Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Још не видех да је неко у својој претплати давао делукс издање игрице (поготово не игрице која тек треба да изађе). Мислим да им буквално компанија виси о концу званом АЦ Шедовс. Ако прође иоле добро, настављају са радом, ако флопује, односно не испуни очекивања која су себи задала, онда ће или да угасе Убисофт, или да продају Тенсенту или неком трећем. Ово им је бити или не бити, боље би им било да ових месец дана што су померили искористе максимално и исполирају игру колико могу.

2 Likes

Ubi+ od starta daje najjača izdanja za igre.

Zato sto su i u najjacem izdanju zesci krs.

4 Likes

Па кад су јадни хахаха нико на својим претплатама не даје најјача издања, ал пошто знају да нису компететивни у том пољу, морају да дају делукс верзије.

Ma kakvo poliranje od Ubisofta… Svaku igru ikad koju su pustili u beta verziju ili dali na testiranje i posle rekli kako imaju 3 meseca nadalje da poliraju grafiku itd - svaka igra je izgledala apsolutno isto i na izlasku u zadnjih 15 godina. Igrao Ghost Reacon 2 demo, dobio kod od njih. Igra na izlasku bila apsolutno ista. Crew 2 takođe, Division 2… Očajno koliko su lenji… Muzu isti engine od prošle generacije, npc-evi kao na ps3 izgledaju.

Gledao sam dosta recenzija za ovo i ono što sam primetio je da kada se igra sa ovom likušom (zaboravih joj ime) gameplay još i liči na nešto, tj ono što treba da bude: borba, stealth ubistva i sl, parkor i pentranje. Kad se prebaciš na onog “samuraja”, samo možeš da trčiš i mlataraš mačem. Lik ne može na krov kuće da se popne ako nema neko burence pored zida da se podupre. Stealth nema, bukvalno samo charge-uje i mlatara 3 ista poteza. Žešće nezanimljivo igrati sa njim. Pride možeš da ubijaš civile kolko ti je volja, iskasapiš Boga u ženi koja kežual prolazi pored i dobiješ +5 exp lol.
A da ne pominjem da sa njim ne možeš da skeniraš mapu, tj da se popneš i osmotriš regiju mape kao što se radi u svakom AC. Nego dođeš do tornja, vile, šta god, promeniš se u onu likušu, sačekaš malo da očita, popneš se sa njom, skeniraš šta imaš, baciš se u slamu otprilike i opet switch na njega ako hoćeš da igraš sa njim.
Šta im je to trebalo, ja pojma nemam. Bolje samo nju da su ostavili. Pritom sam očekivao i svet da pršti kao u Valhalli ali ni tu se nisam oduševio mnogo, ali dobro to je mali deo mape pa to još neću da komentarišem.

1 Like

Jeste, ali npr. ovi sa HCL su rekli da ona nije baš za otvorenu borbu, nekad je ubiju kad je dvaput udare, dok sa njim moleš da se lemaš sa desetoricom i da ih odereš od batina bez problema. Lik je klasični tenk, to ima naravno da nije onda za stealth i akrobacije.

1 Like

Pored igara kao stu su The First Berserk Khazan i Atomfall (27.03) uradicu lagani skip ove Ubisoft labudove pesme.

Hvala Vam na iskazanom mišljenju. Kao dokazani gejmer, poštujem Vaš odabir i rado ću ga pratiti u cilju bolje racionalizacije vremena koje imam za gejming, kako ga ne bih trošio na osrednje igre. S poštovanjem.

2 Likes

Kako radis skip? :grin:

I treba tako jer mozes samo da naucis od mene :smile:

1 Like

A kako te sluzi ps5 pro? Jel dobio barem jednu igru u 4k 60? :rofl:

1 Like

The closures and layoffs follow a tumultuous period for Ubisoft. Despite its legacy of popular franchises like Assassin’s Creed and Far Cry, the company has struggled with numerous disappointing game launches and delays. The live-service shooter XDefiant was recently shelved, and anticipated releases like Assassin’s Creed Shadows faced multiple delays. These missteps, combined with changing consumer expectations and increased competition, have put significant pressure on the company.

Since 2022, Ubisoft has been actively reducing its workforce, with employee numbers falling by almost 2,000 at the end of September 2024. The latest round of layoffs and closures is another step in this cost-cutting journey as the company looks to stabilize and refocus its efforts.

Despite the setbacks, Ubisoft is pinning hopes on upcoming titles to revitalize its reputation and financial performance. The release of Assassin’s Creed Shadows, scheduled for March 20, is seen as a pivotal moment (some even say the last hope) for the company. A successful launch could help restore confidence in Ubisoft’s ability to deliver blockbuster games and revitalize its place in the gaming industry.

jebo mater dal je ikad neki cfo, cto, ceo dobio jednu jahtu/mlaznjak/bugati manje, da ne pričam o otkazu. Teško mi je navijati za bilo šta drugo osim da propadnu

1 Like

Radi kao lud. Nema bas sve 4k , ali skalira u 4k i izgleda mnogo bolje nego na obicnom. Naravno, ne vidi se razlika na manjim monitorima, na 65" se primeti i ta minimalna razlika. Meni dovoljno :man_judge:

1 Like

Slabo je to. Treba ti nesto bolje.

Na primer Nintendo da igra 50 Shades of Super Mario u 480p? :joy:

4 Likes

Da ima bolje uz’o bi. Trenutno je pro majka :hugs:

1 Like

Gamepass Ultimate je majka

3 Likes

A imam i to :grin: pro šije sve za sada, videcemo cime ce xbox da se ispruži.