Sta bre sije? Iznenadjujes me svojom limitiranoscu
Samo kada je tvoj cerebrum aperto animo
brt kao peterac
Smiri se ćaci
Stavljaj to na oglas polako, sad će ps6
Kakav oglas, ostaje pro, šestica ide na preorder. Jedan pored drugog skladištim
Opaa , bogami kako je krenulo. Svidja mi se to sto pokazuju na telefonima jacinu , koliko god bilo glupo igrati bilo sta ovakvo na telefonu, dobro je videti da zapravo fon moze pokrenuti ovako nesto (u ovom slucaju je to Mirage).
@ph1beropt kolega, evo prilike da uzmete igru i za četvrtu platformu
No thanks.
kakav pajser od lika koji ima gadni trip da je neki fps igrac
Ne moraju da se cimaju. Odavno im ne ide.
Navijam za Japan, ludilo bi mogli da naprave od staza.
Yup, trenutno ni jedna druga lokacija ne može da prevaziđe Japan pošto je Car Culture tamo najjači sada. Jedan deo mape grad kao Tokyo da pršte reklame i neonke noću na sve strane, drugi deo mape priroda s rozo drveće i da skidam roze latice brisačima sa šoferke dok vozim Skyline i to je sve što mi treba. I da ubace tuning body kit-a kao u nfs. I da driftujem niz kanjone i planine i unutar parking zgrada… Eto to i ništa više. A ako hoće offroad da forsiraju, onda lokacija može i Srbija pošto s našim putevima samo 4x4 i pun gas, po mogućstvu Lada.
Problem sa Forza Horizon serijalom je što su svi gradovi 4-6 ulica sa nekoliko kuća, tako na nekoliko delova mape i to je to.
FH 1 je bio u Coloradu i dosta je bio fazon festivala na otvorenom, što je imalo smisla i zaista je bilo nešto novo.
FH2 azurna obala-francuska, i napravili su male gradiće na azurnoj obali i to je bio prvi open world, mnogima pa i meni najdraža Forza Horizon.
3 u australiji, plaže, leto, ma milina jedna.
4. britanija mali gradići britanski i lepi predeli ali tu vec krece osbiljno zasićenje.
5. I na kraju FH5, sve je strava, ali opet grad sa 5 ulica i more of the same i mnogima je igra jednostavno dosadna. Iako je fenomenalan gameplay, dosadna je.
6.
plašim se da ako ne uvedu inovacije da je to to da ce da krene downhill, a da ispucaju japan kao lokaciju sa tokyom i malo da šljašti bulevar i tri sporedne ulice, ne bih voleo.