Super masno, nema Ŕta ![]()
![]()
And this is why i love video games ![]()
Ova generacija tek sad poÄela.
Äim sam Äuo muziku reko to je to⦠GoW
Onda Äuo ono āFind your way homeā i veÄ poÄeo da psujem misleÄi da je remake ili sl⦠I onda pao na dupe. ![]()
![]()
OduÅ”evljen sam, animacije kidaju. Ovo i Rayman su mi bukvalno vratili oseÄaj hype-a, ne pamtim da sam imao to zadnjih nekoliko godina i jaÄe. Kontam da Äe ovo tamo 2028. ako je uzeti u obzir kako je bilo za GoW 2018. kada su isto ovako pokazali gameplay iz vedra neba i igra izaÅ”la dve godine kasnije. Samo nek je punokrvni naslov, da nije neÅ”to u vidu standalone ekspanzije nego da prÅ”ti. ![]()
Ovo je naravno hit cele prezentacije, i izgleda da je puna igra / mainline a ne spinof i po znacaju i trajanju. Fej je odlican izbor za karakter. Malo mi je krivo sto nisu nastavili sa razradom skandinavske mitologije, mada je sigurno deo publike navijao da se otisnu u neki novi panteon. Everywhen je underworld za pale bogove, moze da okupi sve bogove koje je Kratos prethodno ubio tako da im daje dosta kreativne slobode u tom smislu.
More of the same.
Smesno da su animacije ostale apsolutno iste od 2018, i da Äe ovo izaÄi tek 2028. Sta toliko dugo rade, niÅ”ta mi nije jasno.
Pretanak sony, wolverine Äe biti 9-10/10 to znamo odavno, i to je sve Å”to smo videliā¦
Od izlaska Ragnaroka proslo je 3 i po godine. To je kratak period razvoja za jednu mozemo slobodno reci najkvalitetniju i najvisokobudzetniju AAA igru na celom svetu. Ako te zanima āsta toliko dugo radeā:
-
ProseÄan razvoj AAA igre traje oko 5 godina. Zbog kompleksnosti, produkcije i timova koji neretko broje i preko 500 developera, ovaj proces zahteva viÅ”egodiÅ”nje planiranje. [1]
Kroz istoriju gejminga, razvojni ciklus se može podeliti u nekoliko kljuÄnih faza:
-
Pre-produkcija (6 - 18 meseci): Period konceptualizacije, pisanja priÄe, izrade prototipa i definisanja mehanika igre.
-
Glavna produkcija (2 - 4 godine): Izrada samog sadržaja, dizajn nivoa, programiranje, snimanje glasa i pokreta (motion capture), kao i komponovanje muzike.
-
Poliranje i marketing (6 - 12 meseci): Otklanjanje bagova (debugging), optimizacija za viŔe platformi, sertifikacija i globalna marketinŔka kampanja.
-
Pa ne poÄnu oni da rade pre-produkciju onog dana kad izadje trenutna igra, nego dosta ranije.
I nisu izmislili toÄak ovde nego je more of the same, art style isti, asseti isti, animacije isteā¦
Jedan dan Äe ceo forum biti copy-paste iz nekog chatbota, kako je krenulo. ![]()
Laufey je super, mogu slobodno da joj daju sad 10/10, vidi se kvalitet iz svemira. Samo meni liÄno priliÄno ne uzbudljivo, jao Å”ta bih dao da Santa Monica uradi neki svemirski new IP.
Svemir sa invisible boundries, kao u God of War, Kratos digne 200 tona, al ne moze preko kamenÄiÄa da preskoÄi ![]()
Mozda bolje da nista ne diraju, odlicno im ide. Sta bi ja dao da ND nije prestao da radi Uncharted, mada vidim svi su srecni(ji) sa Last of Us.
Imamo to vec, Pragmata ![]()
Koje njesra.. Od igrice gde treba da skacea, mlatis, krv u potocima, letedelovi tela oni su napravili jebenu Kasandru.
Prva borba protiv cvijeta, you canāt make this ish out.
Quaida sam odmah prepoznao kao Branka Kockicu, ali sam za glavnu glumicu mislio da je ona dalabu Blake Lively.
U jednu ruku mi je drago sto necu morati da igram sa onim deristem, u drugu ruku, srce mi zalupa svaki put kad cujem muziku kad se pojavi Kratos i zao mi je sto nismo dobili jos Kratosa.
Ahaha Marko izronio iz kamenog doba pravo u 21 vek ![]()
Vidis da se moda uvek vraca.. Kasandra je bila popularna 90tih i ostale sapunice i dramoserije.. Pa evo sada opet ![]()
Ok, samo sto Kasandra nije ubijala bogove i horde neprijatelja u potocima krvi, ali analogija je jasna ![]()
Pa ovo je Kasandra kada se razvela i pocela da koristi LSD.. Tako zamislja sebe u borbi kroz zivot.. Sve je sareno i ona se bori sama protiv sveta, uz puno drame i bespotrebnih dijaloga koju moze da napise i shvati samo zena u menopauzi..
Zato žena mu može ![]()