Pa računari iz tog perioda nisu mogli da pokrenu tako da neće biti sigurno mobilni port
Iskreno meni je 4. deo bio nesto meeeh, ono zaista nije me odusevio, pa cak ni protagonista “Srbin” nije pomogao previse.
Iskreno jedva sam se naterao da zavrsim igru, bila mi je nekako dosadna i zamorna za razliku od San Andreasa i Petice, ako bi je poredio sa njenim prethodnikom igra mi je bila bar za 2 klase ispod San Andreasa i zaista veliki korak unazad u odnosu na San Andreas ali srecom zato je posle 5-ica bas pokidala i ispala ludilo od igre.
Ah, GTA 4. Igra koju sam igrao uveliko na Live-u davne 2009. ne znavši da je banwave u toku i preživeo isti, dok je dobar deo foruma popio banove
Kad se setim, zapravo sam koristio activation.iso, flešovao čitač dok je bio prikačen na ploču za napajanje, i terao dalje par godina, dok su ostali uz mnogo više pažnje popili bančuge samo tako
Elem, ontopic: nadam se da će biti dosta bolji od onih užasnih portova. Jedino što 4-ci fali je moderniji API (DX9 guši fps), detaljnije teksture i malo bolji oblaci da prikrije veličinu mape.
Priča i likovi su bili dosta realniji (koliko GTA može biti realan) u odnosu na V, i iz nekog razloga mi je dosta draži od V, bez obzira što sam spucao bezbroj sati u V Online.
“Jebeno isto” zivi rent free u mojoj glavi vec 15 godina
Twitter je gorio citav vikend oko ovoga, stvarno nevjerovatni obrti u prici.
Osim Altmana, valjda i 750 uposlenika OpenAI-a dolazi zajedno sa njim za ukupno 0$
Zasto AI ne postoji u excelu ? To ne razumem i dalje, to bi bas bilo dobro da implementiraju.
Mada se malo i plasim, koliko ljudi hleba jede na konto excela.
To je i glavno pitanje. Sta da rade svi ljudi koje zameni AI
Isto sto i oni koje je su zamenile pokretne trake, roboti…
Mislim da implementacija AI-a neće uticati na toliko velik broj ljudi. I danas možeš da kodiraš svoju formulu, pa to koristi manje od 0.5% korisnika.
Macros mislim da je ispod 5% korištenja, tako da se može svašta ubacivati, pojedini ljudi će koristiti, većina neće.
Ja bih baš rado dočekao AI u exelu, prvo što bi mi ubrzalo rad, drugo što bi implementaciju dočekao na prvom koraku, ne bi bilo potrebe da učim 10-15 godina inovacija kao nekada sa exel-om.
Nema nista od toga. Preveliki lobi ima Sam. Ne bi se zadovoljio da bude „obicni“ ceo unutar MS-a, umesto da nastavi da vodi najveći startup ikada koji ce mozda uci u knjige istorije kao mesto gde se rodio AGI.
Haha kakvi obrti kao u spanskoj seriji.
Jel moze ukratko sta je dodjavola poslo pogresno? Napakovali mu Ilija i Mira zvrcku, pa posle puj pike ne vazi?
Televisa prezenta
Jes da se malo hvali, ali respect, ipak.
Šta bih dao za jedan novi Quake arena naslov, dok su svi igrali Counter Strike, ja sam lešio Quake 3. One mape u svemiru
Ovaj će biti ok
Treba da naprave CoD iz kamenog doba, da se gađamo kopljima, kamenjem, praćkama i sl CoD Jenki Zulu, stavljam blato na štap i gađam ko Hari Poter Skill streak dolazi mamut i pogazi sve na mapi u jednoj liniji Ili CoD Melee, gde se kokamo mačevima i sekirama, da imamo parry i to je to. Svako bira šta hoće, samuraji, vikinzi, templari, vitezovi, spartanci, gladijatori, šta god, 10 na 10 na maloj mapi u prvom licu i deriiii
I Nicky Minaj i Snoop Dog.
Ovaj CoD planiram da igram , kao i svaki od Trayarcha. Mislim da će ovo biti prvi 3Arch CoD koji će preći na ovaj “moderni” engine od Infiniti Ward-a, pa sa nadam da će ipak zadržati feeling Black Ops serijala.
Nicky bi iskrivila armor, a Snoop-u bi pa bio veliki Za njega ultra slim fit varijanta i samo na endurance i dexterity da se leveluje