Steam Deckhard. Samostalni VR headset na kojem radi Valve. Pritom ima mogucnost da se poveze sa SteamVR za wireless PCVR gejming. Izmedju ovoga i PSVR 2, 2023 izgleda jako doobro. Samo da se prezivi do tada u ovim ludim vremenima.
Steam Deckhard. Samostalni VR headset na kojem radi Valve. Pritom ima mogucnost da se poveze sa SteamVR za wireless PCVR gejming. Izmedju ovoga i PSVR 2, 2023 izgleda jako doobro. Samo da se prezivi do tada u ovim ludim vremenima.
Pa da inflacija u nemackoj 15% ko ce to da prezivi, oce li se imati samo za jedan ili dva vr seta u 2023, pitanje je sad
Ne znam, standalone i wireless… kako ce da postignu 0 latency?
Radi to i sada. Ne znam doduse da li je 0 latency ali je gotovo neprimetan. Moze Quest i sada da se hakuja da se igra wireless PCVR, preko Virtual Desktop aplikacije. Moj prvi Alyx playthrough je upravo tako odradjen. Mogu reci da je jako fino radilo.
Hm, pa ako radi tako neprimetno onda ne znam sta se Sony i dalje zeza sa kablovima.
Inace juce sam skinuo novi Edge magazin, ima clanak o nekim AR naocarima za sunce. Deluju bas dobro (na papiru).
Jel treba da doniramo putem SMS-a za gastoze u Njemačkoj da prežive ovaj težak period za njih? Ili da iscimamo Vučka da uplati koji milion, pošto je jako osetljiv na krize u drugim državama
Mislim da bi to bilo neophodno, jer nemaju cak ni za hranu.
Fake