Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Kako je Nadela singl-hendedli spasao OpenAI.

https://www.inc.com/jason-aten/with-a-single-tweet-microsoft-ceo-satya-nadella-just-gave-a-masterclass-on-how-to-lead-through-a-crisis.html

Ovo kad je počelo čitao sam komentare ispod nekog Nadelinog tvita gdje napisao da su posvećeni i dalje napretku AI i slilčno. Napadali su ga svi u komentarima kako je out of touch i djelili savjete “read the room” kao ovakav post dok je Altman otpušten, pojma nemaš. 3 dana kasnije pročitam komentare i sve sami hvalospjevi. “Best CEO in the world”, bla, bla… Šou program. :grinning:

Jedan od mozda redjih primera korporativne pravde.

Rockstar ver 2.0 loading

1 Like

Pa eventualno još peticu mogu Remake i kontam da je to to za narednih 10 godina. Šestica i dalje izgleda pristojno, i petica izgleda pristojno doduše jedino što ima stop and shoot mehaniku kao u originalnoj četvorci pa možda zbog toga. :thinking: Ili ako se ne bace na remake keca i sl. da budu u trećem licu.

Veronica X

Naravno da ce izaci remake Resident Evil remake-a iz 2002.god

Rekose da ce keca da urade remaster i to je valjda sledeci na redu.

Za igru Resident Evil (2002, game cube) je izasao remaster 2014.godine. za ps4, xone i pc.

Da znam, presao sam je kad je izasla ali identicno izgleda kao kec ali ovo ce uraditi sa drugom kamerom.

Zar smo.dostigli taj nivo degradacije i degeneracije da nije vise moguce nista novo napraviti.
Nego samo krecenje starog.

1 Like

Prosecan gamer danas ima 35-40 godina, ima para da placa svoju nostalgiju, klinci samo cepaju free to play, vise se isplati uraditi remaster, manje posla da nesto prekrecis.

Kreativnost cveta tamo gde ima prostora i potrebe. Gde nema ljudi ce naci nacin da maksimizuju profit za minimalan effort.

Pored toga, stare igre su sjajne i zasluzuju da budu sacuvane. Nove generacije ih ne bi pipnule da nema remastera. Mozda to i nije lose.

A nije bas ni istina da nema kreativnosti, samo se preselila na indie scenu. Kada nemas sredstva da napravis AAA spektakl moras da budes kreativan i da se izdvojis iz mase.

3 Likes

Odavno… Evo ti famozni Game of the year i sl, sve sami nastavci i remake. Hogwarts Legacy, Hi Fi Rush su maltene jedini novi naslovi. I Starfield koji nije nominovan jer xbox stoji iza njih pa popila hejt. Odavno je takva situacija u gamingu ali sada sve više dolazi do izražaja.

Ovo ce uraditi po uzoru na RE2R,RE3R i RE4R. Ja se ne bunim. Plus imaju RE5 I Veronicu za kojom vape fanovi i jos brdo IP-ijeva koji samo cekaju da se izvuku iz fioke i dobiju slican tretman.

Mislim da je tako.tuzna.prica u svim segmentima drustva. Film, muzika, auto industrija sve…

1 Like

Siguran sam da je glavni razlog za hate to što je Microsoft iza njih a ne mali milion problema što je imala :smiley:

why-do-the-characters-look-like-that-im-scared-v0-36u3zmaatqlb1

Lik dolazio danas do mene da pogleda konzolu sto prodajem i kaze bas sinoc zavrsio Veroniku :rofl:
A za RE1 sam negde procitao da ce uraditi remake sa ovom novom kamerom. Oni su krenuli dvojku da rade remake pa su promenili kameru i odradili ovu sto izasla.

Koliko igara ima problema koje su miljama manjeg gabarita od ove pa nikom ništa. Nelogično mi je da nije nominovana uopšte, baš toliko problema nije imala da se ne lažemo. :joy: Ali nebitno, neću da pišem o game awards u ovoj temi.

Edit: A ovakvu sliku ja mogu da ti sklepam iz koje god hoćeš igre maltene. :joy:

1 Like

8 Likes