Arkane Lyon će navodno najaviti novu igru na TGA. Izgleda da je novi IP, potencijalno licenca. Ćemo vidimo.
Ne znam da li da tagujem kao spoiler, verovatno neće niko gledati jer je u pola noći većini.
Izgleda da stize i novi Watch Dogs. ![]()

Taman da se pridruži sa ona tri koja sam kupio i nikad pokrenuo. ![]()
Nisam najgori sa Fifom ![]()
Zar nije S2 išao svakako u ovom pravcu?! Pogotovo sa onim spider botovima što se love po gradu.
https://x.com/screentime/status/1734962967928545404?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Hm, ne znam bas, meni je sve ovo classic spiderman. Spiderverse je mnoooogo cudniji i ne zvuci tako lose… Insomniac ima odlican osecaj za cartoon dizajn, sto su dokazali sa Ratchetom. Bice pun pogodak.
Tako sam i ja racunao, kraj 26 - pocetak 27…
Zasto bi izbacili dobar proizvod kada mogu govno za 10x vise para a 5x manje ulozeno… i ide…
Ovaj vajb:

Apple povlaci watch zbog toga sto su ukrali tech za merenje kiseonika.
Lepo je rekao!
Statistika za gaming 2023. godinu.
Pola gaming tržišta čini mobilni gaming, samo 5% kupovina su fizičke kopije igara (PC kvari prosjek), najprodavanija igra je Hogwarts Legacy što je impresivno mada možda ga stigne CoD jer je izbio na 2. mjesto iako je u novembru tek izašao. Najviše je članaka napisano o Starfieldu, štovse riče kompanija najviše se pisalo o Xbox-u. GTA 6 trejler naravno najgledaniji.
Whoa… ovo je vec vest… da ne kazem OJO AL RUMOR ![]()