God of War Laufey - Official Gameplay Reveal | PS5 Games

6 Likes

Super masno, nema Ŕta :meat_on_bone::ok_hand:

And this is why i love video games :grin:
Ova generacija tek sad počela.

2 Likes

Čim sam čuo muziku reko to je to… GoW :heart_eyes: Onda čuo ono ā€œFind your way homeā€ i već počeo da psujem misleći da je remake ili sl… I onda pao na dupe. :face_holding_back_tears::joy::heart_eyes: OduÅ”evljen sam, animacije kidaju. Ovo i Rayman su mi bukvalno vratili osećaj hype-a, ne pamtim da sam imao to zadnjih nekoliko godina i jače. Kontam da će ovo tamo 2028. ako je uzeti u obzir kako je bilo za GoW 2018. kada su isto ovako pokazali gameplay iz vedra neba i igra izaÅ”la dve godine kasnije. Samo nek je punokrvni naslov, da nije neÅ”to u vidu standalone ekspanzije nego da prÅ”ti. :sign_of_the_horns:

1 Like
2 Likes

Ovo je naravno hit cele prezentacije, i izgleda da je puna igra / mainline a ne spinof i po znacaju i trajanju. Fej je odlican izbor za karakter. Malo mi je krivo sto nisu nastavili sa razradom skandinavske mitologije, mada je sigurno deo publike navijao da se otisnu u neki novi panteon. Everywhen je underworld za pale bogove, moze da okupi sve bogove koje je Kratos prethodno ubio tako da im daje dosta kreativne slobode u tom smislu.

1 Like

More of the same.

Smesno da su animacije ostale apsolutno iste od 2018, i da će ovo izaći tek 2028. Sta toliko dugo rade, niÅ”ta mi nije jasno.

Pretanak sony, wolverine će biti 9-10/10 to znamo odavno, i to je sve Å”to smo videli…

2 Likes

Od izlaska Ragnaroka proslo je 3 i po godine. To je kratak period razvoja za jednu mozemo slobodno reci najkvalitetniju i najvisokobudzetniju AAA igru na celom svetu. Ako te zanima ā€œsta toliko dugo radeā€:

1. Prosečan razvoj AAA igre traje oko 5 godina. Zbog kompleksnosti, produkcije i timova koji neretko broje i preko 500 developera, ovaj proces zahteva viŔegodiŔnje planiranje. [1]

Kroz istoriju gejminga, razvojni ciklus se može podeliti u nekoliko ključnih faza:

• Pre-produkcija (6 - 18 meseci): Period konceptualizacije, pisanja priče, izrade prototipa i definisanja mehanika igre.

• Glavna produkcija (2 - 4 godine): Izrada samog sadržaja, dizajn nivoa, programiranje, snimanje glasa i pokreta (motion capture), kao i komponovanje muzike.

• Poliranje i marketing (6 - 12 meseci): Otklanjanje bagova (debugging), optimizacija za viÅ”e platformi, sertifikacija i globalna marketinÅ”ka kampanja.

1 Like

Pa ne počnu oni da rade pre-produkciju onog dana kad izadje trenutna igra, nego dosta ranije.

I nisu izmislili točak ovde nego je more of the same, art style isti, asseti isti, animacije iste…

Jedan dan će ceo forum biti copy-paste iz nekog chatbota, kako je krenulo. :sad_but_relieved_face:

Laufey je super, mogu slobodno da joj daju sad 10/10, vidi se kvalitet iz svemira. Samo meni lično prilično ne uzbudljivo, jao Ŕta bih dao da Santa Monica uradi neki svemirski new IP.

4 Likes

Svemir sa invisible boundries, kao u God of War, Kratos digne 200 tona, al ne moze preko kamenčića da preskoči :grin:

4 Likes

Mozda bolje da nista ne diraju, odlicno im ide. Sta bi ja dao da ND nije prestao da radi Uncharted, mada vidim svi su srecni(ji) sa Last of Us.

2 Likes

Imamo to vec, Pragmata :person_facepalming:

Koje njesra.. Od igrice gde treba da skacea, mlatis, krv u potocima, letedelovi tela oni su napravili jebenu Kasandru.

5 Likes

Prva borba protiv cvijeta, you can’t make this ish out.

Quaida sam odmah prepoznao kao Branka Kockicu, ali sam za glavnu glumicu mislio da je ona dalabu Blake Lively.

U jednu ruku mi je drago sto necu morati da igram sa onim deristem, u drugu ruku, srce mi zalupa svaki put kad cujem muziku kad se pojavi Kratos i zao mi je sto nismo dobili jos Kratosa.

4 Likes

Ahaha Marko izronio iz kamenog doba pravo u 21 vek :joy:

2 Likes

Vidis da se moda uvek vraca.. Kasandra je bila popularna 90tih i ostale sapunice i dramoserije.. Pa evo sada opet :grin:

Ok, samo sto Kasandra nije ubijala bogove i horde neprijatelja u potocima krvi, ali analogija je jasna :joy:

Pa ovo je Kasandra kada se razvela i pocela da koristi LSD.. Tako zamislja sebe u borbi kroz zivot.. Sve je sareno i ona se bori sama protiv sveta, uz puno drame i bespotrebnih dijaloga koju moze da napise i shvati samo zena u menopauzi..

2 Likes

Zato žena mu može :grin: