Ako ms pokupi i ubi+ predplatu onda je Game over 
Nece biti Game Over. Ne moze biti Game Over koliko god ti to zeleo. Kad nisu crkli do sad Linux i mucena Alfa, nece vala brate ni Sony
Jednostavno su videli da je MS napravio odlican potez i sada pokusavaju da naprave nesto slicno kako bi pridobili deo ljudi na svoju stranu. One koji se kolebaju da li da promene tabor ili potpuno nove gejmere koji ulaze u svet konzola.
Imaju možda još do nekih 6 do 12 meseci najviše da uhvate taj voz, jer ipak sony fan baza je prejaka i dalje za MS, a PS5 konzola za popunjavanje potreba ni na vidiku, a MS samo štanca series S za 300 dolara i tu upoznaje Sony fan bazu sa gamepassom i dobija ove sto se pate i dalje sa PS4, a ne mogu da predju na PS5 … I kad se sve uzme u obzir… Biće im čupavo još posebno, ako odlože God of War … Ne im bi bio u koži …
ovo. Nekima je jos uvek to tesko da prihvate k srcu. Ljudi treba da se raduju sto je gejming nikad bolji i da se sve tri strane ubise da ponude sto bolje iskustvo. Nema PS5, nema SX. Prevelika je potraznja. Drago mi je jer to znaci da se obe konzole prodaju odlicno. MS ima najbolji start, bolji i od 360. Neka konkurencija bude sve jaca i jaca samo.
Ma odavno nemaju ni blizu kvalitet servisa na nivou ms-a mislim onaj ps now je tri koplja slabija ponuda.Sony će postati kao Nintendo vjerovatno
Mislim na tržište igara preko predplate što Sony zasad nema
Slazem se. PS Now je ocajan. Ne treba ga ni porediti sa GP. Svakako je dobra stvar da Sony pokusa da napravi nesto slicno GP-u, ali sam siguran da i sa novim servisom nece davati svoje ekskluzive Day 1 kao sto to radi MS.
Pa da tu nema govora, evo ja prvi Sony
, ali jbg sa gamepassom za hard-core gejmere nema alternativu, ne može bolje od toga, osim ako Sony ne uleti sa istim servisom …
Ako ne uleti gore sam već naveo, ne piše im se dobro …
To je poenta priče
Mozda za nas gejmere, ali svakako ne vidim iskreno da nam Sony to ponudi. Da za recimo 4000-6000 dinara godisnje imam ekskluzivu koja kosta 70$ na Day 1? Nema sile. Voleo bih da bude tako, iskreno. Onda ce nam najskuplja stavka u gejmingu biti posedovanje PS5 i X/S. Pretplate i igre bice smesna stavka.
Ja mislim da ostaju kao Nintendo u svom univerzumu,ljudi kukaju da su skupe igre ali i dalje kupuju.A ms ima drugi pristup jer imaju PC cloud Xbox i mogu da žive samo od predplata
Ko god misli kako Sony ne moze da lropadne slabo zna kako svet ide.
Da je neko 2005 rekao da ce Nokia da nestane… svi bi ga gledali kao budalu.
Jos kako moze Sony da nestane i na odlicnom.je putu ma sta sadasnja prodaja PS5 pricala.
Zasto??
Evo odgovora.
Zato sto je konzola postala samo najobicniji “idiot proof” PC
Nista vise.
Dolazimo u situaciju da ce mozda sutra Amazon, Netflix da napravi konzolu.
Samo sastavis harver i cao. Potpisujes ugovore za igrice kao i za serije i filmove. Isto sto vec rade… kao sto je GP.
Ako skupim love mogu ja u Kinu i sastavim hardver… kao sto je za sve danas. TV, telefoni…
Sony je samo logo i nista vise…
Ime ce poceti da bledi polako.
Brate pokvario ti se enter 
Citaj Google Stadia. ![]()
Evo jedna realno jako dobra vest.

A retailer in France has, allegedly, been warning customers against buying a PS5 in the wake of Microsoft’s announcement of their acquisition of Activision-Blizzard.
Translation - Notice to gamers, Microsoft has bought Activision! Choose your machine carefully
Koja neuka bagra kada u zagradi moraju dopisati sta izdaje Activision.