Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Vrlo verovatno :joy:

Mene ne zanima :joy:
Zadnji i jedini dobar GTA je bio GTA1

Ja nikada nisam prešao GTAV (šta više nisam ni GTAIV). Uzmem, igram, smorim se posle izvesnog vremena i batalim. Posle godinu dve opet, skinem, igram, smorim se i batalim. Rinse and repeat :smile:

Dok sam RDR serijal obrnuo uzduž i popreko nekoliko puta hehe

2 Likes

E RDR2 planiram da obrnem na petici. Inače mi rockstar igre uopšte nisu po ukusu al kauboj mi izgleda dobro. Petica pokreće Ps4 Pro verziju ako se ne varam?

Majke im ga, oni će ladno sad da okače fazon logo igre, pa tek u decembru trejler… Ebeni Rockstar. Ne bi me čudilo da trejler u decembru bude 30s logo + intro muzika + par kadrova grada…

To sam na pleyci igrao,vampire survajvors mog djetinstva

1 Like

Sta si mislio, da ces dobiti gameplay trailer od 15 min? nikad Rockstar to nije radio. Ne cudi me sto im treba 10 godina da naprave igru. Evo 5 godina od RDR2 a ljudi jos pronalaze stvari koje prosecnom igracu ne znace ama bas nista. I taj nivo posvecenosti realizmu koji otprilike 90% igraca nece ni primetiti, kontam da oduzima jako puno vremena. Te fore, telo se raspada brze dole kod reke nego gore na sneznoj planini, te male stvari jesu neverovatne, i bukvalno je na granici manijakalnosti dokle idu sa tim realizmom, steta sto malo ko primeti, a vreme ide. Stava sam da neki od nas forumu nece sedmicu doziveti :joy: :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Petica kada je izašla bio sam sa devojkom dve godine u vezi. Šestica još nije ni zvanično najavljena, a ja u braku već 7 godina i imam troje đece :rofl:

2 Likes

Jok, al ne bih baš ni samo logo, kao da ne znamo da će izgledati kao logo petice sa dodatkom I.

Mada ono, već vidim da padaju sve društvene mreže kad okače sliku. Još će na kraju da ispadne da su odlagali release, kako bi se dalo vremena mrežnim administratorima da osiguraju stabilnost servera i da se izbegne blackout :joy:

https://x.com/rockstargames/status/1722237703553798312?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

5 Likes

10 posts were merged into an existing topic: GTA VI najavljen. Trailer početkom decembra 2023

Možda je vreme za neku GTA VI temu :grin:

To, da mogu da je mutiram :grin:

Baš me interesuje da li će i ovaj put izaći prvo samo za konzole pa tek kasnije za PC, s obzirom da gaming scena nije ista kao pre 10 godina.

1 Like

I RDR2 je pre 5 godina izašao prvenstveno za konzole. Voli Take2 da double dip-uje, ne brinem ja.

Za sve 1 dan.
Toliko je jaka pricada mogu da izbaceza sve iztovremeno. To je moj tip.

1 Like

1 Like

Oh jos jedan rimejk.

Most unwanted.

No need for speed.

3 Likes

Ako bude opet neki smećarski mobilni port bolje da urade format diska na kom se nalazi.

1 Like