Jace je od mene…
Idemoo vodoinstalater u VR
Hoce, sigurno, VR tehnologija je zrela. Bice ovo bomba. Ne mogu da zamislim sta ce uraditi.
Izgleda da se Valve sprema da najavi novi Steam Machine (PC konzolu). Ko se seća bilo je pokušaja tamo 2015/16 sa nečim sličnim. Ovaj uredjaj bi bio nešto jači od Steam Decka, kačio bi se kao konzola na TV i pokretao bi ga naravno SteamOS i podrzavao bi wireless high end VR. Ingeresantna kombinacija.
Koja bi bila realna svrha PC konzole?
Nešto slično kao Steam Deck rekao bih.
Jeftiniji ulaz u PC gaming vode (~400€).
I Starfield u 60 fps
Sada definitivno znamo da izlazi kada i PS6
Na PS5 nema mesta.
Verovatno (ako je uopšte glasina istinita) zauzima toliko kada je RAW, a ne kompresovana
Čini mi se da sam video da je fejkara ovo za GTA, kao i buva da će da košta 150$
Logicno da je fejkara kakvih crnih 750gb
Sumnjam da bi Bloomberg objavio nešto da nije istina, a Schreier je do sada dosta istinitih stvari najavio neposredno pre nego što su se desile.
Držim fige da 6-ica izlazi uskoro, 10+ godina je previše između igara, bez obzira koliko je Online bio uspešan.
Pa da Bloomberg, zato i imam konačno nade. Ovakve vesti izlaze generlano najmanje jednom mesečno od “trust me bro” izvora.
Inače piše tačnije, najava još ove nedelje, verovatno samo logo i onda trailer u decembru.
Moja slobodna procena, najava izlaska krajem 2024 i onda pomeranje u 2025.
Red bi bio više da najave. Izmuzli su mučeni GTA V do samog kraja.
Ja kontam da ce prvog dana prodati 50 miliona kopija
Realno nikad slabija ponuda tako da i ja smatram da će imati i više nego odličnu prodaju
Jel sam jedini na forumu koga GTA serijal apsolutno ne zanima?