Pa Platinum je zeznuo celu stvar. Zagrizli su više nego što su mogli da urade, projekat se zakucao bez puno pomaka i na kraju je bilo jasno da ne vodi nikuda.
Eh, ko god da je kriv, ako je glasina istinita, nadam se da će zaista završiti igru ovaj put.
Platinum posle Babylon’s Fail-a nije bas u zavidnoj poziciji. ![]()
Istina, njihov najveći problem je što ih ima manje od 200 u studiju a rade na 4-5 igara istovremeno. Nije ni čudo da im je svaka peta igra zaista dobra.
Zaboravio sam da ta igra uopšte postoji
![]()
Btw, nešto se menja kod Platinuma, valjda na bolje:
Ma to su sve gluposti…MS kad resi da kupi nesto bude kao grom iz vedra neba-bio je rumor kad je kupovao Bethestu da planira nesto veliko a niko nije ni pretpostavio za nju a o Activision-u tek necu ni da pricam. Ovo su click bait-ovi…
“Stunning Unreal Engine 5 Powered Breaking Bad Open-World Game Showcased In New 4K Concept Trailer” Stunning Unreal Engine 5 Powered Breaking Bad Open-World Game Showcased In New 4K Concept Trailer
Ja još nisam završio tu igru ![]()
Počeo je pre Originsa i opet je stavio na pauzu. Ima da je završim posle AC pa da je ne znam šta. A igra je extra, ne znam zašto sam je razvuko. ![]()
Navodno opet procurele neke informacije u vezi GTA VI , iskreno sta znam meni ovo zvuci dosta realno i mislim da su informacije verovatno i tacne.
Pa moguće je realno. Verovatno bi i bilo dobro za njih da se vrate malo na Majami. Svakako dosta manja oblast u odnosu na Los Andjeles a i nekako mi je cela tematika dosta bolja nego LA. Ja sve verujem da je i igra gotovo završena i da je samo poliraju i nadogradjuju. A i vreme je da skoro posle 10 godina izbace nastavak.
Kako realno a Italijan visok 185 cm? ![]()
Pa nije čistokrvni. Taj je od oca doseljenika, neko treće koleno. Mešanac ![]()
Pa zavisi kakav Italijan, recimo oni sa severa Italije (pogotovo blizu Alpa) su neretko visoki ili relativno visoki dok recimo juznjaci (pogotovo Sicilijanci) su uglavnom malo nizeg rasta i generalno za te latino tipove vredi da su malo nizeg rasta ali i to se malo promenilo, ono nema pravila.
Inace danas se ocekuje najava i najava igre Black Panther, to bi ono mogla da bude prava bomba, iskreno vec godinama iscekujem Black Panther igru i nadam joj se, ono ako bude odradjena u maniru Batman Arkham serijala i Spider-Man-a ono bice sigurno super.
Brate mogli su da sacekaju sa promjenama dok izadje GTA VI ![]()
![]()
![]()
U jeku ovog I-am-offended sranja GTA VI gotovo da nema nikakvu šansu da bude igra na nivou na koji smo navikli od Rockstara.
I ja mislim da će da bude žešće razvodnjena verzija naspram prethodnih igara. A ove gluposti za širenje gradova itd su pričali još kad je gta 5 izlazio i najavljivali i story ekspanzije i od toga ništa nije bilo nego samo online.