Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Sta bre sije? Iznenadjujes me svojom limitiranoscu

Samo kada je tvoj cerebrum aperto animo :rofl:

1 Like

brt kao peterac :rofl:

Smiri se ćaci :shushing_face:

5 Likes

Stavljaj to na oglas polako, sad će ps6 :joy:

1 Like

Kakav oglas, ostaje pro, šestica ide na preorder. Jedan pored drugog skladištim :grin:

2 Likes

Mac postaje gejming masina :grin:

U poslednje vreme sve vise igara za Mac :scream:

5 Likes

Opaa , bogami kako je krenulo. Svidja mi se to sto pokazuju na telefonima jacinu , koliko god bilo glupo igrati bilo sta ovakvo na telefonu, dobro je videti da zapravo fon moze pokrenuti ovako nesto (u ovom slucaju je to Mirage).

@ph1beropt kolega, evo prilike da uzmete igru i za četvrtu platformu :smiley:

No thanks. :relieved:

3 Likes
1 Like

kakav pajser od lika koji ima gadni trip da je neki fps igrac

Ne moraju da se cimaju. Odavno im ne ide.

1 Like

1 Like

Navijam za Japan, ludilo bi mogli da naprave od staza. :+1:

3 Likes

Yup, trenutno ni jedna druga lokacija ne može da prevaziđe Japan pošto je Car Culture tamo najjači sada. Jedan deo mape grad kao Tokyo da pršte reklame i neonke noću na sve strane, drugi deo mape priroda s rozo drveće i da skidam roze latice brisačima sa šoferke dok vozim Skyline i to je sve što mi treba. I da ubace tuning body kit-a kao u nfs. :ok_hand: I da driftujem niz kanjone i planine i unutar parking zgrada… Eto to i ništa više. A ako hoće offroad da forsiraju, onda lokacija može i Srbija pošto s našim putevima samo 4x4 i pun gas, po mogućstvu Lada.

3 Likes

Problem sa Forza Horizon serijalom je što su svi gradovi 4-6 ulica sa nekoliko kuća, tako na nekoliko delova mape i to je to.

FH 1 je bio u Coloradu i dosta je bio fazon festivala na otvorenom, što je imalo smisla i zaista je bilo nešto novo.
FH2 azurna obala-francuska, i napravili su male gradiće na azurnoj obali i to je bio prvi open world, mnogima pa i meni najdraža Forza Horizon.

3 u australiji, plaže, leto, ma milina jedna.
4. britanija mali gradići britanski i lepi predeli ali tu vec krece osbiljno zasićenje.
5. I na kraju FH5, sve je strava, ali opet grad sa 5 ulica i more of the same i mnogima je igra jednostavno dosadna. Iako je fenomenalan gameplay, dosadna je.
6.
plašim se da ako ne uvedu inovacije da je to to da ce da krene downhill, a da ispucaju japan kao lokaciju sa tokyom i malo da šljašti bulevar i tri sporedne ulice, ne bih voleo.

2 Likes

LETS CAPCOM COOK