Games nobody wanted but here they are.
Mislim da ce nastavak izgledati drugacije nego sto smo ga mi zamislili… ove nove generacije vole druge stvari…
Na slici “nesto” ima bajs od recikliranog materijala, i ranac pun organskih sargarepica…
Umesto da budzis kola ides u komunu gde gaje neprskani brokoli i sparoge i to jedes… onda budes lagan, brzo vozis bajs i malo prduckas umesto turbo pogona.
Niko nije lud vise. To ja pricam odavno. Uvedu ti pirati sankcije i cao… ugase te. Nemas vise nista.
Ovo je toliko fejk slika da je žalosno Neko uzeo svoju curu ili drugaricu, rekao joj da se pretvara da sedi na kolima, odšrafio joj filter na max, onda uzeo Nissan Silvia “Mona Lizu” iz Fast & Furious Tokyo Drift i odšrafio isti filter, gurnuo logoe i sve sklepao u Paint-u
Edit: bar nije AI, potrudio se čovek. Respect
Edit 2: Underground 3 i Most Wanted 2 se najverovatnije nikad neće desiti (bar ne pod tim imenom) jer Black Box studio koji je pravio sve te igre više ne postoji i mislim da EA nema full prava na igre iz tog perioda. Jedino što mogu je da naprave novi nfs kojem će uzor da bude Underground pod skroz drugim imenom. Pokušali su već 2015.
Criterion je radio onaj most wanted 2012
Jeste, ali niđe veze sa prethodnim delom. Zato je i popio hejt jer su svi mislili da je nastavak kad su najavili, i onda ispalo “be most wanted… Among your friends online”
Meni je bio ok 2012 jer možeš mnogo auta da isprobaš i mapa je dosta detaljnija nego legendarni original
AI povraćka, ali ljudi nasedaju i na veći fejk .
Pa jedino da ga prerade potpuno, a sa Capcomom bi to moglo zaista da se desi.
Ne znam oce se usuditi peticu da prerade, jer postoji dobra sansa da ce svi opet da poskoce s nesuvislim osudama o rasizmu.
Ko uopste vise igra klasicne MMO igre? Nije to vise toliko popularno, presla deca na nove stvari.
Mozda gresim, al svakako mmo nisu vise u zajtgajstu ko nekad. Ni o Warcraftu niko vise ne prica, a kamoli necem drugom.
Pa šta znam, šestica se prilično dobro drži grafički, možda da ubace neki ray tracing, bolju rezoluciju i fps, nešto tog tipa jer sumnjam da će da dobije baš remake tretman kao prethodni delovi kojima je to zaista trebalo.
A za peticu, meni je ta igra grafički bila ispred svog vremena kad je izašla. Sećam se da mi je vilica bila na podu, dan danas izgleda sasvim korektno, ali ne bih se bunio za remake. Ali baš to što kažeš, ko zna da li bi se usudili na tako nešto zbog tih gluposti za koje se neki ljudi hvataju.
Sećam se onaj boss fight sa Wesker-om na pola igre ja mislim… Drugar i ja igrali u split screen-u, bilo je top.
Htedoh reci da treba gameplay da prerade, ne grafiku.
Inace nisam igrao sesticu, al secam se da su prakticno svi bili razocarani. Onda je dosla sedmica i spasila fransizu.
Meni se svidela šestica najviše jer smo je prelazili u split screen, a i generalno kasno sam bio ušao u RE svet, prvi RE mi je bio četvrti deo pošto nisam imao gde da igram prethodne niti sam bio mnogo u toj priči. Posle toga peti, pa šesti, pa onda sve ostalo. Tako da meni nije ništa pravilo problem tada jer nisam bio neki hardcore fan i sl, meni se sve sviđalo tada. Posle kako sam dublje ulazio u gaming i materiju, franšize i sl, sve živo krenulo da smeta i malo je novih stvari koje izlaze, a da nešto ne kenjam Bolje je kad nisi nikakav “hardcore” fan ili šta god. Kad si casual, ne znaš puno i sve ti se sviđa što se najavi, e to je prava priča.
Ok, nazad na temu…
Sećam se kad su najavljivali šesticu i to da ima 4 različite kampanje koje se prepliću, to nam je bilo top. Pogotovo jer je bio jedan boss koji se zove Ustanak, i cela radnja tog dela priče je negde na balkanu ako se dobro sećam. Ali da, vidim i zašto nije prošla dobro pošto šestica je bukvalno akcija i samo akcija. Ni trunke “survival horor” elementa, kao da smo igrali cod zombie mod u trećem licu, takav nam je bio osećaj. Imali su dobru novu mehaniku takođe, napokon normalno pucanje i kretanje u isto vreme, plus bacanje u stranu, uklizavanje, pucanje iz ležećeg položaja itd, itd. I onda su morali jedan restart i da se vrate na taj horor. Otkazan Silent Hill (P. T.) im je dao ideju u kom smeru da idu, vidi se da je sedmica itekako bila inspirisana tim demo-om i dobismo po meni možda i najbolji RE pored četvorke. Usrah se živ A i bio je survival itekako
Mogli bi da utegnu malo šesticu i da je izbace, verovatno bih igrao. Svakako vredi preći.
Btw izgleda da ovo nije tačno, barem za sada. Mada ovo bi mogao da bude dobar Monster Hunter, ima sve elemente za tako nešto.