Možda su vama, ali meni ne ja sam kao jako mlad igrao samo warrior within i two thrones i bio prezadovoljan franšizom, dok prvi nisam igrao, a sudeći po grafici na koju sam navikao danas teško da bih se vratio da ga odigram iz tog razloga ovo je bio pun pogodak za mene, ali Ubisoft…
Ma znam, ali daj nesto novo…
Warrior within je meni u top 10 igara ever. Cak je imala i skriveni kraj koji je u stvari bio canon u trecem delu, do te mere da su morali na pocetku trojke da krenu, svi znate kako sam na kraju uradio ovo i ono ali u stvari nije bilo tako, da se ograde od toga da neki mozda nisu dobili pravi kraj. Vanserijska igra
Ubisoft u međuvremenu

Jel se secas da je za uspesan krak igre iz nekog razloga morao biti otkacen IDE kabal na dvd drajvu? a igru pokrenes preko virtual drajva? ![]()
New windows phone, big if true
Ne secam se toga, kontam da sam imao normalnu verziju ![]()
Sećam se ja. To je beše bio workaround za pokretanje SC Chaos Theory igre
Bilo je isto i za Warrior Within. Jbt koje mucenje i guglanje dok to nisam nasao. Pa skidaj stanu kucista, otkaci kabal. Haos ![]()
@Akiris burzuj ![]()
RE Code Veronica bice peak Capcoma kada je reč o rimejkovima RE igara ![]()
Meni licno jedan od najomiljenijih delova. Vijao se dreamcast da se ovo igra. Posle izasla za ps2 sa dodatkom X u naslovu
Preveliki CPU zahtjevi za base konzole, a nisu za pro u kojem je maltene isti procesor ![]()

Ја само желим да Рокстар убаци балансед мод за X да могу у 40фпс да играм, више од тога ми не треба ![]()
Nek ne sjecka i u redu je. ![]()
The best we can do is 25-30fps.
Inače ono što su danas prikazali deluje kao spoj RE4 i RE6. Interesantno je videti da žele da vrate pomalo taj RE6 over-the-top akcioni stil.
Aham, morali su nešto da ukenjaju…
Meni se uopšte ne sviđa ta fora gde pokušavaju da udovolje svima time što je sa ovom likušom survival horor i onda kao da “predahnemo” uz čistu akciju sa Leonom. Leona su trebali da ubace eventualno u neki end game da igramo sa njim kao što je to bio slučaj u Village sa Chris-om ili kao neka ekspanzija kao što je opet bio slučaj u RE7. Ovo i treba da bude survival horor, a ne da imamo gameplay gde s pola mozga trčim i kosim sve pred sobom kao u RE6. Ne miriše mi to na dobro ali videćemo.