Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Pa Platinum je zeznuo celu stvar. Zagrizli su više nego što su mogli da urade, projekat se zakucao bez puno pomaka i na kraju je bilo jasno da ne vodi nikuda.

Eh, ko god da je kriv, ako je glasina istinita, nadam se da će zaista završiti igru ovaj put.

2 Likes

Platinum posle Babylon’s Fail-a nije bas u zavidnoj poziciji. :rofl:

Istina, njihov najveći problem je što ih ima manje od 200 u studiju a rade na 4-5 igara istovremeno. Nije ni čudo da im je svaka peta igra zaista dobra.

Zaboravio sam da ta igra uopšte postoji
:smiley:

Btw, nešto se menja kod Platinuma, valjda na bolje:

Ma to su sve gluposti…MS kad resi da kupi nesto bude kao grom iz vedra neba-bio je rumor kad je kupovao Bethestu da planira nesto veliko a niko nije ni pretpostavio za nju a o Activision-u tek necu ni da pricam. Ovo su click bait-ovi…

1 Like

“Stunning Unreal Engine 5 Powered Breaking Bad Open-World Game Showcased In New 4K Concept Trailer” Stunning Unreal Engine 5 Powered Breaking Bad Open-World Game Showcased In New 4K Concept Trailer

1 Like

Ja još nisam završio tu igru :sob:
Počeo je pre Originsa i opet je stavio na pauzu. Ima da je završim posle AC pa da je ne znam šta. A igra je extra, ne znam zašto sam je razvuko. :confused:

Navodno opet procurele neke informacije u vezi GTA VI , iskreno sta znam meni ovo zvuci dosta realno i mislim da su informacije verovatno i tacne.

Pa moguće je realno. Verovatno bi i bilo dobro za njih da se vrate malo na Majami. Svakako dosta manja oblast u odnosu na Los Andjeles a i nekako mi je cela tematika dosta bolja nego LA. Ja sve verujem da je i igra gotovo završena i da je samo poliraju i nadogradjuju. A i vreme je da skoro posle 10 godina izbace nastavak.

1 Like

Kako realno a Italijan visok 185 cm? :joy:

2 Likes

Pa nije čistokrvni. Taj je od oca doseljenika, neko treće koleno. Mešanac :smiley:

Pa zavisi kakav Italijan, recimo oni sa severa Italije (pogotovo blizu Alpa) su neretko visoki ili relativno visoki dok recimo juznjaci (pogotovo Sicilijanci) su uglavnom malo nizeg rasta i generalno za te latino tipove vredi da su malo nizeg rasta ali i to se malo promenilo, ono nema pravila.

Inace danas se ocekuje najava i najava igre Black Panther, to bi ono mogla da bude prava bomba, iskreno vec godinama iscekujem Black Panther igru i nadam joj se, ono ako bude odradjena u maniru Batman Arkham serijala i Spider-Man-a ono bice sigurno super.

2 Likes

Brate mogli su da sacekaju sa promjenama dok izadje GTA VI :joy::joy::joy:

U jeku ovog I-am-offended sranja GTA VI gotovo da nema nikakvu šansu da bude igra na nivou na koji smo navikli od Rockstara.

6 Likes

I ja mislim da će da bude žešće razvodnjena verzija naspram prethodnih igara. A ove gluposti za širenje gradova itd su pričali još kad je gta 5 izlazio i najavljivali i story ekspanzije i od toga ništa nije bilo nego samo online.