš da praviš brutalne build-ove, nije baš toliko zanemarljivo. Ok je da nekom ne leži ovo, ali meni je ovo jedna od retkih igara danas koja je zadržala ovaj stil borbe i naginje na hack n slash u trećem licu, a nije smrdljivi “soulslike” gde premeravam i kalkulišem staminu za svaka dva koluta unapred. Ovde dovatim bre sekiru i meljem, ne razmišljam. :face_holding_back_tears: Pa bacim tu sekiru nekom o čelo pa meljem golim rukama, ne razmišljam. Eeee :face_holding_back_tears:

2 Likes

Ni u jednom darksidersu nije bilo tako. U DS1 si imao jedan armor ako se dobro sećam, u 2 si imao više armora i statsa ali ni jedan vezan za određeno oružje, niti je bitan build. Dok u 3 je bilo armora koji ti daju bolje atribute i stvari, ali poonvo ne vezano za oružje. Ni u jednoj igri nije bilo toliko dubokih RPG sistema da si mogao da promeniš način igranja.

U GoW 2018 si već imao armore koji su morali da se nose za neke određene challenge i Realmove, kao onaj koji ti ne dozvoljava da umreš kada treba da pronađeš nešto kao u mazeu, ne sećam se baš. Nije bilo tih fora ni ovih šta je noodle rekao u DS igrama nikada.

Inače, kada smo kod Darksidersa, evo kako je DS3 odlično ubacio Fury a bez da menja bilo šta vezano za samu prezentaciju igre. Čak i par Laufey napada dosta podsećaju na one iz Darksiders 3 koje koristi Fury.

Bukvalno je Darksiders 2 takav. Koncept kao Diablo 3 u to vreme. Svaki deo armora menja stats, kad kompletiraš armor dobiješ još neke stvari. Možeš čak da “žrtvuješ” oružja, armore i amulet-e za određene atribute i da praviš novo oružje sa više tih žrtvovanih atributa u jednom, imaš life steal, arcane steal, sve i svašta… Dane sam provodio pre u onom Cruicible-u sa 100 talasa neprijatelja gde je build bio itekako bitan.

U GoW iz 2018 za taj maze koji pominješ ti možeš da koristiš neke od armora koji daju malo više vremena u toj magli ali i ne moraš. I većinu tih armora i amulet-a nalaziš baš tamo. U Darksiders 2 imaš chapter kad si na Zemlji i igra traži od tebe da koristiš određeno oružje kroz ceo taj deo, ti možeš da ne koristiš to i ideš “na suvo” ali te ubijaju prilično lako. Tako da je svuda bilo nečega na jedan ili drugi način i donekle opciono.

A i ne možeš da porediš Fury sa Faye jer je ona bukvalno jedna od 4 jahača apokalipse, jedna od glavnih likova. Ako je u prvom delu bio War, u drugom Death, očekivano je bilo da će sledeći deo da bude Fury ili Strife.

Ali dosta sa Darksiders u ovoj temi :joy:

Ma kapiram to za DS, ali noodle je pomenuo nešto drugo, forsiranje određenog oružja i sve

Više jedva čekam Strife Darksiders nego ovo iskren da budem.

1 Like

Nemoguće

1 Like

A jbg šta ću kada vidim da ima igara i van PlayStation ekosistema :smiley: