Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Prvo remaster pa onda remake remastera

4 Likes

Kul samo zbog prezervacije, ali…

svi koji su hteli da igraju do sada, odigrali su na konzolama ili preko emulacije.

Zakasnili citavu deceniju :man_shrugging:t2:

Da je bar Remake kao što su Gears of War 1 odradili. Ali ovi remasteri više smorili bogaoca vala.

2 Likes

Weird. Prva dva dela su već dobila lagani remaster na PS3 a treći deo na PS4.

Mada ako to znači da će biti dostupni i na PC-u, što da ne.

Vjeruj da nisu, ima ih dosta koji neće konzolu. Eno gledam po fb grupama, PC-jašima drago, konačno će moći odigrati.
Ja sam prije isto bio isključivo PC igrač i iritiralo me što ta igra nije na PC. Odigrao sam je tek prije 2 godine kad sam prešao na konzole. I to se slučajno sjetio, hej pa ja sam sad na konzoli, mogu konačno da odigram ovo. :grinning:

Pa ovo je svakako i na PCu moglo da se odigra jos iha-ha… :grinning: Xenia i RPCS3 postoje

Cak i emulatori za Switch i Mac su pokretali ovo :sweat_smile:

Well…Izgleda da Tencent razmatra kupovinu Ubisofta. Izgleda da su se baš ukanalili sa svime što su izbacivali u zadnjem vreme.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-10-04/tencent-guillemot-family-are-said-to-consider-buyout-of-ubisoft?srnd=homepage-europe&leadSource=reddit_wall

Iz članka:

"The Chinese tech company and Guillemot Brothers Ltd. have been speaking with advisers to help explore ways to stabilize Ubisoft and bolster its value, the people said, who asked not to be identified discussing a private matter. One of the possibilities being discussed would involve teaming up to take the company private, according to the people.

Considerations are at an early stage and there’s no certainty they will lead to a transaction. Tencent and the Guillemot family are also considering other alternatives, according to the people.

Spokespeople for Ubisoft and the Guillemot family declined to comment. A representative for Tencent couldn’t immediately comment during a holiday week in China.

Several private equity firms including Blackstone Inc. and KKR & Co. were studying potential bids for Ubisoft in 2022 amid a flurry of large deals in the video game industry, Bloomberg News reported at the time. Later that year, the founding family partnered with Tencent, which bought 49.9% of the Guillemot Brothers holding company in addition to the direct stake it held in Ubisoft.

The deal was seen by analysts as a way of keeping suitors at bay, allowing the brothers to remain in control of the Ubisoft’s governance with Tencent’s stake capped below 10% with no operational veto rights. Under the deal, Tencent also couldn’t sell its shares in Ubisoft for five years, after which the Guillemot family has the right of first refusal.

The pact still allows the brothers to talk and work with whoever they want, Ubisoft Chairman and Chief Executive Officer Yves Guillemot said in an interview last year."

2 Likes

Pusti emulatore. Nije to to.

Ili mozda nisu. Kupovina je sada opcija kada je pala vrednost akcija dovoljno nisko.

1 Like

Pa to, opale im akcije žestoko nakon silnih flopova što su izbacivali u zadnjih par godina ali Outlaws ih je dokusurio sa malom prodajom, plus ovaj novi AC što odlažu itd. Koliko sma čitao Valhalla je zadnji AC koji se odlično prodavao. Posle toga Mirage. Sve ostalo im išlo nizbrdo u zadnje vreme. Možda im ovo bude i dobra stvar s obzirom da je plan da ih učine Private i da samo oni donose odluke, a ne gomila shareholder-a na sve strane koji im uništavaju franšize.

Nisam na kraju shvatio, sto Outlaws-u lose ide prodaja?

Ovako na papiru zvuci ko siguran hit – open-world ubisoft zezalice samo stampaju pare vec minimum deceniju, a ovde preko toga jos premazali Star Wars ambijent, kako moze da omane?

Sta sam citao po netu ljude sto igraju, uglavnom svi imaju samo reci hvale. Nije mi bas jasno sta se tu desilo.

Spoj nekoliko stvari koliko sam ja shvatio, od kojih su najbitniji da su zabrljali igru nekim odlukama i to da je Ubisoft označen kao woke kompanija a i ova igra kao woke jer glavni lik ova ženska nije ljepotica. Ubisoft je prije već potrošio dobru volju kod ljudi osrednjim igrama ali sad su ih najašili još ovi anti-woke, tsko ne da nema dobre volje nego će im prigovarati za svsku sitnicu.

Neke od loših dizajn odluka što sam ja vidio da igrači prigovaraju je previše stealth misija gdje kad fejlaš moraš ponoviti cijelu sekciju a checkpointi nisu baš sjajni i gubiš dosta progresa, AI neprijatelja nije baš sjajan, nekad fejlaš zbog njih što je frustirajuće, oružje ne možeš ponijeti sa sobom i nadograđivati nego svaki put kad prelaziš u drugu sekciju ona baci oružje što se nekima isto nije svidjelo itd.

Ali nije taj Outlaws toliki fejl, neko reče da li Grubb ili Warren, ne sjećam se, da su očekivali više ali nije da je katastrofa.

1 Like

Inace, apropo teme od pre neki dan (ja nisam znao da ovo postoji) snowflakes su ladno napravili sajt DEIDetected gde oznacavaju igre koje imaju ‘woke agendu’ tj one koje imaju konsultatne za inkluzivnost :clown_face:

Ja veci brainrot u zivotu nisam video…

1 Like

Svaka batina ima dva kraja. Tako sada posle dugog maltretiranja velike vecine stvari se polako okrecu.
Cancel ulica je ipak dvosmerna. A uskoro ce svi shvatiti da je skupo kada radis cancel prema 99% ljudi. Onda ta vecina pocne da ignorise tih 1%
Na svu srecu ovo je samo pocetak. Vidi se polako na filmovima i serijama…
Ja sam je licno bacio na ignore zato. Moje pare moj princip.

2 Likes

Hteo sam tebe da tagujem, imas svega 4 igre koje mozes da igras :joy: Srecno brt!

p.s vlasnik sajta vrv ne izlazi iz maminog podruma

1 Like

Evo ga mali od kalifornije :grin:
99% ljudi ne moze da smisli nista od toga za sta se ti zalazes. A znas zasto??
Ne zato sto to smeta nekome. Nego nacin na koji to gurate. Bezobrazan i bolestan. Ali sve vremenom dodje na svoje mesto.
Po dzepu udarac i bice to sve kako treba.
Kada pukne igrica kada pukne film…

Inace tvoju informaciju mozda i moja omiljena igrica na PS je The last of Us :wink:
Obozavam je… nemam ja problem sa ljudima druge vere, rase pa i seksualnog interesovanja…
Imam prijatelje iz SVIH kategorija.

Ja ne podnosim silovanje i takve kao sto si ti.
Takvima kao sto si ti mogu da zahvale sve te kategorije zato sto su omrazene.
Ne moze nista na silu.

Ovo ti i nije dobra argumentacija… ta ista vecina je mislila da zene nemaju pravo glasa do 19. veka, da su levoruki ljudi poremeceni itd… jasnije?:grin: (a i ribe nece misliti da ste dobri frajeri ako ste okoreli)

Ne znam sto se brzo ljutis, nikad ti nista lose nisam rekao, ali mi je drago da znas kakav sam :laughing:

1 Like

Ma ja sam vec oguglao vise na sve to. Ne tangira me ni u jednom pogledu. Mozda su to i zeli da postignu, ne znam. Moze crni elfovi, moze sve.

sums it up nicely :slight_smile:

1 Like