Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Ma vi imate pravi burek. Vama je sve dozvoljeno.
Ma da mi se prijatelj iz Sarajeva zali da je postao bas skup.

Kako misliš pravi burek? Zna se šta je burek, nema pravi nepravi. :grin:

Ahaha, da :grin:
Pa ja moram da naglasim “pravi” posto kod nas NE postoji.

Toliko naduvana priča oko tog Sweet Baby Inc. Kompanija koja ima 16 zaposlenih i ja sad treba da vjerujem da oni upravljaju cijelom industrijom. Da mnogo su jaki u p.m. :sweat_smile:
Takođe, ne znam na osnovu čega zaključuješ da ako osoba ima roza kosu ili kakvo god opredjeljenje i stavove da to automatski znači da nije stručna.
Dobro je @padawan rekao, da treba malo da se iskulura. Nemam ništa protiv da se prozivaju nestručni ali uz neke dokaze onda a ne “ima roza kosu”.

2 Likes

Homofobija jeste no-no na forumu.

2 Likes

Izjava da je homoseksualizam mentalno oboljenje, sto ne priznaje ni jedna svetsla organizacija niti struka, jeste govor mrznje. Nije neophodno da psujes i bacas stvari da bi se tako klasifikovalo.

1 Like

Sve, baš sve mogu da razumem.
Ali da je neko očekivao dobru igru od ubishita

2 Likes

Nada zadnja umire

Posle onog AAAA s&b sranja koje ne može da prismrdi ni 300 god starom black flagu ja sam ubeđen da tamo normalnih nema.
Za swo odustali od denuva, što ne čudi kad se uzme u obzir koliko košta mesečno, digli i oni ruke, kontam kad je krekuju da neću ni probati

Sad su pokidali sa prodajom crew 2 od 1$ bilo na listi 10najprodavanijih igara za septembar

3 Likes

Yves kaze - nema nikakvih problema :smiley:

“Pursuing a pragmatic and selective organic investment approach, and in line with the strategic pillars announced last year, our strategic focus is on returning to leadership in the Open World Adventure segment and expanding our footprint in GaaSnative experiences. With these core verticals, and leveraging ongoing investments in our technologies to reach and maintain a competitive advantage, we aim to drive growth and recurrence with the objective to gradually expand operating income and generate robust free cash flow.

Neka mi daju Divison 3 i da više završe Beyond Good & Evil 2.

I ja čekam Division 3, kao i novi Ghost Recon :cry:

1 Like

1 Like

IMG_7738
IMG_7739
IMG_7740
IMG_7741
IMG_7742
Neva od developera Gris.

Izlazi sutra :grinning:

5 Likes
1 Like

2 Likes

Obrisano sve što je kršilo pravila. Ukoliko imate mišljenje koje se kosi sa pravilima foruma, zadržite ga za sebe.

1 Like

Opet sam propustio nešto masno, pu! :joy::joy:

5 Likes

Da mene stave u sobu da ne radim ništa a primam platu, bio bih ko ona žaba

4 Likes